2,395 филмова

Током многих мисија и упркос немогућим изгледима, Дом Торето и његова породица су надмудрили, изнервирали и надмашили сваког непријатеља на свом путу. Сада се суочавају са најсмртоноснијим противником са којим су се икада суочили: застрашујућом претњом која се појављује из сенки прошлости која је подстакнута крвном осветом и која је одлучна да разбије ову породицу и уништи све – и све – које Дом воли, заувек .

22. децембар 2023.

Након што породица патака сели на своје језеро са узбудљивим причама о далеким местима, породица Малард креће на породично путовање, од Нове Енглеске, до Њујорка, до тропске Јамајке.

Смештени у бази, контролном центру унутар ума 11-годишње Рајли, пет емоција вредно раде, а предводе их оптимиста Радост, чија је мисија да се постара да Рајли буде срећна. Страх се брине о безбедности, Бес се стара о томе да све буде поштено, а Гађење спречава Рајли да се отрује – и физички и друштвено. Туга није тачно сигурна шта је њена улога, а искрено, нису ни остали. Кад се Рајлина породица пресели у страшни нови град, емоције се бацају на посао, спремне да јој помогну да превазиђе ову тешку промену. Али кад се Радост и Туга случајно нађу у далеким сферама Рајлиног ума – односећи и неке од важних успомена с њима – Страх, Бес и Гађење, невољно ће постати вође. Радост и Туга морају да прођу кроз непозната места – Дуготрајно памћење, Земљу маште, Апстрактне мисли и Фабрику снова – у очајничком покушају да се врате до базе и до Рајли.

14. април 2023.

This is the story of a puppy that touched hundreds of millions of people around the world. Hachiko is a cute Chinese pastoral dog. He met his destined owner Chen Jingxiu in the vast crowd and became a member of the Chen family. With the passage of time, the once beautiful home is no longer there, but Batong is still waiting where it is, and its fate is closely tied to its family.

25. октобар 1978.

"Ноћ вештица" је независни хорор филм снимљен 1978. чија се радња одвија у фиктивном градићу Хадонфилду на америчком Средњем Западу на празник Ноћ вештица. Радни наслов филма био је "Убице бебиситерки". Радња филма обрађује Мајерсово бекство из психијатријске болнице, затим убиство троје тинејџера те настојања доктора Лумиса да прати Мајерсов траг и да га убије.

26. март 2021.

Када једне ноћи два лопова уђу у његову кућу у предграђу, Хач одбија да брани себе или породицу, у нади да ће спречити озбиљно насиље. Његов син тинејџер Блејк, разочаран је у њега, а супруга Бека изгледа да се само повлачи још даље.

Последице инцидента подударају се са Хачијевим дуго тињајућим бесом, покрећући успаване инстинкте и шаљући га на брутални пут који ће открити мрачне тајне и смртоносне вештине. У најезди песница, пуцњаве и шкрипућих гума, Хач мора да спаси своју породицу од опасног противника (славни руски глумац Алексеј Серебрјаков) - и буде сигуран да га више никада нико неће потценити као да је нико.

Дизнијев „Краљ лавова“ одвешће нас у афричке саване, где је рођен будући краљ. Симба обожава свог оца, краља Муфасу, и срчано прихвата своју краљевску судбину. Али не радују се сви у краљевству рођењу новог младунчета. Скар, Муфасин брат, до тог тренутка наследник престола, има друге планове. Борба за краљевство обележена је издајом, трагедијом и драмом која ће се завршити Симбиним изгнанством. Уз помоћ нових, необичних и занимљивих пријатеља, Симба ће морати да пронађе начин да одрасте и врати оно што му по рођењу припада.

While under the guise of taking his family on a weekend winter getaway, Loid's attempt to make progress on his current mission Operation Strix proves difficult when Anya mistakenly gets involved and triggers events that threaten world peace.

Дан Морган је много ствари: одан муж, отац пун љубави, прослављени продавац аутомобила. Он је такође бивши атентатор. А када његова прошлост сустигне садашњост, он је приморан да своју породицу која ништа не слути поведе на путовање за разлику од било којег другог.

Након што се поново састао са Гвен Стејси, Мајлс Моралес, бруклински, пријатељски настројен Спајдермен из окружења катапултира се у други свемир, где сусреће тим спајдер-људи који су задужени за заштиту Мултиуниверзума. Али када хероји уђу у сукоб око тога како да се суоче са новом претњом, Мајлс се супротставља другим спајдер јунацима и мора поново да научи шта значи бити херој како би могао да спаси људе које највише воли…

11. јул 2014.

The film tells a story of a divorced couple trying to raise their young son. The story follows the boy for twelve years, from first grade at age 6 through 12th grade at age 17-18, and examines his relationship with his parents as he grows.

24. мај 2019.

„АЛАДИН“ је узбудљива прича о шармантном младићу Аладину, који већину живота проводи на улици, храброј и одлучној принцези Јасмин и Духу из лампе који може да буде главни у одређивању њихове судбине.

18. август 2023.

Хаиме Рејес који је недавно завршио колеџ враћа се кући пун тежњи за својом будућношћу, само да би открио да дом није баш онакав какав је он напустио. Док тражи своју сврху у свету, судбина интервенише када се Џејми неочекивано нађе у поседу древне реликвије ванземаљске биотехнологије: Скарабеја.

15. април 2016.

Синг стрит води нас у Даблин 80-их година 20. века кроз перспективу четрнаестогодишњег дечака Конора који покушава да се дистанцира од напетог родитељског односа и њихових новчаних проблема, истовремено покушавајући да се прилагоди новој приградској школи, у којој су деца сурова, а професори још гори. Трачак наде проналази у загонетној, уберкул прелепој Рафини и, са намером да је освоји, позива је да глуми у спотовима његовог бенда. Али постоји само један проблем: он још увек није члан бенда. Она на то пристаје, а Конору мора да испуни своје обећање – уз нови надимак који даје себи – Козмо, и детаљно изучавање музичких рок трендова те деценије, оснива бенд са неколико момака, и уз пуно труда и напора пишу текстове и снимају спотове. Инспирисан Џон Карнијевим животом и љубављу према музици, Синг Стрит приказује свет у коме музика има моћ да нас одведе далеко од метежа свакодневице и преобрази у нешто веће.

Мат и Сал нераздвојни су пријатељи и колеге који раде у фабрици која производи енергију користећи плач деце коју плаше њихови запослени - чудовишта. Међутим, како не би дошло до везивања њихових радника са објектима који користе - децом, одавно је проширена информација да су деца отровна и да нико не сме да долази са њима у додир. Једнога дана, заборавивши да затворе врата једне дечје собе, једна девојчица се ушуња у овај непознати свет. Случајно је откривши, Мат покушава да је сакрије и врати у њен свет, но она му случајно побегне и направи панику међу чудовиштима.

Млади лав је напустио свој чопор зато што су га преваром убедили да је одговоран за смрт свог оца. Прелази различита искушења, којима се припрема да постане будући краљ лавова.

02. новембар 1984.

Човек луда пустињом не знајући ко је. Брат га пронађе и помогне му да врати сећање живота који је водио пре него што је напустио супругу и сина пре четири године. Како му се сећање враћа, тако се сусреће са људима из своје прошлости.

Скот Ланг и Хоуп ван Дајн заједно са Скотовом ћерком Касандром и др. Пимом и Јанет ван Дине одлазе у квантно царство...

Након смртоносних догађаја који су се одиграли, породица Абот принуђена је да се суочи са страхотама спољашњег света, док њени чланови настављају борбу за опстанак у тишини. Присиљени да се упусте у непознато, брзо схватају да створења која их лове уколико испусте звук нису једина претња која вреба.

Тањиро Камадо, заједно са Иносуке Хашибиром, дечаком кога су одгајили вепрови који носи главу вепра, и Зенитсу Агатсума, уплашени дечак који открива своју праву моћ док спава, укрцавају се на Бескрајни воз на новој мисији Кјору Ренгоку, да победи демона који је мучио народ и убијао демоноубице који се томе противе!

Не можеш да нађеш филм или серију? Пријави се да додаш.

Глобално

s фокусирај траку за претрагу
p отворите мени профила
esc затворити отворени прозор
? отвори прозор пречице на тастатури

На страницама медија

b вратити се назад (или родитељу кад је то применљиво)
e иди на страницу за уређивање

На страницама ТВ сезона

(стрелица надесно) пређите на следећу сезону
(лева стрелица) иди на претходну сезону

На страницама ТВ епизода

(стрелица надесно) пређите на следећу епизоду
(лева стрелица) иди на претходну епизоду

На свим страницама са сликама

a отвори прозор за додавање слике

На свим страницама за уређивање

t отвори селектор превода
ctrl+ s пошаљи образац

На страницама за дискусију

n отвори нову дискусију
w мења статус гледања
p мења јавно/приватно
c мења отвори/затвори
a отвори активност
r одговор на дискусију
l иди на последњи одговор
ctrl+ enter пошаљи поруку
(стрелица надесно) следећа страница
(лева стрелица) претходна страница

Подешавања

Желите ли да оцените или додате ову ставку у листу?

Пријави се