Sue Blainey — Editor

Episoade 5

A greși e omenește

74%
14 decembrie 200444m
1x5

Când o călugăriță vine la clinică cu brațele umflate, erupții cutanate și sângerări în palme, diagnosticul doctorului House este o alergie urâtă, nu stigmate. Cu toate acestea, când îi injectează un tratament, ea face un atac de cord, iar faptul dacă i-a administrat sau nu cantitatea corectă de medicament este pus sub semnul întrebării. Pe măsură ce cazul călugăriței se evoluează, echipa trebuie să se confrunte cu întrebări legate de propria lor chemare, de credință și dacă pot sau nu să aibă încredere în direcția în care îi conduce mentorul lor.

Citiți mai multe

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Metoda socratică

77%
21 decembrie 200444m
1x6

Când se pare că Lucy Palermo, o mamă schizofrenică cu tromboză venoasă profundă mortală, minte în legătură cu consumul de alcool, Dr. House este singura voce a rațiunii. Sub supravegherea extrem de vigilentă a fiului ei adolescent, House îi interzice lui Lucy toate medicamentele și îi trimite în secret pe Foreman și Chase să îi cerceteze apartamentul în căutarea unor indicii. Un apel anonim la serviciile sociale îl face pe House să se întrebe dacă Lucy este într-adevăr schizofrenică și îl determină pe Lucas, fiul lui Lucy, să dea vina pe Dr. House pentru că a dat telefonul. Confruntat cu realitatea alterată a lui Lucy pentru a afla adevărul și a-i salva viața, House descoperă că nu mama este cea care păstrează secretele și că realitatea nu este întotdeauna ceea ce pare.

Citiți mai multe

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Detoxifiere

80%
15 februarie 200544m
1x11

În timp ce încearcă să-și dea seama de ce un tânăr pacient nu se oprește din sângerare, House acceptă provocarea lui Cuddy și renunță la Vicodin timp de o săptămână, în schimbul promisiunii că nu va lucra la clinică timp de o lună. Dacă House și echipa sa nu pot determina sursa hemoragiei pacientului, victima de 16 ani a unui accident de mașină va muri în câteva zile. Pe măsură ce simptomele de sevraj ale lui House devin din ce în ce mai severe, prescripțiile sale pentru pacientul său sunt mai dure și mai riscante decât de obicei, ceea ce îi obligă pe Foreman și Cameron să se teamă că acesta nu gândește suficient de clar pentru a salva viața pacientului.

Citiți mai multe

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Medicină sportivă

76%
22 februarie 200543m
1x12

Un braț grav rupt dezvăluie un caz bizar de osteoporoză și pune capăt planurilor de revenire ale aruncătorului Hank Wiggen din liga mare. House bănuiește că Hank - cu un trecut de abuz de droguri - minte în legătură cu folosirea steroizilor, în timp ce starea lui se agravează. Când Hank începe să arate semne de insuficiență renală, soția lui se oferă să îi doneze rinichii săi, dar ar trebui să avorteze sarcina pe care o are la început. Forțat să adopte o soluție imposibilă și recunoscându-și eșecul ca dependent, Hank încearcă să se sinucidă. House și echipa sa trebuie să izoleze și să rezolve problema cât mai repede dacă viața acestui aruncător, dar și cariera sa, e să fie salvate.

Citiți mai multe

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Un martor incomod

72%
22 martie 200544m
1x15

Joey Arnello își pierde cunoștința, cu puțin timp înainte să spună totul în fața unui tribunal federal și să intre în programul de protecție a martorilor. Se preface? Un ordin judecătoresc îl însărcinează pe House să afle - și repede. House și echipa sa se străduiesc să-l diagnosticheze și să-l vindece pe Joey, în timp ce Bill, fratele lui Joey, încearcă să încetinească lucrurile și să-l împiedice pe Joey să depună mărturie.

Între timp, Cuddy se străduiește să-l convingă pe Vogler că House este o parte esențială a spitalului. În condițiile în care Joey intră și iese în mod misterios din comă, iar postul lui House este în pericol, House face o excepție de la propria politică și ajunge să-și cunoască pacientul.

Citiți mai multe

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Nu găsiți un film sau un serial? Autentificați-vă pentru a-l crea.

Global

s focalizați bara de căutare
p deschideți meniul profilului
esc închide o fereastră deschisă
? deschideți fereastra de scurtături de la tastatură

Pe paginile media

b înapoi (sau la pornire atunci când este cazul)
e accesați pagina de editare

Pe paginile sezonului TV

(săgeată dreapta) mergeți la sezonul următor
(săgeată stânga) mergeți la sezonul precedent

Pe paginile episoadelor TV

(săgeată dreapta) mergeți la următorul episod
(săgeată stânga) mergeți la episodul anterior

Pe toate paginile de imagini

a deschideți fereastra pentru adăugarea imaginii

Pe toate paginile de editare

t deschide selectorul de traduceri
ctrl+ s trimiteți formularul

Pe paginile de discuții

n creați o nouă discuție
w comutați stare de vizionare
p comutați public/privat
c comutați închidere/deschidere
a deschide activitatea
r răspuns la discuție
l mergeți la ultimul răspuns
ctrl+ enter trimiteți mesajul
(săgeată dreapta) pagina următoare
(săgeată stânga) pagina anterioară

Setări

Doriți să evaluați sau să adăugați acest element într-o listă?

Autentificare