1,105 филмова

04. март 2022.

У својој другој години борбе против криминала, Бетмен открива корупцију у Готам Ситију која се повезује са његовом породицом док се суочава са серијским убицом познатим као Загонетач.

Miraculous holders from another world appear in Paris. They come from a parallel universe where everything is reversed: the holders of Ladybug and Black Cat Miraculouses, Shadybug and Claw Noir, are the bad guys, and the holder of the Butterfly Miraculous, Hesperia, is a superhero. Ladybug and Cat Noir will have to help Hesperia counter the attacks of their evil doubles and prevent them from seizing the Butterfly's Miraculous. Can our heroes also help Hesperia make Shadybug and Claw Noir better people?

16. јун 2023.

Када његов покушај да спасе своју породицу ненамерно промени будућност, Бери Ален постаје заробљен у стварности у којој се вратио генерал Зод и нема суперхероја којима би се могао обратити. Да би спасио свет у коме се налази и вратио се у будућност коју познаје, Баријева једина нада је да се утркује за свој живот. Али да ли ће коначна жртва бити довољна за ресетовање универзума?

12. фебруар 2016.

Филм је заснован на Марвеловом стрипу о неконвенционалном анти-хероју Дедпулу. У фокусу приче је бивши припадник специјалних јединица – плаћеник Вејд Вилсон који након ригорозних експеримената стиче натприродну моћ исцељења и претвара се у његов алтер его, Дедпула.

03. новембар 2017.

Тор је заробљен с друге стране свемира без свог моћног чекића и налази се у трци с временом да се врати у Асгард и заустави Рагнарок - уништење његове домовине и крај асгардијанске цивилизације – од стране свемоћне нове претње, немилосрдне Хеле. Али прво мора да преживи гладијаторско такмичење које ће га суочити с бившим савезником и колегом Осветником – невероватним Хулком.

03. март 2017.

Логан и професор X, морају да се помире с нестанком X-Мена, корпорацијским вођом Натанијелом Есексом који води свет у пропаст, као и Логановим губитком моћи саморегенерације и Алцхајмером.. Логан ће морати да порази Есекса уз помоћ женског клона Вулверина, девојчице Лауре Кини.

Сад када је свет свестан да је проналазач и милијардер - Тони Старк - у ствари Ајронмен, он ће покушати да искористи повластице одела тако што ће обновити екстравагантни Старк експо свог покојног оца. Док америчка влада инсистира да Тони преда револуционарно оружје војсци, Иван Ванко, мистериозна фигура из прошлости породице Старк, планира да уништи Тонија откривајући сопствено оружје разорне моћи које је засновано на Старковој технологији. Оптерећен проблемима на свим пољима, док се у исто време суочава и с личним демонима, Тони не може ништа друго осим да позове своје савезнике – старе и нове – да му помогну да се суочи удруженим силама које прете да униште њега и читаво човечанство.

Смештен у 1990. годину, Керол Денверс је на путу да постане један од најмоћнијих хероја у универзуму. У тренутку када рат између две расе ванземаљаца захвати и Земљу, Денверс и мала група њених савезника наћи ће се усред вртлога сукоба.

14. фебруар 2024.

Приморана да се суочи са открићима о својој прошлости, болничар Касандра Веб успоставља везу са три младе жене које су предодређене за моћну будућност... ако све могу да преживе смртоносну садашњост.

Пре него је постала Чудесна жена, била је Дајана, принцеза Амазонки, обучена да буде непобедива ратница. Одрасла је на заштићеном рајском острву Темискира, на којем живе само жене. Акција креће када се амерички пилот сруши на њихову обалу и исприча причу о масивном сукобу у спољном свету. Дајана тада напушта свој дом, уверена како може зауставити сукоб. У борби против мушкараца, Дајана ће открити своју највећу снагу… и своју судбину.

16. фебруар 2018.

Т’Чала, након смрти свог оца, краља Ваканде, враћа се кући у изоловану и технолошки напредну афричку нацију да наследи престо и постане краљ. Али, поновним појављивањем моћног, старог непријатеља, Т’Чалина улога краља – и Црног пантера – доведена је у питање када уђе у застрашујући сукоб који доведе у опасност судбину Ваканде и остатка света. Суочен са издајом и опасношћу, млади краљ мора да окупи савезнике и свом снагом Црног пантера крене на непријатеље да би заштитио свој народ и њихов начин живота.

10. новембар 2023.

Керол Денверс, ака Капетан Марвел, повратила је свој идентитет од тиранске Кри и осветила се Врховној интелигенцији. Али нежељене последице виде да Керол преузима терет дестабилизованог универзума. Када је њене дужности пошаљу у аномалну црвоточину повезану са револуционаром Крија, њене моћи се испреплићу са моћима супер обожаватеља Џерси Ситија Камале Кан, зване госпођа Марвел, и Керолине отуђене нећаке, сада С.А.Б.Е.Р. астронаут капетан Моника Рамбо. Заједно, овај мало вероватан трио мора да се удружи и научи да ради заједно како би спасио универзум.

15. децембар 1978.

Mild-mannered Clark Kent works as a reporter at the Daily Planet alongside his crush, Lois Lane. Clark must summon his superhero alter-ego when the nefarious Lex Luthor launches a plan to take over the world.

Светско познатом неурохирургу, др Стивену Стрејнџу, живот ће се променити заувек кад му после ужасне саобраћајне несреће руке остану парализоване. Он ће бити приморан да лек потражи у мистериозној енклави познатој као Камар-Таџ. Убрзо ће схватити да ово није само центар за лечење, већ и прва борбена линија против мрачних сила које желе да униште стварност. Стрејнџ, наоружан новим магичним моћима, биће приморан да одабере да ли жели да се врати у живот пун богатства и славе или да остави све то за собом и да се бори против најмоћнијег чаробњака на свету.

У Мрачном Фениксу, X-Мен екипа се суочава са својим најстрашнијим непријатељем, који долази управо из њихових редова, Џин Греј. Током спасилачке мисије у свемиру, Џин је скоро убијена када ју је погодила мистериозна космичка сила, која ју је учинила бескрајно моћном, али и нестабилном при повратку кући. Џин која се отима контроли и повређује оне које највише воли, почиње да растура силу која држи X-Мен на окупу. Када породица почне да се распада, морају наћи начин да се уједине и, не само сачувају Џинину душу, него и спасу планету од ванземаљаца који желе да искористе њену моћ Феникса и завладају галаксијом.

Планета Земља, 22. век. Опустошена природа већину преосталих становника приморала је на живот у неколико преосталих мегаградова у којима уличне банде спроводе екстремно насиље. Одговор на такво стање је стварање нове врсте чувара реда и закона, названих судије, које истовремено имају полицијска, поротничко-судска и извршитељска овлашћења, што значи да и лове преступнике, и изричу им казну, и сами је извршавају. Најистакнутији међу њима је бескомпромисни судија Дред који делује у Мега Ситyју 1, а партерка му је атрактивна и предана судија Хершу. Међутим, један међу судијама управљачима, судија Грифин, кује заверу те помаже опаком Рику, бившем судији и Дредовом одметнутом брату, да побегне из затвора. Рико почини злочин за који окриве Дреда...

07. новембар 2025.

A film set in the Marvel Cinematic Universe (MCU) based on the Marvel Comics character of the same name.

05. октобар 2018.

Веном је ванземљски облик, којем је потребан човек како би преживео, а заузврат човек добија невероватну моћ. Када новинар Еди Брок у свом истраживању игром случаја постане домаћин ванземаљског створења, он постаје Веном. Ванземаљски облик га потпуно обузима и одузима му слободну вољу. Еди постаје свестан да правила сада неко други диктира и да је свако опирање узалудно.

17. новембар 2017.

Бетмен и Супермен формирају тим док се појављује нови негативац - Дарксајд. Он има моћ која би могла да уништи целу галаксију. Брус Вејн ће морати да претражи цео свет како би нашао људе довољно снажне да се боре против оваквог противника. Пошто је премијера тек у новембру, не зна се пуно, осим да окупља познате глумце и још познатије суперхероје.

Млади Питер Паркер (Спајдермен) започиње самостално деловати под својим новопронађеним идентитетом. Узбуђен због искуства које је доживео са Осветницима, Питер се враћа кући у којој живи с тетком Меј, где га под будним оком чува његов нови ментор, Тони Старк. Питер покушава да се врати својој нормалној свакодневној рутини, иако га у томе спречавају мисли како се још увек мора доказати као прави суперхерој... А прави тренутак за то можда ће доћи и много раније него што се Питер надао, када се у граду појави нови зликовац - Лешинар.

Не можеш да нађеш филм или серију? Пријави се да додаш.

Глобално

s фокусирај траку за претрагу
p отворите мени профила
esc затворити отворени прозор
? отвори прозор пречице на тастатури

На страницама медија

b вратити се назад (или родитељу кад је то применљиво)
e иди на страницу за уређивање

На страницама ТВ сезона

(стрелица надесно) пређите на следећу сезону
(лева стрелица) иди на претходну сезону

На страницама ТВ епизода

(стрелица надесно) пређите на следећу епизоду
(лева стрелица) иди на претходну епизоду

На свим страницама са сликама

a отвори прозор за додавање слике

На свим страницама за уређивање

t отвори селектор превода
ctrl+ s пошаљи образац

На страницама за дискусију

n отвори нову дискусију
w мења статус гледања
p мења јавно/приватно
c мења отвори/затвори
a отвори активност
r одговор на дискусију
l иди на последњи одговор
ctrl+ enter пошаљи поруку
(стрелица надесно) следећа страница
(лева стрелица) претходна страница

Подешавања

Желите ли да оцените или додате ову ставку у листу?

Пријави се