Rob Wright — Schrijver

Afleveringen 6

Someone to Witch Over Me

67%
31 oktober 200442m
7x7

Agent Brody overtuigt Paige hem te helpen bij een reeks vreemde ongevallen. Telkens gaat het om mensen die het ene moment een ongeluk overleven, maar even later toch op een onfortuinlijke manier om het leven komen. Samen ontdekken ze dat dit het werk is van de demon Sarpedon, die de engelbewaarders van onschuldige slachtoffers steelt. Zo hoopt hij zichzelf te beschermen tegen een mysterieuze, nieuwe bedreiging. Piper en Phoebe hebben hun handen vol met Leo : ze helpen hem de confrontatie aan te gaan met zijn diepste angsten. Tijdens deze onderbewuste, spirituele zoektocht wordt hij begeleid door zijn zoon Chris, die hem de waarde van zijn bestaan onthult.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Show Ghouls

67%
20 februari 200542m
7x15

Detective Morris vraagt de Charmed-zussen om een gunst : hij vermoedt dat zijn voormalige collega Mike bezeten wordt en hij hoopt dat de heksen de geest kunnen uitdrijven. Phoebe, Paige en Drake ontdekken dat de man nabij een werf werkte, waar tegen het einde van de negentiende eeuw een zware brand woedde in een cabaretgebouw. Honderden mensen kwamen hierbij om. Eén van de slachtoffers heeft bezit genomen van Mikes lichaam en smeekt de zussen om hulp zodat de zielen van de overleden cabaretbezoekers eindelijk rust kunnen vinden. Phoebe en Drake besluiten terug te keren naar het jaar 1899 om de brand te verhinderen en de aanwezige demonen te vernietigen, maar dan ontdekken ze dat er hen onvoldoende tijd meer rest.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Something Wicca This Way Goes

77%
Season Finale
22 mei 200542m
7x22

Nu Zankou in het bezit is van het Boek der Schaduwen, ligt de weg naar de Nexus en de Schaduw in het huis van de Halliwells volledig open. Phoebe, Piper en Paige proberen zijn aandacht van de Nexus af te leiden, maar Zankou laat zich niet in de maling nemen door de zussen. Door middel van een spreuk uit het Boek der Schaduwen slaagt hij er zelfs in de magische krachten van Phoebe en Piper te stelen. Hierdoor weet hij perfect wat het Charmed-trio van plan is. Ondertussen worden Phoebe, Piper en Paige nauwlettend in het oog gehouden door agente Sheridan en de veiligheidsdienst van de overheid. Die zijn op de hoogte van de paranormale bezigheden van de drie vrouwen en hebben bijna genoeg bewijzen verzameld om hen te arresteren.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Rewitched

67%
23 oktober 200542m
8x5

Paige stuurt Billie op haar allereerste solomissie. Ze moet een mysterieuze demon schaduwen die het gemunt heeft op barmhartige en onzelfzuchtige inwoners van San Francisco. Tijdens deze opdracht gaat ze echter zwaar in de fout : ze gebruikt magie in het openbaar en wordt betrapt door agent Murphy van de staatsveiligheid. Die arresteert haar niet omdat hij vermoedt dat zij hem kan leiden naar het vermiste Charmed-trio. Om haar ingreep ongedaan te maken probeert Billie enkele spreuken uit het boek van de zusjes Haliwell, maar hiermee haalt ze zichzelf nog meer problemen op de hals.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Mr. and Mrs. Witch

70%
8 januari 200642m
8x11

Billie is ervan overtuigd dat de kidnapping van haar zus een demonisch complot was en ze gaat op zoek naar andere slachtoffers van magische ontvoeringen. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze Dalvos, de vice-directeur van een succesvolle multinational. Die werd als kind ook ontvoerd. Wat Billie echter niet weet, is dat hij een demon is die zich voordoet als mens. Dalvos heeft al snel door dat Billie een heks is en dat hij haar kan gebruiken om zijn doel te bereiken : de macht grijpen binnen zijn bedrijf. Naast de druk van de speurtocht naar haar zus en de confrontatie met Dalvos, heeft Billie nog andere katten te geselen: haar ouders komen immers op bezoek.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Generation Hex

67%
16 april 200642m
8x17

Nadat Paige en Henry op huwelijksreis vertrekken, neemt Cupido Phoebe mee op een korte trip doorheen haar verleden. Hij wil koste wat het kost uitzoeken waarom ze geen vertrouwen meer heeft in de liefde. De ouders van Billie en Christy brengen opnieuw een bezoek aan San Francisco, in de hoop dat hun oudste dochter hen eindelijk wil ontmoeten. Deze drukke sociale agenda van de heksen heeft tot gevolg dat Piper er op magisch vlak alleen voor staat. Dat zou haar wel eens zuur kunnen opbreken, want al snel wordt ze geconfronteerd met een probleemsituatie. Twee voormalige leerlingen van Leo smeken om haar hulp in de strijd tegen twee demonen die zelfs bestand lijken te zijn tegen het sterkste toverdrankje.

Lees meer

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen