1.393 series

In een wereld geplaagd door wezens die bekend staan ​​als Kaiju, streefde Kafka Hibino ernaar om dienst te nemen bij The Defense Force. Hij belooft dat hij samen met zijn jeugdvriendin Mina Ashiro in dienst zal treden. Al snel neemt het leven ze op verschillende manieren mee. Terwijl hij bezig is met opruimen na Kaiju-gevechten, ontmoet Kafka Reno Ichikawa. Reno's vastberadenheid om zich bij de Defensiemacht aan te sluiten wakkert Kafka's belofte aan om zich bij Mina aan te sluiten en de mensheid te beschermen.

In the magic realm, magic is everything—everyone can use it, and one’s social status is determined by their skill level. Deep in the forest, oblivious to the ways of the world, lives Mash. Thanks to his daily training, he’s become a fitness god, but he harbors a secret that could turn his life upside down—he can’t use magic! When he’s found out, rather than his life being over, he’s unexpectedly enrolled in magic school, where he must beat the competition!

Nu zijn dagen geteld zijn, besluit middelbare scholier Yuji op jacht te gaan en de resterende 19 vingers van een dodelijke vloek te consumeren, zodat deze met hem kan sterven.

De twaalfjarige Gon Freecss ontdekt op een dag dat de vader waarvan hem altijd was verteld dat hij dood was, nog leeft. Zijn vader, Ging, is een jager – een lid van de elite van de samenleving met een vergunning om overal heen te gaan of bijna alles te doen. Gon, vastbesloten om in de voetsporen van zijn vader te treden, besluit het Hunter-examen af ​​te leggen en uiteindelijk zijn vader te vinden . Maar onderweg leert hij dat er meer komt kijken bij het worden van een jager dan eerder werd gedacht, en dat de uitdagingen waarmee hij te maken krijgt, als de zwaarste ter wereld worden beschouwd.

Takeshi Hongo is a promising young man with a passion for motorcycle racing. However, his dreams are suddenly ruined when he gets kidnapped by Shocker, the evil secret organization planning to dominate the world. After being remodeled into a cyborg, Takeshi escapes and swears to protect the world from the inhuman monsters.

Makunouchi Ippo is een gewone middelbare scholier in Japan. Omdat hij het grootste deel van zijn tijd buiten school doorbrengt met het helpen van zijn moeder bij het runnen van het familiebedrijf, kan hij niet zoals de meeste tieners van zijn jongere jaren genieten. Ippo's leven is altijd een doelwit voor pesterijen op school (het familievisserijbedrijf geeft hem een ​​duidelijke geur). Ippo's leven is er een van ontberingen. Een van deze pestsessies na schooltijd verandert Ippo's leven ten goede, aangezien hij wordt gered door een bokser genaamd Takamura. Hij besluit in de voetsporen van Takamura te treden en een opleiding tot bokser te volgen, waardoor zijn leven richting en een doel krijgt. Ippo's pad naar het perfectioneren van zijn boksvaardigheid is nog maar net begonnen...

De avonturen van Son Goku, de vechtsportverdediger van de aarde, gaan verder met een nieuwe familie en de onthulling van zijn buitenaardse afkomst. Nu moeten Goku en zijn bondgenoten de planeet verdedigen tegen een aanval van nieuwe buitenaardse vijanden.

5 april 2024

Na een vroegtijdige dood wordt Tomokui Kanata gereïncarneerd als een nederige goblin, maar hij heeft een monsterlijke eetlust opgewekt. Dankzij zijn nieuwe vaardigheid, waardoor hij sterker kan worden naarmate hij zich meer voedt, verandert zijn zwakke status snel en wordt hij de leider van de goblin. Met een mix van zijn herinneringen uit het verleden, een nieuw lichaam en een sterke maag neemt hij een hap uit deze nieuwe fantastische wereld!

Wanneer een succesvolle Japanse zakenman dood wordt geacht na zijn ontvoering door piraten, start hij een nieuw leven als piraat tussen zijn ontvoerders.

5 april 2024

Haruka Sakura wil niets met zwakkelingen te maken hebben; hij is alleen geïnteresseerd in de sterksten van de sterken. Hij is net begonnen op de Furin High School, een school van gedegenereerden die alleen bekend staat om hun vechtkracht; de kracht die ze gebruiken om hun stad te beschermen tegen iedereen die het kwaad wenst. Maar Haruka is er niet in geïnteresseerd een held te zijn of deel uit te maken van welk team dan ook; hij wil zich gewoon een weg naar de top vechten!

De wereldvrede staat op het spel en geheim agent Twilight moet zijn moeilijkste missie tot nu toe ondergaan: zich voordoen als een familieman. Hij doet zich voor als een liefhebbende echtgenoot en vader en infiltreert in een eliteschool om dicht bij een spraakmakende politicus te komen. Hij heeft de perfecte dekking, behalve dat zijn vrouw een dodelijke huurmoordenaar is en geen van beiden elkaars identiteit kent. Maar iemand doet dat wel: zijn geadopteerde dochter die telepaat is!

Robotkat Doraemon wordt vanaf de 22e eeuw terug in de tijd gestuurd om de 10-jarige Noby te beschermen, een luie en ongecoördineerde jongen die voorbestemd is om een ​​tragische toekomst te hebben. Doraemon kan geheime gadgets maken uit een zak op zijn buik, maar deze veroorzaken meestal meer kwaad dan goed vanwege Noby's neiging om ze te misbruiken.

At a high school reunion, Mio Fukatani reunites with a classmate she has not seen in years—Takahide Kujou. She had always wanted to know more about the kind-hearted boy in high school, but once she realizes that Kujou has become a monk, she believes that any chance of getting to know him romantically is slim. Deciding to drink away her sorrows, she ends up walking home drunk, and surprisingly, running into Kujou who helps her get home.

However, once inside, Kujou's lust for Mio becomes apparent and the two share an erotic night of passion. As this steamy romance blossoms between these two unlikely lovers, Mio and Kujou will undoubtedly spend many nights together in utter ecstasy.

Dit is het verhaal van een jongen, die de eenzame Adam werd tussen vier miljard Eva's. In een wereld waar een pandemie alle mannen impotent heeft gemaakt, is middelbare scholier Itsuki de uitzondering die eraan ontsnapte. Om dit geheim te beschermen, stapt hij over naar een heel speciale middelbare school, die voor 90% uit meisjes blijkt te bestaan! Daar ontmoet hij een vrolijke en vriendelijke senior, een seksueel gefrustreerde lerares, een jongensachtige schoolprins en een erfgename uit een rijke familie. Voor Itsuki, die elke vrouw ter wereld voor het uitkiezen heeft, blijft de vraag: welke zal hij kiezen?

Kerkers, draken ... en heerlijke monsterstoofpot? Avonturiers begeven zich in een vervloekt, bedolven koninkrijk om hun kameraad te redden en koken onderweg bergen voedsel.

3 oktober 2002

De verhalen van drie jonge ninja's, Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha en Sakura Haruno, terwijl ze getraind worden tot echte ninja's.

Seiya en de Ridders van de Dierenriem staan ​​weer op om de reïncarnatie van de godin Athena te beschermen, maar een duistere profetie hangt over hen allen.

5 oktober 2004

Zolang hij zich kan herinneren, kan Ichigo Kurosaki geesten zien. Maar wanneer hij Rukia ontmoet, een Soul Reaper die vecht tegen boze geesten die bekend staan ​​als Hollows, merkt hij dat zijn leven voor altijd is veranderd. Nu, met een hernieuwde rijkdom aan spirituele energie, ontdekt Ichigo zijn ware roeping: de levenden en de doden beschermen tegen het kwaad.

Het gepassioneerde verhaal van een basisschoolleerling wiens gedachten en dromen bijna volledig draaien om de liefde voor voetbal. De 11-jarige Tsubasa Oozora begon op zeer jonge leeftijd met voetballen, en hoewel het voor zijn vrienden meestal een recreatieve sport was, ontwikkelde het zich voor hem tot een soort obsessie. Om zijn droom zo goed mogelijk na te streven op de basisschool, verhuist Tsubasa met zijn moeder naar de stad Nankatsu, die bekend staat om zijn uitstekende voetbalteams op de basisschool. Maar hoewel hij veruit de beste was in zijn oude stad, heeft Nankatsu veel meer concurrentie, en hij zal al zijn vaardigheden en talent nodig hebben om zich te onderscheiden van dit nieuwe publiek.

De zoon van een wereldberoemde mysterieschrijver, Jimmy Kudo, heeft zijn eigen bekendheid verworven door als studentdetective de lokale politie bij te staan. Met zijn verstand heeft hij altijd de moeilijkste strafzaken kunnen oplossen.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen