Thomas Schnauz — Rendező (Director)

Epizódok 7

Pimento

88%
2015. március 30.48m
1x9

Mike egy munkalehetőséget kap: el kell kísérnie egy férfit, Pryce-t egy találkozóra, ahol lopott gyógyszereket ad el Nachóéknak. Sikeresen eléri, hogy a másik két jelölt helyett csak őt alkalmazzák, háromszoros bérért, és még az üzlet lebonyolításában is segít. Eközben Chuck jobban érzi magát ahhoz, hogy visszamenjen Jimmyvel a Hamlin, Hamlin & McGill-hez, és felajánlják nekik az öregek otthonának ügyét, mely kezd túlnőni rajtuk. Howard elfogadja az ügyet, és Jimmynek is adna honoráriumot, de abba nem hajlandó beleegyezni, hogy társuljon velük. A dühös Jimmy válaszul visszavonja az ajánlatát, hiába próbálja meg lebeszélni róla Kim. Hamarosan rájön arra is, hogy igazából nem Howard, hanem Chuck az, aki nem akarja, hogy társuljon, és aki a kezdetektől akadályozta őt, mondván, ő nem igazi ügyvéd, és nem való erre a pályára a múltbeli stiklijei miatt. Ennek hatására úgy dönt, végleg különválnak útjai a bátyjával.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Kapcs

79%
2016. február 15.47m
2x1

Jimmy úgy dönt, hogy visszautasítja a Davis & Main ajánlatát és bezárja az ügyvédi irodáját is. Kim a szemére veti a viselkedését, de Jimmy hajthatatlan, sőt, ráveszi a nőt, hogy simliskedéssel húzzanak le egy gazdag brókert, hogy ő fizesse a számlájukat. Az izgalmakkal teli este hatására együtt töltik az éjszakát. Végül Jimmy úgy dönt, hogy mégis elfogadja a Davis & Main állásajánlatát. Közben Pryce kirúgja Mike-ot, mert úgy véli, nincs már szüksége testőrre, viszont a következő találkozón Nacho kihasználja ezt és megszerzi a férfi címét. Betörnek hozzá és ellopják a baseballkártyáit. A rendőröknek viszont gyanús lesz a történet, és kis kutakodás után találnak a házban egy titkos rejtekhelyet.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Sabrosito

85%
2017. május 1.48m
3x4

Hector elviszi Don Eladiónak a tiszteletdíját, de Gus megalázza őt, amikor Juan Bolsán keresztül sokkal több és esztétikusabban csomagolt összeget juttat el a kartell fejének. Hector ezért az éttermében megfenyegeti Gust, hogy mindent csináljon úgy, ahogy ő akarja, Mike visszaküldi a pénzt, amit a szolgálataiért kapott.Később Jimmy fogadja fel Mike-ot, hogy magát ezermesternek álcázva fotózza le, milyen bizarr körülmények között él Chuck. Később Gus személyesen is felkeresi Mike-ot, és elmondja neki, hogy számít még a szolgálataira. Jimmy megírja a vallomását,és egy egyeztetést követően az ügyvédi kamara elé kerülhet a dokumentum. A megbeszélés után Kim közli Chuckkal, hogy szerinte van egy másolata a kazettáról. Chuck ezt nem is tagadja, sőt bevallja, hogy bizonyítékként fogja lejátszani a fegyelmi tárgyalás során. Jimmy és Kim örömmel fogadják Chuck ilyen irányú beismerését, mert minden a terveik szerint alakul.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Költségek

81%
2017. május 22.53m
3x7

Jimmyre nehéz napok köszöntenek: közmunkásnak áll, ahol nem fizetik meg rendesen, és a reklámidőt sem tudja értékesíteni, mert ügyfelei sokallják az árat. Mindemellett rengeteg kiadása is van, és alaposan megcsappan a kasszája. Eközben Nacho felkeresi Pryce-t, és szép pénzt ígér, ha szerez ugyanolyan, de üres kapszulát, mint amilyet Hectortól szerzett. Pryce félelmében Mike-hoz fordul, aki eleinte elutasítja, hogy segítsen neki, de néhány esemény az életében megváltoztatja a szándékát. Miközben létrejön az üzlet Nachóval, megtudja a férfi motivációját, majd azt tanácsolja neki, az akció után cserélje vissza a kapszulákat, hogy ne tudják visszanyomozni. Majd ha már ott van, ő is kér egy szívességet... Kim megvallja Jimmynek is, hogy már nagyon bánja, amit Chuckkal tettek, amire Jimmynek csak annyi a reakciója, hogy a bátyja magának kereste a bajt. Jimmy próbálja a költségeit csökkenteni, ezért megpróbálja felmondani az ügyvédi felelősségbiztosítását. Kérelmét elutasítják, sőt közlik vele, hogy a felfüggesztése után 150%-kal növekszik a biztosítási díja. Jimmy teljesen összeomlik a hír hallatán. Könnyek közt meséli el panaszait az ügyintéző hölgynek, majd amikor látja, hogy a hölgy empatikus vele szemben, mintegy megemlíti a bátyja mentális betegségét is - tudván, hogy a biztosítótársaság ki fogja vizsgálni az esetet.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

A rossz döntések útja

94%
2020. április 13.1h
5x9

Jimmy kitalál egy történetet, hogy megmagyarázza hosszú távollétét — de lassan fény derül az igazságra. Eközben Kim fordulópontnál találja magát.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Terv és kivitelezés

96%
Mid-Season Finale
2022. május 23.51m
6x7

Lalo megfigyeli következő célpontját. Jimmy és Kim nehézséggel szembesül az utolsó pillanatban. Izzik a levegő a Sandpiper-megegyezésen.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Totál Szívás

85%
2022. augusztus 1.58m
6x11

A múlt és a jelen találkozik, amikor Jimmy újra kapcsolatba kerül valakivel, akit még Albuquerque-ből ismer, és kieszel egy tervet, amivel gyorsan pénzt kereshet.

További

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés