81 ταινίες

26 Απρίλιος 2024

Ο «Boy» είναι ένα κωφάλαλο αγόρι που μεγαλώνει αναζητώντας εκδίκηση από την Χίλντα Βαν Ντερ Κόι, τη σαλεμένη μητριάρχισσα μιας μετα-αποκαλυπτικής δυναστείας που δολοφόνησε τους γονείς του. Με τη βοήθεια ενός μυστηριώδη σαμάνου και οδηγό την εσωτερική του φωνή, το αγόρι μετατρέπεται σε φονική μηχανή που απελευθερώνεται στη διάρκεια της ετήσιας σφαγής αντιφρονούντων. Με τον «Boy» να σκορπάει τον θάνατο, οι σφαγές και το αιματοκύλισμα οδηγούν σε ένα εφιαλτικό χάος.

10 Οκτώβριος 2014

Ο Άντριου Νέιμαν είναι ένας φιλόδοξος ντράμερ της τζαζ, με μόνο πράγμα κατά νου να ξεχωρίσει στην ελίτ της ανατολικής ακτής. Επιφορτισμένος την αποτυχημένη καριέρα του πατέρα του στη συγγραφή, ο Άντριου ζει κάθε μέρα με τη σκέψη να συγκαταλεχθεί στους καλύτερους. Ο Τέρενς Φλέτσερ, εξίσου γνωστός για το ταλέντο του στη μουσική εκπαίδευση με τις τρομακτικές του μεθόδους, είναι επικεφαλής ενός τζαζ γκρουπ στο σχολείο. Θα ανακαλύψει τον Άντριου και θα τον πάρει στην μπάντα. Από αυτό το σημείο, το πάθος του νεαρού για την τελειότητα θα του γίνει εμμονή, ενώ ο αδίστακτος δάσκαλος θα τραβήξει τα όρια τόσο των ικανοτήτων του, όσο και της ψυχής του.

23 Οκτώβριος 1992

Τα μεταξύ τους άγνωστα μέλη μιας συμμορίας συγκεντρώνονται σε ένα γκαράζ, μετά από μια αποτυχημένη ληστεία και προσπαθούν να βρουν ποιος τους πρόδωσε.

30 Σεπτέμβριος 2022

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

17 Νοέμβριος 2023

Ένας μυστηριώδης δολοφόνος που έχει εμπνευστεί από την Ημέρα των Ευχαριστιών σπέρνει τον τρόμο σε μια αμερικανική πόλη. Κι ενώ η επιλογή των θυμάτων του φαίνεται τυχαία, στην πορεία ξεδιπλώνεται το μεγάλο αρρωστημένο σχέδιό του.

24 Ιούλιος 2015

Τη δεκαετία του '80, ο Σαμ Μπρένερ, ο Γουίλ Κούπερ, ο Λάντλοβ Λάμοβ και ο Έντι «The Fire Blaster» Πλαντ είχαν σώσει εικονικά ουκ ολίγες φορές τον κόσμο παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τώρα όμως θα χρειαστεί να το κάνουν στην πραγματικότητα, αφού εξωγήινα όντα, έχοντας ανακαλύψει χαρακτήρες από γήινα video-game, τα παρερμηνεύουν σαν μια ξεκάθαρη δήλωση πολέμου εκ μέρους του πλανήτη μας. Αποφασίζουν να επιτεθούν στη Γη χρησιμοποιώντας σαν βασικό όπλο τους ήρωες αυτούς από τα κλασικά ηλεκτρονικά μας παιχνίδια. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα καλέσει τον Σαμ, τον Γουίλ, τον Λάντλοβ και τον Έντι, φιλαράκια του από το σχολείο, για να προφυλάξουν τη Γη από τους PAC-MAN, Donkey Kong, Galaga, Centipede, και Space Invaders.

25 Ιανουάριος 2018

Ένας μανιακός κλόουν ονόματι Art, τρομοκρατεί τρεις νεαρές κοπέλες την νύχτα του Halloween αλλά και όποιον άλλον βρεθεί στον δρόμο του!

Ο Ρέι Γουόλερ, ένας πρώην αστέρας του μπέιζπολ έχει αποχωρήσει πρόωρα εξαιτίας μίας εκφυλιστικής νόσου, ο οποίος μετακομίζει σε ένα καινούριο σπίτι με την ανήσυχη σύζυγο του Ιβ, την έφηβη κόρη τους Ίζι και τον νεαρό γιο τους Έλιοτ. Ελπίζει βαθιά μέσα του, παρόλα τα εμπόδια, να επιστρέψει επαγγελματικά στο μπέιζμπολ και πείθει την Ιβ ότι η πισίνα με τα λαμπερά νερά στην πίσω αυλή θα διασκεδάζει τα παιδιά τους και θα του επιτρέψει να κάνει φυσιοθεραπείες στο νερό. Αλλά ένα σκοτεινό μυστικό, κρυμμένο στο παρελθόν του σπιτιού, θα εξαπολύσει μία κακόβουλη δύναμη που θα σύρει την οικογένεια στα βάθη ενός αναπόδραστου τρόμου.

13 Δεκέμβριος 2019

Ένας ὑπερδύναμος εργάτης πέφτει σε μια ομάδα εγκληματιών προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα για να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα του.

2 Φεβρουάριος 2012

Τρεις φίλοι και συμμαθητές αποκτούν υπερφυσικές δυνάμεις μετά από μια απίστευτη ανακάλυψη. Οι ζωές τους όμως “εκτροχιάζονται” και η φιλία τους δοκιμάζεται, καθώς έρχονται σε επαφή με την σκοτεινή τους πλευρά…

14 Αύγουστος 2009

Μια εξωγήινη φυλή βρίσκεται στη γη και ζει κάτω από άθλιες συνθήκες στη Νότια Αφρική. Οι εξωγήινοι, που καλούνται "Μη Γήινοι", αναγκάζονται να δουλεύουν για την MNU, μια εταιρεία πολυεθνικών συμφερόντων, από την οποία προσπαθούν να ελευθερωθούν.

Η οδύσσεια ενός παρανοϊκού άντρα που ξεκινάει ένα επικό ταξίδι επιστροφής για να επισκεφθεί τη μητέρα του.

Όταν η Ρεμπέκα άφησε το σπίτι της, νόμιζε ότι άφησε και τους παιδικούς της φόβους. Μεγαλώνοντας, δεν ήταν ποτέ σίγουρη για το τι ήταν και τι δεν ήταν αληθινό όταν τα φώτα έκλειναν, και τώρα ο μικρός αδελφός της, ο Μάρτιν, γίνεται μάρτυρας των ίδιων ανατριχιαστικών κι ανεξήγητων φαινομένων που τότε στοίχειωναν κι εκείνη. Μια τρομακτική οντότητα με μυστηριώδη προσήλωση στη μητέρα τους, τη Σόφι, έχει ξαναβγεί στην επιφάνεια. Αλλά αυτή τη φορά, καθώς η Ρεμπέκα πλησιάζει να ξεκλειδώσει την αλήθεια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλων τους οι ζωές είναι σε μεγάλο κίνδυνο... πάντα όταν κλείνουν τα φώτα.

24 Ιούνιος 2022

Marcel is an adorable one-inch-tall shell who ekes out a colorful existence with his grandmother Connie and their pet lint, Alan. Once part of a sprawling community of shells, they now live alone as the sole survivors of a mysterious tragedy. But when a documentary filmmaker discovers them amongst the clutter of his Airbnb, the short film he posts online brings Marcel millions of passionate fans, as well as unprecedented dangers and a new hope at finding his long-lost family.

Όταν μια σειρά φόνων από έναν μασκοφόρο εκδικητή προκαλεί χάος στην πόλη, ένας ντετέκτιβ και ο άπειρος συνεργάτης του είναι οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν.

7 Οκτώβριος 2022

Ο ήλιος λάμπει το καταμεσήμερο σε μια μικρή πόλη της ισπανικής επαρχίας. Η έφηβη Σάρα τρέχει λαχανιασμένη να κρυφτεί στο κρεοπωλείο των γονιών της. Παραδόξως, αυτό μοιάζει να είναι το μοναδικό καταφύγιο για τη στρουμπουλή έφηβη που έχει γίνει ανελέητου εκφοβισμού από μια κλίκα συνομηλίκων της για το σωματικό της βάρος. Βέβαια, μπορεί νωρίτερα τα ιδιότροπα κορίτσια να βασάνιζαν τη Σάρα στη δημοτική πισίνα, αλλά τώρα πέφτουν θύματα βίαιης απαγωγής από έναν άγνωστο που τις φυλακίζει στο φορτηγάκι του και τρέπεται σε φυγή. Όταν η αστυνομία αρχίζει να κάνει ερωτήσεις, η Σάρα δεν λέει κουβέντα. Ορμώμενη από ένα (αμοιβαίο) ερωτικό ενδιαφέρον, βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στην αποκάλυψη της αλήθειας και την προστασία του άντρα που την έσωσε, ανάμεσα σε αυτό που είναι ηθικά σωστό και στην προοπτική της λύτρωσης από το bullying.

14 Ιούλιος 2023

After the indomitable and beloved founder of a scrappy theater camp in upstate New York falls into a coma, the eccentric staff must band together with her clueless "crypto-bro" son to keep the thespian paradise afloat.

19 Νοέμβριος 2021

Μέσα στην ανελέητη πίεση μιας εστιατορικής κουζίνας, ένας σεφ διαπληκτίζεται με την ομάδα του την πιο πολυσύχναστη μέρα της χρονιάς. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε αυτό το συναρπαστικό θρίλερ.

11 Μάρτιος 2023

After hitting a breaking point, Hannah's inner thoughts physicalize into a monstrous creature that threatens to upend her life.

2 Δεκέμβριος 2022

During summer break, 14-year-old Darious explores the boundaries of his manhood through tumultuous interactions with Malcolm his strict father and a burgeoning mentorship with mysterious drifter Porter.

Δεν μπορείτε να βρείτε κάποια ταινία ή σειρά; Συνδεθείτε για να τη δημιουργήσετε.

Σε όλες τις σελίδες

s Εστίαση στη μπάρα αναζήτησης
p Άνοιγμα μενού προφίλ
esc Κλείσιμο ανοιχτού παραθύρου
? Άνοιγμα παραθύρου συντομεύσεων πληκτρολογίου

Στις σελίδες μέσων

b Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα(ή στην αρχική σελίδα όταν είναι εφικτό)
e Μετάβαση στη σελίδα επεξεργασίας

Στις σελίδες κύκλων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στον επόμενο κύκλο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στον προηγούμενο κύκλο

Στις σελίδες επεισοδίων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στο επόμενο επεισόδιο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στο προηγούμενο επεισόδιο

Σε όλες τις σελίδες εικόνων

a Άνοιγμα παραθύρου προσθήκης εικόνας

Σε όλες τις σελίδες επεξεργασίας

t Άνοιγμα επιλογέα μετάφρασης
ctrl+ s Υποβολή φόρμας

Στις σελίδες συζήτησης

n Δημιουργία νέας συζήτησης
w Ρύθμιση κατάστασης παρακολούθησης
p Ρύθμιση ως δημόσια/ιδιωτική
c Ρύθμιση ανοίγματος/κλεισίματος
a Άνοιγμα δραστηριότητας
r Απάντηση στη συζήτηση
l Μετάβαση στην τελευταία απάντηση
ctrl+ enter Υποβολή μηνύματος
(Δεξιό βέλος) Επόμενη σελίδα
(Αριστερό βέλος) Προηγούμενη σελίδα

Ρυθμίσεις

Θέλετε να αξιολογήσετε ή να προσθέσετε αυτό το στοιχείο σε μια λίστα;

Σύνδεση