231 серіалів

1 жовтня 2006

Я — Декстер. Декстер Морґан. Я працюю судмедекспертом в поліції Маямі. Я не розумію любові, мені байдужий секс, і в мене немає почуттів. А ще — я серійний вбивця. Мій батько був поліцейським, і прекрасно навчив мене ховати докази. Звичайним громадянам не варто мене боятися, я вбиваю лише злочинців, покидьків, до яких чомусь не змогла або не захотіла добратися поліція. Я вбиваю їх, обережно розпилюю на частини, і позбавляюся від трупів. Вбивство для мене — творчий акт, мистецтво.

13 вересня 2005

Серіал присвячений розкриттю злочинів, які розслідує спеціальний агент ФБР Сілі Бут за допомогою команди антропологів з Джефферсонський інституту (алюзія на Смітсонівський інститут) під керівництвом доктора Темперенс Бреннан на прізвисько «Кістки». Доктор Бреннан і її команда, як правило, отримують справи, де від тіла вбитого залишилися тільки кістки або ж розкладені залишки. Крім злочинів у серіалі також розкриваються особисті взаємини між основними персонажами, включаючи потенційний роман між Бутом і Бреннан. Літературною основою персонажів серіалу є цикл детективних романів Кеті Райкс, головною героїнею яких є доктор Бреннан. Наразі опубліковано 12 книг. Кеті Райкс є дипломованим антропологом, яка здійснювала судмедекспертизи для ФБР, і образ доктора Бреннан в книгах багато в чому є її альтер-его. Кеті Райкс також виступає продюсером даного серіалу. У серіалі Бреннан теж пише детективніромани, причому героїню її романів звуть Кеті Райкс.

15 квітня 2014

Професійний убивця на ім’я Лорн Малво випадково потрапив у ДТП біля невеличкого містечка в штаті Міннесота. У місцевій лікарні він зустрічає страхового агента Лестера Найґарда – закомплексованого невдаху, який живе «за правилами». Лестеру розбив обличчя колишній однокласник – Сем Гес, який знущався над ним у школі. Лорн вирішує змінити життя Лестера раз і назавжди. Але змінюється не тільки життя Лестера, але і багатьох мешканців містечка Беміджі і навіть самого кілера. Його філософія "з'їж, або з'їдять" може зіграти з ним дурний жарт, якщо таку ж філософію обере колишній телепень як – Лестер.

15 вересня 1971

Лейтенант відділу вбивств поліції Лос-Анджелесу Коломбо справляє не надто гарне враження. Він видається дивакуватим, не надто розумним, балакучим, часом метушливим і доволі незграбним. Злочинці вважають, що з таким слідчим їм нема чого боятися. Але насправді Коломбо має гострий розум, спостережливість, гарне знання психології. А ще в нього неабияка уява, що дозволяє йому створювати пастки та віртуозно заманювати туди злодіїв...

Завдяки надсучасним технологіям команда криміналістів поліції Лас-Вегаса розслідує найзаплутаніші вбивства в Місті гріхів.

Суто англійський серіал за суто англійським романом Кароліни Грем. Від зміни місць доданків сума англійського детективу не змінюється, і час не владний над істинними цінностями. Манірні остров’яни, як і раніше здійснюють найвитонченіші злочини, за ними з ґрунтовним і шанобливим виглядом слідують елегантні нишпорки, а тлом для цих стриманих пристрастей залишаються зелені галявини й тінисті алеї, похмурі кабінети й холодні спальні. Майже вся дія відбувається в селах невеликого, зразково безтурботного графства Мідсамер. Іноді на цьому пасторальному тлі відбувається таке, чого і в столицях не бачили. А службу, яка небезпечна і важка, сільські поліціанти не вибирають.

Американський детективний серіал з паралельними оповідями, в яких розслідування викриває особисті та професійні секрети всіх причетних - як в межах, так і поза законом.

Постійними діючими особами серіалу є нью-йоркські детективи департаменту з розслідування вбивств. Головний герой - проникливий детектив Роберт Горен працює в парі з жінкою-детективом Алекс Імс. Очолює департамент капітан Дікінс. У кожній серії ця згуртована команда стикається з найстрашнішими злочинами і з тими, хто їх скоїв.

Дія детективного телесеріалу розгортається на невеликому острівці, розташованому в Карибському морі. Цей клаптик суші вже неодноразово змінював свого власника, опиняючись то під владою Франції, то Великобританії, в результаті чого населення острова виявилося змішаним. Одного разу, при досить дивних обставинах вбивають британського детектива, який допомагав місцевій поліції в розслідуванні злочинів. Для розслідування цієї складної та заплутаної справи зі столиці Сполученого Королівства прибуває досвідчений інспектор Річард Пул. Він далеко не в захваті від свого нового завдання, тому що недолюблює тропіки, і найбільше мріє скоріше повернутися додому. Пул навіть подумати не міг, що розкривши цей злочин, йому доведеться залишитися на острові і зайняти місце вбитого детектива...

Гаррі Босх - головний герой однойменної історії. Свого часу він був учасником військової операції у В'єтнамі. Тепер Босх працює детективом у відділі вбивств у Лос-Анджелесі. Для нього робота - це життя, а життя - це робота. Натура у героя вкрай замкнута, тому Босх відлюдник, не любить розваг. Ну, хіба що за винятком джазу.

Босху досить довго не дає спокою одна справа. У місті відбулося вбивство тринадцятирічного хлопчика. Детектив береться за пошуки маніяка, проте, і сам незабаром стає підозрюваним. Завдання ускладнюється: пошук вбивці плюс захист власної незалежності. Якраз для Босха...

2 серпня 2017

Молода мати робить публічний акт агресії і, до власного жаху, не може пояснити причини свого вчинку. Детектив-одинак, одержимий бажанням з'ясувати приховані мотиви головної героїні, береться досліджувати глибини психіки своєї клієнтки і жорстокі таємниці її минулого.

1 червня 2020

Set against the backdrop of the city of Amsterdam, Piet Van der Valk and his team investigate a series of high-profile cases immersed in the worlds of art, politics, addiction, mysticism and the fashion industry.

Агент ФБР Раян Гарді займався справою серійного убивці Джо Керролла, якого він схопив дев'ять років тому. Під час перебування у в'язниці, Керролл, використовуючи Інтернет, вербує армію однодумців-убивць для виконання своїх завдань, і тільки Раяну під силу зупинити його.

23 квітня 2013

Murders in... is a collection of French-Belgian police TV movies taking place each time in a different French city and region.

18 червня 2001

A detective team apply new techniques to old crimes as they solve cold cases.

8 жовтня 2015

London police detectives Cassie Stuart and Sunny Khan investigate historic cold cases involving missing persons, murder and long-hidden secrets.

3 жовтня 1976

Quincy, M.E. is an American television series from Universal Studios pert in several of the later episodes.

22 вересня 2004

Так само, як і у «місті гріхів» Лас-Вегасі і на райскому березі Маямі, у Нью-Йорку працює неперевершена команда детективів, озброєних найостаннішими розробками у галузі розкриття злочинів. Команду очолює детектив Мак Тейлор, відданий своїй справі спеціаліст, який впевнений, що в злочинах все пов'язано і, якщо потягнути за ледве видиму нитку, можна розплутати навіть найскладніший клубок подій. Мак разом з іншими членами команди CSI ведуть відчайдушну боротьбу проти злочинності в кам'яних джунглях Нью-Йорку.

4 квітня 2013

Вілл Ґрем - обдарований профайлер, який разом з ФБР розшукує серійного вбивцю. Унікальний спосіб мислення Ґрема дарує йому дивовижну здатність глибоко перейматися почуттями іншої людини, навіть психопата. Він може зрозуміти, що ними рухає. Але коли розум переслідуваного вбивці виявляється занадто складним, він звертається за допомогою до доктора Лектера, одного з провідних психіатрів у країні.

18 березня 2018

Dr. Dylan Reinhart, a gifted author, university professor and former CIA operative is lured back to his old life by tenacious top NYPD Detective Lizzie Needham. Though Dylan and Lizzie initially clash, when it comes to catching killers, they make an ideal team.

Не вдалося знайти фільм або серіал? Увійдіть, щоб додати.

Загальні

s відкрити панель пошуку
p відкрити меню профілю
esc закрити відкрите вікно
? відкрити вікно з гарячими клавішами

На сторінках медіа

b повернутися назад
e перейти до сторінки редагування

На сторінках сезонів шоу

(стрілка вправо) перейти до наступного сезону
(стрілка вліво) перейти до попереднього сезону

На сторінках серій шоу

(стрілка вправо) перейти до наступної серії
(стрілка вліво) перейти до попередньої серії

На всіх сторінках зображень

a відкрити вікно додавання зображення

На всіх сторінках редагування

t відкрити перемикач перекладів
ctrl+ s підтвердити форму

На сторінках обговорення

n створити нове обговорення
w змінити статус стеження
p перемикач публічно/приватно
c перемикач відкрито/закрито
a відкрити активність
r відповісти на обговорення
l перейти до останньої відповіді
ctrl+ enter підтвердити повідомлення
(стрілка вправо) наступна сторінка
(стрілка вліво) попередня сторінка

Налаштування

Хочете поставити оцінку чи додати до списку?

Увійти

Немає облікового запису?

Приєднайтеся до спільноти