John Bauman – Mikrofonista

Epizody 6

Konečně v suchu

63%
07.10.200245m
1x3

Při kuchání žraloka objevili překvapení rybáři v jeho útrobách lidskou ruku i s kusem trupu. Tým zjistí, že oběť byla postřelena, a když si žralok ukousl svůj lví podíl, oběť ještě žila. Zakrátko naleznou i druhou oběť - dívku, která s prostřelenou nohou vykrvácela v gumovém člunu potištěném azbukou. Horatia a jeho lidi zřejmě čeká mezinárodní vyšetřování. Budou mít co do činění s politikou a se světem, kde se za svobodu platí vysoká daň.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Jen jeden polibek

62%
14.10.200243m
1x4

Na pláži je nalezena polomrtvá žena a mrtvý muž. Tým vyšetřovatelů zjišťuje, že jde o mladého Guatemalana Estevana, který obsluhoval společnost na večírku v nedaleké rezidenci bohaté a vlivné rodiny Hamiltonových, a o Jane, dívku jednoho z pozvaných rodinných přátel.

Díky mravenčí práci specialistů je záhada brzy rozpletena: Paul daroval svému bývalému spolužákovi, Tyleru Hamiltonovi, polibek od své dívky výměnou za drahé hodinky. Jane se urazila a odešla na pláž - cestou se k ní připojil barman Estevan. Paul se opil a odešel spát, ale dvojici sledoval ješitný Tyler. Ten, když zjistil, že dívka dala přednost obyčejnému barmanovi, rozbil Estevanovi hlavu lahví. Jane potom znásilnil. Procitnuvší Estevan se s Tylerem pustil do boje a záhy odhalil jeho totožnost. V tom okamžiku vstoupil na scénu strýček, Drake Hamilton, a nebohého Estevana podřezal zbytkem láhve.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Tragická madona

60%
21.10.200243m
1x5

"Kdo by zabíjel kněze?" - "Dneska? Kdokoli," vyvrací Horatio Megan její pozitivní předsudek. Nezbývá než dát Horatiovi za pravdu: aspoň u některých kněží mohou mít někteří lidé silné motivy zanechat duchovního v tratolišti na podlaze sakristie.

Ve druhém emocionálně náročném případu vyjmula Alex embryo z ohořelého těla ve zcela shořelém autě. Okolo smrti této mladé ženy je mnoho nejasného a vyústění nadzvedne i Horatia.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Cukrová vata

70%
28.10.200243m
1x6

Ztracená holčička v dětském koutku nákupního střediska je záhy objevena na toaletě mrtvá. Vyšetřovatelé zjišťují, že byla omámena sedativy, které jí pachatel podal v cukrové vatě, ale podle všech příznaků ji neměl v úmyslu zabít. Chtěl si ji odvést pryč. Nedošlo k tomu jen proto, že sedativum vyvolalo v dívčině organismu prudkou reakci ve spojitosti s látkou, kterou užívala holčička proti nachlazení. Díky tomu a neodborným oživovacím pokusům pedofila došlo k úmrtí. Nalézt pachatele ale není jednoduché, vyšetřovací tým odhalil, že si implantoval na bříška prstů kousky vlastní kůže, aby je zmátl.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

U konce s dechem

58%
04.11.200244m
1x7

Ráno po divokém večírku se odklízí leccos, ale mrtvoly určitě ne. Zahradník objeví nahou mrtvolu mladého muže - ještě před několika hodinami tančil rozdivočelým dámám - ihned volá policii. Ti zavolají Horatia a ten se spolu se Speedlem a Calleigh dá do práce. Ještě na jednom místě se toho dne objeví jeden mrtvý skoro nahý. Má plavky, protože se vyšplhal na loď. Problém je, že manželé, kterým ta loď patřila, neměli důvod čekat nikoho ani ve smokingu, ani v plavkách. Jedenáct kilometrů od břehu Atlantiku se nepřijímají návštěvy rovnou z vody. Než však mohl vysvětlit, co ho přivedlo k tak nečekané návštěvě, padl mrtev na palubu. A protože ke všemu byl bodnut, zakrátko se na stejné palubě ocitnou Megan a Eric.

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Nepříčetnost

75%
11.11.200243m
1x8

Zakrvácená sedmnáctiměsíční holčička přivede vyšetřovatele do domu se čtyřmi mrtvolami a jedním těžce zraněným. Na první pohled to vypadá, že neznámý útočník zmasakroval spořádanou rodinu. Podrobnější šetření však ukazuje na to, že vrahem byl jeden z nich. Původní hypotéza, že šlo o matku, která trpěla poporodní psychózou a po vyvraždění rodiny spáchala sebevraždu, je vyvrácena balistickou zkouškou. Zbývají už jen dva podezřelí - otec a šestnáctiletý syn

Číst více

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se