17 series

Het leven heeft langzaam een ​​nieuwe start genomen in de Basket. Een jaar na de ineenstorting van de wijk Mistral moesten de voormalige bewoners van nul beginnen in een compleet nieuwe wijk. Nieuwe buren, nieuwe plekken en nieuwe gewoonten... Iedereen is erg blij om samen te komen voor de inhuldiging van de nieuwe bar van Thomas, Kilian en Barbara. Maar de avond gaat mis als Francesco voor de ogen van de gasten in elkaar zakt. Een mogelijke vergiftiging wekt paranoia bij de inwoners, verdeeld tussen de angst voor nalatigheid van de bar en die voor opzettelijke vergiftiging. De politie heeft een onderzoek geopend, waaruit bleek dat er een verdachte persoon op het plein aanwezig was. Tegelijkertijd komen er verontrustende elementen naar voren waarbij Estelle en Djawad betrokken zijn...

25 september 1974

Marcello Mastroianni, Isabelle Adjani, Alain Delon, Martin Scorsese, Woody Allen... de grootste sterren van de bioscoop werden door Christian Defaye ontvangen in zijn programma Spécial cinéma. Tussen intieme bekentenissen van acteurs en onderdompeling in het universum van de grootste filmmakers leidt Christian Defaye de kijker al bijna dertig jaar naar dit fascinerende universum van de Zevende Kunst.

25 maart 2018

Ontdek de meest bijzondere tuinen van Zwitserland, stuk voor stuk een waar paradijsje verborgen achter heggen en hekken. Wie zijn de enthousiastelingen die eraan werken om ze te maken? Wat zijn de geheimen van hun succes?

5 januari 1978

Tijdens de Tweede Wereldoorlog, in Frankrijk, vlakbij de Belgisch-Waalse grens, werden de verhalen geleefd door Franse en Belgische verzetsstrijders, anonieme patriottische mannen en vrouwen die, met gevaar voor hun leven, piloten hielpen die bondgenoten waren van door de Duitsers neergeschoten vliegtuigen. Er werd een netwerk gevormd om piloten te helpen bezet Frankrijk te doorkruisen, om een ​​route van 1000 kilometer te volgen die hen naar Spanje zou brengen om aan de Duitsers te ontsnappen en terug te keren naar Engeland. Al snel beseffen de leden van het netwerk de aanwezigheid van een verrader onder hen...

5 september 2020

Een neutraal satirisch nieuwsuur.

De tragedie van de Orde van de Zonnetempel is – en blijft tot op de dag van vandaag – een zeer complexe strafrechtelijke en juridische puzzel die volgens sommigen nog steeds onopgelost is. Met behulp van archiefbeelden en nooit eerder vertoonde ooggetuigenverslagen ontleedt deze serie de tendens van een gemeenschappelijke utopie naar vernietiging door kogels en vuur.

9 november 2022

Ontworpen als een reizende reis door enkele van de mooiste landen, regio's of territoria ter wereld, laat dit programma gewijd aan het milieu ons soms vertrouwelijke bestemmingen ontdekken waar klimaat- en milieu verstoringen het landschap bepalen en de lokale bevolking gevaarlijk bedreigen. Via talrijke bijeenkomsten laat dit programma de stem horen van degenen die “de bewakers” van deze plaatsen zijn geworden.

21 juli 2021

Zwitserland is een land vol reliëf, bezaaid met hoge bergen en uitgehold door valleien. Maar het is ook een land van meren, geërfd van de laatste ijstijd. Er zijn er meer dan 1500, waarvan de diepte soms onbekend is. Ontdek op het ritme van de vier seizoenen het leven van de bewoners rond de meren.

23 juli 2020

Reis naar Zwitserland, langs de oevers van de Rijn, Inn, Rhône en Ticino. Ontdek het leven langs de rivieren.

Geproduceerd in 2019, uitgezonden in 2020.

In 1899 had de ambitieuze André Morel in de Zwitserse Alpen een luxe vijfsterrenhotel voor ogen dat de hele winter open zou blijven. Hij overtuigt de rijke Britse aristocraat Lord Fairfax om hem te helpen bij dit avontuur.

18 november 1965

Zwitsers openbaar televisiereportage- en onderzoeksprogramma over kwesties van nationale en internationale politiek, sociale feiten, geschiedenis en economie.

Zwitserland, het land van de spoorwegen! Elke dag doorkruisen honderdduizenden passagiers per trein het land, zelfs tot in de meest afgelegen uithoeken. Of u nu aan boord bent voor werk of vakantie, het is altijd een fantastische reis door de meest magische landschappen.

zijn documentaire miniserie vertelt het ongelooflijke verhaal van Claude Nobs en zijn inmiddels legendarische evenement, het Montreux Jazz Festival.

Met ruim 70 optredens en getuigenissen van: David Bowie, Ray Charles, Miles Davis, Deep Purple, Aretha Franklin, Gilberto Gil, Buddy Guy, Herbie Hancock, Alicia Keys, Questlove, Quincy Jones, John Mclaughlin, Marcus Miller, Prince, Rag' n'Bone Man, Keith Richards, Carlos Santana, Nina Simone, Sting, Shania Twain, Jack White en nog veel meer.

De Dreyfus-affaire, een eenvoudig geval van militaire spionage, veroorzaakte een ongekende golf van antisemitisme en verdeelde Frankrijk. Historicus Henri Guillemin onthult achter de schermen.

9 december 2020

Dompel jezelf onder in het hart van de diversiteit van de Zwitserse landschappen en ontdek de grandioze natuur: hoge bergen, diepe bossen, veenmoerassen, watervallen... In de loop van 4 afleveringen wordt een Zwitserland met duizend gezichten, verbazingwekkend, wild en magnifiek ons geopenbaard.

Serie geproduceerd in 2017, uitgezonden in 2020.

1 december 2021

Binnen in het inspirerende interieur van hedendaagse gezinnen. De Stammen van Constance zijn onmisbare decoratieve rondleidingen onder leiding van Constance Gennari - oprichter van The Socialite Family - door heel Frankrijk.

8 december 2017

Zij kozen hun beroep vanwege hun liefde voor dieren: Wij begeleiden vier dierenartsen en één mannelijke dierenarts bij hun eerste stappen in hun professionele leven. Vers van de universiteit worden ze nu geconfronteerd met echte gevallen. Het beroep stelt hoge eisen aan starters. Eléonore werkt in een grote dierenpraktijk op het platteland. Haar favoriete dieren zijn koeien. William en Alix hebben dienst in het dierenziekenhuis van Bern. Gwennaëlle is geïnteresseerd in reptielen en loopt stage in België. Florence heeft haar baan in een dierenartsenpraktijk in het land.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen