119 movies

Med italienske forfædre og sin New Jersey-dialekt har Daniel svært ved at få anerkendelse fra sine jævnaldrende, efter at han er flyttet til Californien med sin mor. Og da eleverne fra den lokale karateskole vælger ham som yndlingsoffer ser det sort ud. Heldigvis får Daniel hjælp af gartneren Miyagi, der viser sig også at være en habil karatetræner.

Scaramanga, verdens farligste lejemorder, sender en forgyldt patron med nummeret 007 indgraveret til den britiske efterretningstjeneste MI6. Det bliver set som et tegn på, at Scaramanga vil myrde Agent 007, dvs. James Bond. MI6 sender derfor James Bond afsted til Asien for at opspore Scaramanga og sætte ham ud af spillet. Det lykkes Bond at finde Scaramanga's skjulested på en lille ø, men her går det op for Bond, at det måske ikke er Scaramanga, der har sendt patronen. Men hvis det ikke er ham, hvem er det så? Og hvorfor?

12 august 1994

Under en mindehøjtidelighed for japanske soldater, der faldt under 2. verdenskrig, møder Mr. Miyagi sin gamle kommandørs barnebarn Julie. Hun er en vred, ung dame, der kæmper med smerten over at have mistet begge sine forældre i en ulykke. Hun har problemer med sine bedsteforældre og med sine skolekammerater. Mr. Miyagi beslutter sig for at tage hende under sin vinge og lære hende karate, så hun kan få kontrol over sine følelser og komme tilbage på den rette vej.

Jean-Claude van Damme spiller dobbeltrollen som Alex og Chad, to tvillinge-brødre, som skiltes efter forældrenes død. Chad vokser op i Paris, mens Alex ender i Hong Kong, hvor han ernærer sig som småkriminel. En dag ser Chad et billede af Alex og sætter ud for at finde ham. Da brødrene finder hinanden igen, overbeviser Chad Alex om, at hans rival i Hong Kongs underverden også er manden, der stod bag deres forældres død. Nu vil de have hævn!

15 juni 2007

Velkommen til Dead or Alive - verdens mest ekstreme fight-turnering er i gang!

Tina, Christie og Kasumi modtager på mystisk vis invitationer til det tophemmelige fight-battle, Dead or Alive, på en isoleret tropeø. De tre babes er verdensklasse fighters, men på øen indser de, at de skal kæmpe mod større kræfter end deres kampmodstandere for at indkassere pengepræmien... og slippe levende fra øen! Tecmos legendariske kampsportsspil er blevet til en hårdtslående filmatisering med non-stop action og top-kampkoreografi af manden bag The Transporter og en række af verdens bedste atleter og fightere.

Following the death of his wife, Ip Man travels to San Francisco to ease tensions between the local kung fu masters and his star student, Bruce Lee, while searching for a better future for his son.

8 april 2009

Den kampsportstrænede, udenjordiske kriger Goku (Justin Chatwin) drager ud på en rejse for at finde Master Roshi (Chow Yun-Fat) og samle de syv sagnomspundne Dragon Balls før den onde Piccolo (James Marsters) gør det. På hans vej møder han Bulma (Emmy Rossum), som der slutter sig til ham for at hjælpe ham med hans mission. Da han ankommer til Roshis sted, bliver han ikke modtaget med omfavnelse men skal derimod kæmpe imod Roshi. Roshi finder hurtigt ud af at Goku er barnebarn til Gohan (Randall Duk Kim) og vælger derefter at træne ham til at forberede sig mod den ultimative kamp mod Lord Piccolo for at forhindre ham i at samle de magtfulde Dragon Balls, også kendt som Dragekuglerne.

Two feuding brothers (one a policeman, the other a martial arts expert) of different political views, join forces to avenge the death of their father, a retired agent, killed by the mafia.

11 august 1995

Den tidligere marinesoldat LouAnne Johnson er stoppet i marinen for at forfølge sin drøm om at blive engelsklærer. Hun begynder at undervise en klasse med hårde og vanskelige unge fra ghettoen og kommer herigennem til at forandre både sit eget og elevernes liv. LouAnne laver sin egen undervisningsplan og truer, lokker og bestikker eleverne for at få dem til at forstå, at de aldrig vil komme nogen vegne uden en uddannelse. Og ved hjælp af poesi og tekster eleverne kan forholde sig til, ændrer hun deres syn på dem selv og på verden.

War

2 oktober 2019

Khalid, entrusted with the task of eliminating former soldier turned rogue Kabir, engages in an epic battle with his mentor who taught him everything.

USA. Med brutal magtanvendelse og terror er et forbrydersyndikat ved at overtage magten i den amerikanske karateverden. Syndikatets håndlanger nummer 1 er Ivan The Russian. Han er frygtet for sin brutalitet og skyr ingen midler, for at få hvad han vil. Han overholder kun et sæt regler. Sine egne. Jason er totalt Bruce Lee fanatiker. Bruce Lee er hans gud og han prøver at kopiere alle hans bevægelser og teknikker. Efter at Ivan The Russian har fået næsten fuld kontrol, er der kun Jason tilbage til at stoppe ham. Han konfronterer Ivan og provokerer ham til en kamp. Der er ingen regler. Det bliver en brutal kamp mellem liv og død...

30 september 2005

Ten-year-old Gabe was just a normal kid growing up in Manhattan until Rosemary Telesco walked into his life, actually into his karate class. But before Gabe can tell Rosemary how he feels, she tells him she will not be going to public school any more. Gabe has a lot more to learn about life, love, and girls.

29 july 2011

Lejemorderen Brazil er villig til at påtage sig enhver opgave, hvis prisen er rigtig. Flint opgav jobbet som lejemorder, da hans kone endte i koma efter et brutalt overfald af en hensynsløs narkobaron. Da de bliver sat en pris på denne koldblodede narkobarons hoved, går både Brazil og Flint efter ham - den ene på grund af pengene, den anden for at hævne sig. De to lejemordere, som har korrupte Interpol-agenter og voldelige forbrydere lige i hælene, som slår sig modvilligt sammen for at hurtig kunne udrydde deres mål, før de selv blir nedslaget.

Wracked with guilt over her younger sister's suicide, pretty young karate student Megumi accompanies a group of older friends on a camping trip into the woods, where they're attacked by feces covered undead.

When Master Tak, an old martial arts master, disappears, his best student, Jet, steps in to find him. However, when he learns that Tak's life is in danger, he decides to protect him at all costs.

Casey kan bare ikke vinde. Han overfaldes på gaden, ydmyges på jobbet, og hans mandighed trues endda af hans hund. Han tilmelder sig en lokal karate-dojo under ledelse af den gådefulde Sensei for at lære at forsvare sig. Under træningen bliver Casey ven med en kvindelig instruktør, og snart er han hvirvlet ind i en bizar verden af outsidere, ritualer og ustyrlig hyper-maskulinitet.

Takuma Tsurugi er karatemester og potentiel lejemorder, som sælger sine tjenester til højestbydende. Men da han får nys om et komplot mod datteren af en afdød oliemilliardær, ser han både penge og stor ære i at tilbyde hende sin beskyttelse. Da hun bliver kidnappet, gør han alt i sin magt for at redde hende.

21 december 2001

Joe Scheffer (Tim Allen), en godhjertet enlig far, der er udbrændt og føler sig lidt som Joe Nobody. Men da firmaets tyran slår ham i gulvet foran sin datter, beslutter han sig for at blive Joe Sombody - og slå igen. Han får træningsassistance fra en kung-fu ekspert (Jim Belushi), så han kan blive klar til at slå igen...

An otherwise rejected or ignored boy creates a fantasy pal from his martial arts movie hero.

En gruppe narkobetjente er hårdt trængte i kampen mod den organiserede kriminalitet. Derfor hyrer de kampsportseksperten Matt Logan til at lære dem nogle kontante tricks. Matt er udelukkende kommet for at undervise og i øvrigt være neutral, men da skurkene myrder hans adoptivsøn, skifter han profession fra lærer til benhård bøddel.

Kan du ikke finde en film eller TV-serie? Log in og opret den.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc luk et åbent vindue
? open keyboard shortcut window

På mediesider

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

På alle billedesider

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

På diskussionssider

n opret ny diskussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a åben aktivitet
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Indstillinger

Want to rate or add this item to a list?

Log ind