422 фільмів

23 грудня 2022

Події розгортаються у Голівуді наприкінці 1920-х років. Новітні технології вже дозволяють озвучувати фільми, тож всім зрозуміло, що жанр німого кіно зникає. Джек Конрад – уславлена зірка німого кіно. Аби лишитися на плаву, він має зробити щось, непідвладне часу. Молода та талановита Неллі Ларой хоче стати знаменитою на увесь світ акторкою. Але ж вона така не одна. Круговерть подій, вечірки, алкоголь та наркотики – калейдоскоп видовищ та магія золотої доби Голівуду манять до себе як магнітом.

Надзвичайна історія Емі Вайнгауз, що розповість про створення її революційного альбому «Back to Black». Розказана з точки зору Емі та натхненна її глибоко особистими текстами, стрічка розкриє феномен однієї з найвидатніших виконавців усіх часів!

31 травня 2019

Фентезійний байопік про одного з найуспішніших виконавців сучасності — неповторного сера Елтона Джона. Історія про те, як музичний вундеркінд перетворився в легенду британського року.

1 грудня 2023

Суворої зими 1964 року в Массачусетсі молода секретарка Ейлін зачаровується Ребеккою Сент-Джон, новою гламурною радницею у в'язниці, де вона працює. Їхня ново зароджена дружба набуває несподіваного повороту, коли Ребекка розкриває похмуру таємницю, що штовхає Ейлін на зловісну стежку.

Лос-Анджелес, 1970-ті роки. Найманий охоронець Джексон Хілі і приватний детектив Холланд Марч змушені працювати в парі, щоб розплутати нікчемну справу про зниклу дівчину, яка обертається злочином століття. Детективам потрібно не тільки звикнути до нестандартних професійних методів один одного, але і залишитися в живих серед пострілів і вибухів.

23 лютого 2024

In Louisville, Kentucky, hairdresser Sharon Stevens rallies the masses to help widowed father Ed Schmitt save his critically ill 5 year old daughter Michelle after their community is hit by a major snowstorm from the 1994 North American cold wave.

27 жовтня 2023

1970 рік. Пол Ганем, вчитель підготовчої школи в Новій Англії, змушений залишатися в кампусі під час різдвяних канікул, щоб доглядати жменьку студентів, які не можуть повернутися додому. За кілька днів залишається лише один студент — 15-річний хуліган на ім’я Анґус, розумний обурювач спокою, чия погана поведінка завжди загрожує відрахуванням. До Пола та Анґуса приєднується кухар школи Мері, яка щойно втратила сина у В’єтнамі.

23 травня 1980

Тиша, блискучий білий сніг. Невеликий курортний готель самотньо загубився в горах. Загадкове і таємниче місце. Мало охочих попрацювати тут взимку. З чуток, готель населений привидами. Всі попередні охоронці вбивали своїх рідних, а потім закінчували й своє життя. Саме сюди як зимовий сторож приїхав письменник Джек Торренс з дружиною і маленьким сином Денні, який наділений рідкісним даром «сяйва».

Головний герой-сценарист вирішує повернутися в будинок, де провів своє дитинство. Незабаром у чоловіка починають зароджуватися стосунки із сусідом, що живе поверхом нижче. Водночас герой знаходить дивний спосіб позбутися болю від втрати батьків, яка сталася тридцять років тому.

Чотирнадцятирічна дівчина Метті Росс, донька фермера, вбитого найманцем Томом Чейні, намагається помститися за смерть батька, винайнявши найжорстокішого шерифа країни - Рубена Когбурна на прізвисько "Півень". Хоч і проти його волі, але Метті нав'язується йому в помічниці, завершує ж тріо техаський рейнджер Ля Буф, у якого з Чейні свої рахунки - і дивна трійця відправляється вглиб індіанських земель в пошуках свого ворога.

25 березня 2005

Події фільму стартують 1988-го року. Звичайний і нічим не примітний бізнесмен на ймення О Де-су дорогою додому, в день народження своєї дочки, напивається, починає хуліганити й закономірно потрапляє до поліцейської дільниці, звідти його на свої поруки забирає приятель - Чжу Хван. Доки товариш Де-су телефонує його дружині, сам п'яниця хуліган раптово зникає... Невідомо хто викрадає О Де-су й запроторює до імпровізованої тюремної камери, яка між тим бульше скидається на однокімнатну квартиру без жодного вікна чи то пак просто на кімнату зі всіма зручностями, у тому числі й телевізором, який на довгий час стає його найкращим (і єдиним) товаришом, інформатором, вчителем і... лютим ворогом одночасно. Та доля О Де-су полягає в тому що якось він все ж покине свою в'язницю, це лише питання часу...

15-річний старшокласник закохується в свою шкільну вчительку. Їй 37 років, але різниця у віці та статус заміжньої не перешкоджають стрімкому розвитку взаємного почуття.

1 липня 2008

Хенкок - людина з супергероїчними здібностями, кепським характером і пристрастю до алкоголю. Від колишньої народної любові не залишилося й сліду, за Хенкоком невідступно слідують неприємності руйнування. Результат цієї історії був би абсолютно непередбачуваний, якби не дружина врятованого Хенкоком фахівця з піару.

Джексон Майн — зірка кантрі-музики, чия популярність поступово згасає. Одного разу він знайомиться з талановитою Еллі. Молоді люди закохуються, і Джек допомагає дівчині досягти успіху. Але коли кар’єра Еллі затьмарює його власну, Джексону стає все важче прийняти той факт, що часи його слави минули.

23 жовтня 2020

Життя двох парамедиків Нового Орлеана розірвано після того, як вони зіткнулися з низкою жахливих смертей, пов'язаних із дизайнерським наркотиком із химерними потойбічними ефектами.

Молода дівчина Кайя довгі роки відлякувала жителів містечка, живучи серед безкрайніх просторів Північної Кароліни. Одного разу усіх мешканців сколихнула жахлива подія — загадкове вбивство місцевого хлопця. Підозра відразу впала на Кайю. Тепер героїні доведеться не лише знайти власне місце у світі, але й довести непричетність до злочину. Проте чим ближчою буде розгадка, тим більше шокуючих таємниць вириватиметься назовні.

6 серпня 2013

Він — 15 річний школяр. Вона — 27-річна жінка. Вони випадково зустрічаються в альтанці, під час дощу. Але ця зустріч назавжди змінила їх.

2 листопада 2012

Під час авіакатастрофи капітан екіпажу здійснює неможливе, він майстерно садить літак і тим самим рятує велику кількість людських життів. Та аналіз крові, який було здійснено перед роковим рейсом виявив, що вміст алкоголю у крові пілота перевищує норму. Доведеться з'ясувати яке зі загальноприйнятих соціальних правил є істинним: героїв не судять чи перед законом всі рівні?

17 листопада 2023

In modern-day Helsinki, two lonely souls in search of love meet by chance in a karaoke bar. However, their path to happiness is beset by obstacles – from lost phone numbers to mistaken addresses, alcoholism, and a charming stray dog.

У центрі сюжету жінка, яка вийшла на стежку війни з поліцією міста, що відмовилася розслідувати вбивство її дочки.

Не вдалося знайти фільм або серіал? Увійдіть, щоб додати.

Загальні

s відкрити панель пошуку
p відкрити меню профілю
esc закрити відкрите вікно
? відкрити вікно з гарячими клавішами

На сторінках медіа

b повернутися назад
e перейти до сторінки редагування

На сторінках сезонів шоу

(стрілка вправо) перейти до наступного сезону
(стрілка вліво) перейти до попереднього сезону

На сторінках серій шоу

(стрілка вправо) перейти до наступної серії
(стрілка вліво) перейти до попередньої серії

На всіх сторінках зображень

a відкрити вікно додавання зображення

На всіх сторінках редагування

t відкрити перемикач перекладів
ctrl+ s підтвердити форму

На сторінках обговорення

n створити нове обговорення
w змінити статус стеження
p перемикач публічно/приватно
c перемикач відкрито/закрито
a відкрити активність
r відповісти на обговорення
l перейти до останньої відповіді
ctrl+ enter підтвердити повідомлення
(стрілка вправо) наступна сторінка
(стрілка вліво) попередня сторінка

Налаштування

Хочете поставити оцінку чи додати до списку?

Увійти

Немає облікового запису?

Приєднайтеся до спільноти