195 series

7 mei 2024

Jason Dessen wordt ontvoerd naar een alternatieve versie van zijn leven. Hij gaat op een schokkende tocht om naar zijn gezin terug te keren en hen te redden van de angstaanjagendste vijand die er is: hijzelf.

1 november 2019

For All Mankind begint op 16 juli 1969, terwijl NASA de mens voor het eerst op de maan ziet landen. Het verhaal wordt verteld door het leven van NASA-astronauten, ingenieurs en hun families en presenteert een ambitieuze wereld waarin NASA en het ruimtevaartprogramma een prioriteit en een centraal punt van onze hoop en dromen bleven. Ofwel, wat er zou zijn gebeurd als de wereldwijde ruimtewedloop nooit was geëindigd.

23 september 2021

Gebaseerd op de geprezen romans van Isaac Asimov. In Foundation strijdt een groep bannelingen om de mensheid te redden en een nieuwe beschaving op te bouwen tijdens de val van het Galactische Keizerrijk.

28 november 2019

Het verhaal volgt een jong koppel uit Philadelphia dat in diepe rouw is nadat een vreselijke tragedie de uiteenlopende basis van hun huwelijk op zijn kop zet. Hun relatie komt hierdoor op een onverwachte manier onder druk te staan. Deze wig die geslagen is tussen de man en de vrouw opent een deur naar een mysterieuze kracht die hun huis binnendringt.

1 november 2019

Alex Levy runt The Morning Show, een populair nieuwsprogramma dat uitstekende tv-beoordelingen heeft en waarvan wordt aangenomen dat het het gezicht van de Amerikaanse televisie heeft veranderd. Nadat haar partner voor 15 jaar, Mitch Kessler, is ontslagen vanwege seksueel wangedrag, vecht Alex om haar baan als top nieuwslezer te behouden. Hiervoor moet ze de rivaliteit aangaan met Bradley Jackson, een aspirant-journalist die de plaats van Alex wil innemen.

6 december 2019

Misdaad-podcaster Poppy Parnell wordt opgeroepen om de zaak van de veroordeelde moordenaar Warren Cave te onderzoeken, een man die ze negentien jaar geleden beschuldigde nadat hij - zestien jaar oud - de vader van een identieke tweeling had vermoord. Al snel moet Parnell beslissen waar de scheidslijnen tussen schuldig en onschuldig liggen wanneer Cave bekent dat hij er is ingeluisd en onschuldig is.

16 mei 2024

Medeoprichter van de Black Panther Party Huey P. Newton vindt een onverwachte bondgenoot, Hollywood-producent Bert Schneider, die hem naar Cuba helpt vluchten om uit handen van de FBI te blijven.

25 januari 2024

Tijdens de Tweede Wereldoorlog riskeerden vliegeniers hun leven bij de 100th Bomb Group, een broederschap gevormd door moed, verlies en zege.

See

1 november 2019

Een virus heeft de mensheid bijna uitgeroeid en de overlevenden zijn blind geworden. Eeuwen later wordt er een tweeling geboren met het mythische vermogen om te zien. Hun vader moet zijn stam beschermen tegen een wanhopige koningin.

30 april 2021

Om de Amerikaanse regering te ontvluchten, vertrekt de idealistische maar koppige uitvinder Allie Fox samen met zijn gezin naar Mexico en begint aan een gevaarlijke tocht op zoek naar een veilig onderkomen.

14 augustus 2020

Ted Lasso is in de Verenigde Staten coach van een American Footballteam op het College-niveau. In plaats van dat de beste man binnen zijn eigen land carrière probeert te maken, neemt hij een opmerkelijke stap richting het Verenigd Koninkrijk. Daar wordt hij aangesteld als trainer van een voetbalteam. En daar sta je dan als onnozele Amerikaan midden in de Britse cultuurmet een sport waar je eigenlijk totaal geen kaas van hebt gegeten.

8 augustus 2017

Celebrity pairings ride along in a car together as they sing tunes from their personal playlists and surprise fans who don’t expect to see big stars belting out tunes one lane over. Based on the segment on The Late Late Show with James Corden.

12 oktober 2023

In de jaren 50 droomt Elizabeth Zott ervan wetenschapper te worden, maar in deze maatschappij is een vrouw slechts huisvrouw. Ze gaat werken bij een kookprogramma en neemt zich voor om huisvrouwen veel meer te leren dan alleen recepten.

1 april 2022

Slough House is het bureau van de Britse veiligheidsdienst MI5 waar de agenten belanden die een onvergeeflijke fout hebben gemaakt, de zogenoemde 'Slow Horses'. Jackson Lamb staat aan het hoofd van dit afvoerputje van de spionagedienst. De agenten krijgen saai en geestdodend werk te doen, in de hoop dat ze na een poosje ontslag nemen. Dan raakt Slough House echter verwikkeld in een gevaarlijke zaak waarbij een man live op het internet dreigt te worden onthoofd door zijn ontvoerders.

28 maart 2023

Een stadje staat op zijn kop wanneer er een mysterieuze machine verschijnt die ieders ware potentieel voorspelt. Al snel volgen carrièrewissels, worden relaties heroverwogen en wordt er getwijfeld over jarenlange overtuigingen - alles voor een betere toekomst.

21 oktober 2021

Een buitenaards ras komt naar de aarde en bedreigt het bestaan van de mensheid. De gebeurtenissen ontvouwen zich door de ogen van vijf alledaagse mensen van over de hele wereld terwijl ze worstelen om de chaos om hen heen te begrijpen.

13 februari 2024

Deze aangrijpende serie onthult het schokkende verhaal van hoe stijliconen als Christian Dior en tijdgenoten als Coco Chanel, Pierre Balmain en Cristóbal Belanciaga de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog doorstonden en de nieuwe mode lanceerden.

4 mei 2023

In een verwoeste, vergiftigde toekomst leven duizenden mensen in een enorme silo onder de grond. Nadat de sheriff een belangrijke regel overtreedt en inwoners onverklaard overlijden, ontrafelt de technicus Juliette schokkende geheimen en de waarheid over de silo.

16 november 2023

Nadat ze de aanval van Godzilla in San Francisco heeft overleefd, wordt Cate opnieuw overdonderd door een groot geheim. Te midden van monsterlijke gevaren reist ze de wereld rond om de waarheid over haar familie te achterhalen – en de mysterieuze organisatie Monarch.

De leukste hond ter wereld is terug. Ga mee op avontuur met de dansende, hoogvliegende, dromende beagle, zijn beste vriend Woodstock en rest van de Peanuts-bende.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen