233 series

31 oktober 2010

Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln; “Strike Back”) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James; “Jericho”) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Lennie en zijn zoon wat er aan de hand is.

23 augustus 2015

Fear The Walking Dead neemt ons terug naar het begin van de zombie-apocalyps uit The Walking Dead. We volgen Travis Manawa, die met zijn familie ontdekt dat er iets verschrikkelijks aan de hand is. Langzaam maar zeker zien ze hoe mensen in hun omgeving veranderen in bloeddorstige monsters, nadat ze zijn overleden. Ze proberen te ontdekken wat er aan de hand is en doen er alles aan om te overleven.

13 juli 2014

Dr. Ephraim Goodweather, hoofd van het Center for Disease Control Canary Team in New York City en zijn team moeten de mysterieuze uitbraak van een virus dat vampirisme lijkt te veroorzaken onderzoeken. Terwijl het virus zich verspreidt, moeten Eph en zijn team een oorlog uitvechten die het lot van de mensheid bepaalt.

13 april 2018

In het jaar 2046 ontdekt de familie Robinson met het ruimteschip Jupiter 2 een scheur in de ruimtetijd en storten neer op een onbekende planeet. Lichtjaren van de beoogde bestemming verwijderd moeten de Robinsons en andere kolonisten, die met hen zijn gestrand, strijden tegen een vreemde nieuwe buitenaardse omgeving, terwijl ze proberen de planeet te verlaten.

Een doelloze gamer en zijn twee vrienden zitten in een parallelle versie van Tokio, waar ze moeten strijden in een reeks sadistische games om te overleven.

15 januari 2023

Twintig jaar nadat de moderne beschaving is verwoest wordt Joel ingehuurd om de veertienjarige Ellie uit een quarantainegebied weg te smokkelen. Deze ogenschijnlijk gemakkelijke taak verwordt vlug tot een ongelooflijk zware reis, aangezien ze beiden de gehele post-pandemische Verenigde Staten door moeten trekken, en op elkaar aangewezen zijn teneinde dit te kunnen overleven.

14 juni 2016

Single-camera comedy centering on a diverse group of survivors adjusting to being stranded on an uninhabited island, a dangerous new world where they must face many threats – mostly brought on by themselves. No longer plugged into the rest of the world, the group struggles to navigate their makeshift society while also learning to live without such modern comforts as indoor plumbing, Wi-Fi, social media and Chipotle.

Australian celebrities are dropped into the African jungle with little more than their wits, strength and willpower to survive the competition. How will they cope with African wildlife, a constant series of challenges and tests, basic rations and their fellow campmates? Who will survive the infamous Bush Tucker Trials? Who will win the hearts of viewers and be crowned King or Queen of the Jungle?

17 mei 2024

Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.

19 maart 2014

100 jaar in de toekomst is de aarde verlaten wegens radioactiviteit. De laatste overlevende mensen leven in de Ark in een baan om de planeet, maar de Ark heeft niet het eeuwige leven. Dus pakt het repressieve regime 100 overbodige jeugddelinquenten op, en stuurt ze naar de Aarde om te zien of de planeet nog bewoonbaar is.

22 juni 2014

Wanneer een wereldwijde pandemie 80% van de aardse bevolking uitroeit, moet een eenzaam marinevaartuig een manier vinden om de mensheid van uitsterven te behoeden.

Het is het jaar 2062. De aarde ligt in puin na het mislukken van een arbeidsautomatiseringsproject toen de AI genaamd Artemis oorlog voerde tegen de mensheid. Een meisje, keizerin, wordt wakker in een onderzoekslaboratorium. Als een van de drie overlevende bewakers moet ze de orbitale lift vernietigen voordat Artemis de constructie ervan kan voltooien. Als dit niet lukt, zal een machineleger de aarde onder de voet lopen.

Makoto Misumi is een gewone middelbare scholier die een normaal leven leidt, maar plotseling naar de andere wereld wordt geroepen om een ​​'held' te worden. De godin van de andere wereld beledigt hem echter omdat hij anders is en ontneemt hem de titel van 'held', voordat hij hem wegstuurt naar de wildernis aan de rand van de wereld. Terwijl hij door de wildernis dwaalt, ontmoet Makoto draken, spinnen, orcs, dwergen en allerlei niet-menselijke stammen. Omdat Makoto uit een andere wereld komt, kan hij onvoorstelbare magische krachten en gevechtsvaardigheden ontketenen. Maar hoe zal hij omgaan met zijn ontmoetingen met verschillende soorten en overleven in zijn nieuwe omgeving? In deze fantasie probeert Makoto de andere wereld in een betere plek te transformeren, ondanks dat de mensen en goden hem de rug hebben toegekeerd.

Ze zeggen dat wat je niet doodt, je sterker maakt, maar dat is niet het geval voor ‘s werelds zwakste jager Sung Jinwoo. Nadat hij op brute wijze was afgeslacht door monsters in een hooggeplaatste kerker, kwam Jinwoo terug met het Systeem, een programma dat alleen hij kon zien en dat hem in alle opzichten een niveau hoger brengt. Nu is hij geïnspireerd om de geheimen achter zijn krachten te ontdekken en de kerker waaruit ze voortkomen.

Op een middelbare school breekt een zombievirus uit. De leerlingen moeten zich naar buiten vechten — of veranderen in een van de dolle zombies.

Law of the Jungle is a hybrid reality show combining elements of drama and documentary. The show is hosted by comedian Kim Byung Man, and each episode invites various celebrities from the various field. So far, many of idol stars and famous actors have appeared on the show. The show introduces viewers to exotic locations around the world where celebrities must work together in order to complete missions and survive. The cast celebrities travel to less habituated, natural places to survive on their own and experience life with local tribes and people. In each location, the guests are tasked to hunt and prepare their meals and also create shelter for the tribe. They sometimes confronted by many difficult challenges. Where will the tribe visit? And how will they survive on their own? Stay tuned to check out!

19 mei 2013

Kijkers duiken diep in de winter in Alaska en ontmoeten zes stoere en veerkrachtige bewoners terwijl ze stormen en mensetende beesten een stap voor proberen te blijven om de lente te overleven. De dichtstbijzijnde buur van Sue Aikens is meer dan 480 kilometer verderop. Eric Salitan leeft uitsluitend van wat hij jaagt en foerageert. Chip en Agnes Hailstone vangen vis voor geld bij het ruilen van voorraden, en Andy en Kate Bassich gebruiken hun roedel sledehonden voor transport.

23 juni 2013

Een man en een vrouw achtergelaten in de wildernis. Zonder voedsel, zonder drinkwater én zonder kleren. Dat vormt de basis van het nieuwe en extreme survivalprogramma ‘Naked and Afraid’. Het naakte koppel, dat elkaar tot die tijd niet kende, moet proberen 21 dagen lang te overleven onder de meest erbarmelijke omstandigheden. Van de snikhete wildernis van Tanzania tot de dichte jungles van Panama en van een onbewoond eiland in de Maladiven tot het onherbergzame regenwoud van Costa Rica. Elke aflevering worden twee nieuwe deelnemers aan elkaar gekoppeld. Ze moeten zelf vuur maken, drinkwater zoeken en voedsel zien te vangen met alle middelen die de natuur biedt. Zonder kleren worden ze letterlijk blootgesteld aan de gevaarlijke elementen die de wilde natuur te bieden heeft, zoals hongerige hyena’s, giftige slangen, scherpe distels en extreme hitte. De deelnemers zijn stuk voor stuk ervaren survivalkenners, maar hebben nog nooit op deze extreme manier moeten overleven. En al helemaal niet naakt met iemand van de andere sekse. Verwacht geen romantische Blue Lagoon-taferelen, maar een loodzware expeditie waarin samenwerken cruciaal is, maar niet altijd even soepeltjes gaat tussen de soms bazige alfamannetjes en de onafhankelijke vrouwen.

Zoo

30 juni 2015

Als dieren over de hele wereld mensen beginnen aan te vallen, probeert de controversiële zoöloog Jackson Oz de oorzaak van de plotselinge verandering te ontdekken.

17 september 2021

Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen