343 movies

14 oktober 1994

Vincent og Jules er håndlangere for gangsterbossen Marcellus Wallace. Deres job består hovedsageligt i at ordne folk, som har brudt deres aftaler med Wallace, og skrabe hans penge ind. Men på deres færden rundt i L.A. støder de på flere uforudsete begivenheder. De oplever Guds indgriben, et splattet lig i deres bil og at blive røvet af et tyvepar, vi kun kender under navnene Pumpkin og Honey Bunny. Ved siden af skal Vincent tage Wallace’ kone Mia ud på en tur i byen, hvilket viser sig ikke at være en helt simpel opgave. Senere støder de to lejemordere også på Butch Coolidge, en bokser, der, i en fixet boksekamp, kommer til at træde deres chef Wallace over tæerne. Dermed er Coolidge på spanden, men alt kan ske - og gør det! Som et puslespil fortælles to heftige dages begivenheder, og først til sidst falder alle brikkerne på plads og afslutter Pulp Fictions mange handlingstråde.

26 maj 2017

I Baywatch møder vi livredderen Mitch Buchannon, som tager en, ny flabet rekrut under sine vinger. Men det umage par skal ikke kun redde nødstedte badenymfer. En superskurk truer nemlig stranden og vores to venner tager kampen op.

9 februar 1976

Travis Bickle (Robert De Niro) er en Vietnam-veteranen, der kører taxa i nattetimerne. Langsomt, men sikkert, påvirkes han af storbyens råddenskab, luderne, volden og den makabre og umenneskelige livsstil. Og langsomt forvandles hans i forvejen perforerede sind til en tikkende bombe for til sidst at eksplodere i afmagt over hans stærke oplevelser.

22 september 1995

Den afgående kriminalbetjent Sommerset og hans unge afløser Mills får i en amerikansk storby til opgave at efterforske et dødsfald. Det viser sig at være mord, og i de følgende dage findes nye ofre for sygelige overgreb. Det går op for betjentene, at en seriemorder opererer med bibelens syv dødssynder som skabelon for sine drab. I forsøget på at forhindre, at seriemorderen fuldbyrder sin mission, vikles betjentene ind i plottet.

19 september 1986

Lumberton, North Carolina. Den unge Jeffrey Beaumont vender tilbage til en lille forstad, da hans far får et slagtilfælde. Fundet af et afskåret øre bliver Jeffreys adgang til den idylliske bys underverden, der omfatter vold, afpresning og sadisme. Jeffrey begynder at se den pæne, jævnaldrende Sandy, men er samtidig tiltrukket af den noget ældre natklubsangerinde Dorothy. Hans forsøg på at hjælpe Dorothy, fører ham i kontakt med psykopaten Frank.

20 july 2018

Den tidligere elitesoldat Robert McCall er gået under jorden og lever et stille og fredeligt liv i en forstad til Boston, men bliver trukket tilbage i ilden!

11 august 2015

Los Angeles' boligkvarterer i slut-1980'erne er et helvede på jord. Narkokriminaliteten lammer især samfundets sorte, og politiets brutale fremfærd får vreden til at koge over. Fem unge mænd får afløb for deres frustrationer ved at danne hiphopgruppen N.W.A. (Niggers With Attitude). Gangsta-rapperne takler tingenes tilstand lige på og råt, hvilket både giver dem kæmpe succes og skaber kontroverser.

27 november 2013

Den hårdkogte Phil. fratræder jobbet som agent for regeringen, da han mister sin kone. Sammen med sin 10-årige datter flytter han til en afsidesliggende lille by, for at starte på en frisk, men inden længe gør Phil sig uheldigt bemærket overfor narkohandleren Gator, der har valgt byen som skalkeskjul for sine ulovlige forretninger.

8 februar 2019

Den fredelige hverdag forstyrres for en fører af en sneplov, da nogle forbrydere myrder hans søn og får det til at se ud som en overdosis. Sneplovføreren tror ikke på forklaringen i politirapporten og sætter sig for at undersøge sagen selv. Langsomt, men sikkert, arbejder han sig metodisk gennem narkogangsternes rækker, indtil han når frem til bagmanden.

17 september 2010

I Boston-kvarteret Charleston bliver der begået flere bankrøverier end noget andet sted i USA. Her bor Doug, der er bankrøver - ligesom hans far var det. Under et røveri tager Doug og hans bande bankdirektøren Claire som gidsel, men de løslader hende hurtigt igen. Claire havde bind for øjnene, men banden er alligevel usikker på, hvorvidt hun har opdaget deres identitet. Doug opsøger hende - og forelsker sig!

Léon Gaultiers bror bliver myrdet, da han har snydt en narkoorganisation. Léon er i fremmedlegionen og beder om orlov, så han kan tage sig af situationen. Da hans overordnede nægter, deserterer han. Da han ankommer til USA, har hans svigerinde hårdt brug for penge, så hun kan forsørge sit barn. Léon begynder at deltage i undergrundskampe for at skaffe penge.

Efter at være blevet frarøvet en hel uges indtjening bliver pusheren David tvunget af sin chef til at tage til Mexico for at hente en sending marijuana. For at forbedre sin chance for at snige sig over grænsen beder han stripperen Rose, som er fallit, og to teenagere om at tage med og lade som om, at de er en helt almindelig familie på ferie. Hurtigt falder planen fra hinanden, og den besynderlige kvartet kommer pludselig i livsfare, fordi den marijuana, de har taget, faktisk tilhører en af Mexicos helt store narkobaroner.

5 oktober 2001

Los Angeles. Jake Hoyt er nyuddannet politimand og ivrig efter at arbejde for narkoafdelingens eltitegruppe, der ledes af den erfarne Alonzo Harris. Harris tilbyder Hoyt, at han kan komme med på patrulje en enkelt dag og vise, at han dur til noget. I løbet af dagen bliver Hoyt klar over, at Harris har fortolker loven på sin egen måde. Mens Hoyt kæmper med sin samvittighed, får han mistanke om, at han i virkeligheden skal bruges som offer i en kompliceret komplot.

3 september 2010

Mød El Benny - en desperat mand, der efter at været blevet udvist fra USA kaster sig hovedkuls ud i livet som hardcore gangster i Mexicos beskidte underverden. El Bennys liv bliver en cocktail af sex, narko og mord, og det eneste, der kan ryste ham, er tanken om at han er ved at ende det samme sted som sin bror. Og det er en skæbne, Benny for alt i verden vil undgå! Luis Estrada har skrevet og instrueret denne rimelig barske komedie.

19 july 1996

For Renton og hans arbejderklassevenner i Edinburgh er der to former for eksistens. Enten er de totalt stenede, eller også skal de prøve at blive totalt stenede. Ewan McGregor (Moulin Rouge) spiller narkomanen Renton, som skiftevis er på den og stoffri, og han er også filmens fortæller. Måske slipper han aldrig væk fra den rutschebane, han befinder sig i. Nogle vil mene, at han nok snarere vil blive båret væk. Men vi kan nyde denne vilde filmiske rutschebanetur og selv vælge at stige af.

27 december 2000

Den Oscar-vindende instruktør bag Oceans Eleven-filmene, Steven Soderbergh, sammenfletter et imponerede net af skæbner – fra politikeren på samfundets top til narkopusheren i Mexicos ghetto – der alle er styret af det hvide pulvers altoverskyggende magt.

16 marts 2001

Selvom Leonard Shelby med sit dyre tøj, sin jaguar og sine mange kontanter ligner en succesrig forretningsmand, har han kun et formål med sit liv: at finde den mand, der voldtog og myrdede hans kone! Men Shelby lider af en sjælden form for hukommelsestab. Efter blot et kvarter kan han ikke huske, hvor han er, hvor han skal hen og hvorfor. Derfor må Shelby sammenstykke sit liv ved at tage billeder og bruge sin krop som notesblok. Men en ting glemmer han aldrig: Hævnen...

15 juni 2000

Det sorte 70’er-ikon Shaft er blevet genoplivet i det nye årtusinde. Dengang var Richard Roundtree sej som privatdetektiven, der spankulerede rundt og nedlagde kvinder og skurke på stribe. I dag er Samuel L. Jackson hans nevø, politimanden John Shaft, der i disse monogame tider kun nøjes med at få skurkene til at jamre sig. Men nøj, hvor er han altså cool alligevel, ham Jackson! En racistisk millionærsøn myrder en sort mand uden for en natklub og går fri, fordi det eneste vidne er forduftet. Både Shaft og sønnikes lynchmob starter jagten på vidnet, og ca. 57 andre mennesker mister livet, inden retfærdigheden kan ske fyldest. Filmen er totalt racistisk og amoralsk. F.eks. er ALLE hvide ENTEN dumme, morderiske eller korrupte, men som regel det hele på én gang. Desuden kan den kæmpehøje dødskvote næppe forsvares for at én mand kan blive dømt! Skide være med det! Shaft underholder og sparker (meget hvid) røv.

16 marts 2012

Schmidt og Jenko var vidt forskellige typer i high school og færdes absolut ikke i de samme kredse. Da de nogle år senere mødes på politiskolen, ender de som bedste venner. Deres første anholdelse går ikke helt som planlagt, og som konsekvens bliver de sendt tilbage til livet som high school-studerende som undercoverbetjente. Deres mission bliver at infiltrere skolens handel med et nyt og farligt stof, men deres gensyn med skoletiden er en blandet oplevelse for de to venner, der indtager uvante roller. Schmidt får chancen for at være en af de populære, mens Jencko hænger ud med nørderne.

25 december 1998

På Herrington High, en ganske almindelig skole i en ganske almindelig by, begynder lærerne pludselig at opføre sig meget underligt. Da to elever Casey og Delilah en dag gemmer sig i et skab i lærerværelset, overværer de, hvordan to lærere kvæler sygeplejersken Harper. Men hun dør ikke. Hun bliver også bare underlig. Hvad er det, der er ved at ske? Hvem er det, der er ved at overtage menneskerne? Og er det kun Casey og Delilah, der kan se, at der er noget galt. Helt galt...

Kan du ikke finde en film eller TV-serie? Log in og opret den.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc luk et åbent vindue
? open keyboard shortcut window

På mediesider

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

På alle billedesider

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

På diskussionssider

n opret ny diskussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a åben aktivitet
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Indstillinger

Want to rate or add this item to a list?

Log ind