3 seriálů

Kim Shin byl uznávaným generálem, ale po své smrti se z něho stal nesmrtelný dokkaebi neboli goblin. Z nesmrtelnosti ho může vysvobodit pouze lidská nevěsta, která uvidí meč, jenž ho protíná, a dokáže ho vytáhnout. V současné době s ním bydlí Yoo Duk Hwa, vnuk jeho oddaného sluhy, který pronajme pokoj cizinci, jímž není nikdo jiný než smrtka Wang Yeo. Wang Yeo již dlouhá léta pátrá po jedné ztracené duši po dívce Ji Eun Tak, která se nikdy neměla narodit, ale díky pomoci Kim Shina, který zachránil její těhotnou matku, se změnil i její osud.

The Demon Headmaster is a British television series based on the children's books by Gillian Cross of the same name. Made for CBBC, the drama was first broadcast between 1996 and 1998. The first series contained six episodes, and aired twice weekly from 2 to 18 January 1996, the second series contained seven episodes, and aired once a week from 25 September to 6 November 1996, and the third series contained six episodes, and aired twice weekly from 6 to 22 January 1998.

School location scenes in the first series were filmed at Hatch End High School, in Hatch End, Harrow, North West London and The Royal Masonic School for Girls in Rickmansworth, Hertfordshire. Other scenes were filmed around West London and the Vulcan Tower is in fact the Atrium building in Uxbridge. CGI was used to make this building appear on a traffic island close to Warwick Avenue tube station. Some scenes in the later series were filmed in the village of Sarratt, Hertfordshire and other locations in Hertfordshire and Buckinghamshire.

Když přijde na srdeční záležitosti, Xiao Xiao se domnívá, že je něco jako odbornice. Blogerka stojící za populárním účtem na sociálních sítích, který se zabývá nejrůznějšími otázkami vztahů, Xiao Xiao nemá nouzi o zkušenosti, pokud jde o lásku. Všechny její zkušenosti z internetu ji však nemohou připravit na první setkání s Lin Shenem, profesionálním psychologickým poradcem, který vidí svět úplně jinak. Poté, co se Xiao Xiao střetla v populárním varietním pořadu, doufala, že s Lin Shenem už nikdy nebude mít co do činění. Ale osud, jak se zdá, měl jiné plány. V naději, že se zlepší ve schopnosti analyzovat emocionální problémy tím, že se bude učit od skutečného profesionála, se Xiao Xiao uchází o místo asistentky profesionálního psychologa. Až příliš pozdě si uvědomí, že profesionál, pro kterého pracuje, není nikdo jiný než chladnokrevný Lin Shen.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se