Edward R. Abroms — Vágó (Editor)

Epizódok 6

Bűnözési hullám

40%
2004. november 15.43m
3x8

A Miami felé hatalmas sebességgel közeledő szökőár pánikhangulatot kelt a városban. Mindenki menekül, az üzleteket kifosztják, a benzin elfogy a kutakból, az emberek feszültek. De ez még nem minden. Az egyik barkácsáruház parkolójában egy holttestet találnak, halántékán szúrt sebbel. A vásárolt áruból ítélve, vélhetően rablásra készült a zűrzavarban. A nála talált pisztoly és töltény nagy munkára utal. De a nagy munkához társak is kellenek, feltehetőleg ők ölték meg a bizonytalan egészségi állapotú, ezért rájuk nézve veszélyes társat. A rendőrség és a helyszínelők cunami veszéllyel mit sem törődve, versenyt futva az idővel igyekeznek megakadályozni a rablást. A szökőár egy bank széfjéből több milliót érő aranyrudakat sodor el, egy temetőben viszont eggyel több halottat mos ki a víz a földből. A helyszínelőknek nem csak az aranyat kell megtalálniuk, hanem azt a személyt is, aki elásta a létszámfölötti holttestet.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Zuhanás

60%
2004. november 29.44m
3x10

Egy férfi lezuhan egy lakóház harmadik emeletéről és agyonüt egy alatta közlekedő gyanútlan járókelőt. A vétkes kisebb sérülésekkel megússza a balesetet és elmenekül a tetthelyről. A kiérkező helyszínelők megállapítják, hogy a balesetet okozó férfi egy lakást rabolt ki éppen. Amikor előkerítik a sebesült elkövetőt, megtalálják nála az elrabolt tárgyat is, amelyen magas rangú, törvényszéki bíróról készült kompromittáló felvételeket találnak. A látottak alapján eljutnak a filmen szereplő prostituálthoz is, akinek már csak a holttestét találják meg egy Miami melletti mocsárban. Ettől kezdve az elsőszámú gyanúsított a befolyásos bíró, aki nagyon kemény ellenfélnek bizonyul Horatióék számára.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Rendőrgyilkosság

70%
2005. január 17.45m
3x13

Egy közúti ellenőrzés alkalmával meggyilkolnak az szolgálatot teljesítő rendőrt. A gyilkos ezután túsznak elrabolja a rendőr mellé beosztott fiatal gyakornokot is. Horatioék a helyszínen talált nyomok alapján gyorsan megtalálják a megállított autót és a benne ülő egyik utast, egy fiatal diáklányt. A tini próbálja titokban tartani társa személyét, de Horatioéknak nem okoz gondot kihúzni belőle tettestárs elfogásához szükséges információt. Ezek után már csak azt kell kideríteniük, hogy melyikük oltotta ki az őket igazoltató rendőr életét.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

A személyiségtolvaj

65%
2005. február 14.45m
3x15

Tolvajt kerget egy biztonsági őr az egyik elegáns szállodában. A tettes elcsúszik egy ismeretlen eredetű anyagon, amely egy halott nő holttestéhez vezet. A táska tulajdonosaként egy csinos szőke nő jelentkezik a helyszínelőknél. Később megérkezik a valódi tulajdonos is, a személyiség tolvaj azonban már elmenekült. Frank és Erik a helyszínen megtalálják a nő gyilkosát, egy hatalmas kígyót. Az állat boncolásából kiderül, hogy tulajdonosa kábítószert csempésztetett vele Floridába. Az ügy gyanúsítottja Horatio régi ismerőse, Clavo Cruz.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Gyilkos randevú

55%
2005. április 11.45m
3x19

Egy zsúfolt éjszakai mulatóban meggyilkolnak egy fiatal nőt. Az áldozat üzletszerűen foglalkozott megbízható férfiak egyedülálló hölgyek részére történő közvetítésével. Először egy visszautasított férfi jelentkezőt gyanúsítanak a tett elkövetésével, ám hamarosan egy korábban nemi erőszak áldozatává vált nő is a képbe kerül. Horatio egy beépített ügynök szavai alapján arra a következtetésre jut, hogy az eddig halottnak vélt bátyja mégis életben lehet.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Rokon

70%
2005. május 9.45m
3x22

Egy gyilkos halálos ítéletét pillanatokkal a kivégzés előtt felfüggesztik, azzal az indokkal, hogy a tárgyalás során nem megfelelő DNS mintát használtak bizonyítékként. A csapatnak most versenyt kell futnia az idővel, hogy a DNS vizsgálat segítsége nélkül bizonyítsák be mi is történt valójában.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés