17 series

Guts, een man die zichzelf 'The Black Swordsman' noemt, kijkt terug op zijn dagen als lid van een groep huurlingen. Onder leiding van een ambitieuze, meedogenloze en intelligente man genaamd Griffith vechten ze zich een weg naar het koninklijk hof en worden ze gedwongen tot een lot dat hun leven verandert.

Een soort parasitaire buitenaardse wezens daalt neer op aarde en infiltreert snel de mensheid door de hersenen van kwetsbare doelen binnen te dringen; onverzadigbare wezens die de volledige controle over hun gastheer verwerven en in staat zijn zichzelf te transformeren om zich te voeden met nietsvermoedende prooien. Middelbare scholier Shinichi Izumi wordt het slachtoffer van een van deze parasieten, maar het wezen slaagt er niet in zijn hersenen over te nemen en belandt in zijn rechterhand.

Off-duty Japan Self-Defense Forces (JSDF) officer and otaku, Youji Itami, is on his way to attend a doujin convention in Ginza, Tokyo when a mysterious portal in the shape of a large gate suddenly appears. From this gate, supernatural creatures and warriors clad in medieval armor emerge, charging through the city, killing and destroying everything in their path. With swift actions, Youji saves as many lives as he can while the rest of the JSDF direct their efforts towards stopping the invasion.

Three months after the attack, Youji has been tasked with leading a special recon team, as part of a JSDF task force, that will be sent to the world beyond the gate—now being referred to as the "Special Region." They must travel into this unknown world in order to learn more about what they are dealing with and attempt to befriend the locals in hopes of creating peaceful ties with the ruling empire.

Al meer dan een eeuw beschermt de mysterieuze Hellsing Organization in het geheim het Britse Rijk tegen de ondoden. Toen Sir Integra Hellsing het hoofd van de organisatie werd, erfde ze ook het ultieme wapen tegen deze bovennatuurlijke vijanden: Alucard, een malafide vampier die mysterieuze en angstaanjagende krachten bezit. Nu moet Hellsing omgaan met een gevaarlijker dreiging dan vampiers.

Twee universiteitsstudenten komen een schijnbaar ongevaarlijk meisje tegen, Lucy genaamd, niet wetende dat ze eigenlijk een gemuteerde seriemoordenaar is met een gespleten persoonlijkheid.

10 januari 2012

Wanneer Kouichi op zijn nieuwe school aankomt, voelt hij meteen iets beangstigends in de sfeer van zijn nieuwe klas, iets waar geen enkele leerling over wil praten en dat verband lijkt te houden met een mysterieus en stil meisje.

During the early 1930s in Chicago, the transcontinental train, Flying Pussyfoot, is starting its legendary journey that will leave a trail of blood all over the country. At the same time in New York, the ambitious scientist Szilard and his unwilling aide Ennis are looking for missing bottles of the immortality elixir. In addition, a war between the mafia groups is getting worse. On board the Advena Avis, in 1711, alchemists are about to learn the price of immortality. Takes place in the same universe as Durarara (2010).

Narumi is certain that Masaru will be kidnapped by wooden puppets with supernatural strength after fighting them with all his strength. Masaru inherited his father's wealth which has brought many enemies out of the shadows, too many for Narumi to defend him alone. When Narumi is feeling discouraged, Masaru's watcher, Shirogane, arrives with a powerful weapon, the puppet Arlequin.

27 december 2019

Een schilder in Istanbul begint aan een persoonlijke reis terwijl ze universele geheimen ontdekt over een Anatolische archeologische vindplaats en de link ervan met haar verleden.

Duizend jaar lang hebben de Vikingen een behoorlijke naam en reputatie opgebouwd als de sterkste families met een honger naar geweld. Thorfinn, de zoon van een van de grootste krijgers van de Vikingen, brengt zijn jeugd door op een slagveld en verbetert zijn vaardigheden in zijn avontuur om zijn meest gewenste wraak te nemen nadat zijn vader werd vermoord.

2 maart 2018

In een wereld die aangedreven wordt door geavanceerde technologie, wordt de archipel Cremona geteisterd door criminaliteit en actie. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door "Killer B", een seriemoordenaar die de stad in een staat van chaos heeft gebracht. Wetenschappers proberen nu de perfecte mens te creëren om universele vrede te bewerkstelligen. Op het moment dat de kinderen hun volgende stap in de evolutie zullen zetten worden ze echter ontvoerd door een corrupte organisatie die de kinderen wil misbruiken om de wereld naar haar hand te zetten.

2 juli 2015

In de door misdaad geteisterde, door de maffia bestuurde stad Ergastulum zijn Worick en Nicolas twee ‘klusjesmannen’, bekend als ‘Benriya’, die elk vuil klusje van de politie of de maffia overnemen – voor een goede prijs. Na een opdracht van de politie ontmoetten de twee elkaar en later vergezeld door Alex, een voormalige prostituee die geïnteresseerd raakte in de mysterieuze achtergrond van het team, in het bijzonder in de capaciteiten van Nicolas.

21 september 2016

In Murder With Friends, Grace Baldridge invites guests to talk about some of history's most notorious murderers.

14 juli 2001

'The Mists of Avalon' vertelt het verhaal over de legende van Koning Arthur door de ogen van de vrouwen die in diens tijd verbonden waren met het in nevel gehulde eiland Avalon. Koning Ambrosius overlijdt, maar een dappere man zal in zijn voetsporen treden. Oorlog heerst in Britannia. De strijd tussen het Christendom en het heidendom zal niet alleen Cornwall en omstreken, maar ook Avalon in gevaar brengen. De Saksen vallen het land binnen en zijn bereid om te vechten tot de dood. De Vrouwe van Avalon, tevens de zus van Arthurs moeder Igraine, wil dan ook alles doen om haar rijk te redden. Igraine is gezegend met magische krachten en samen met haar dochtertje Morgaine, is zij de enige hoop op redding.

Op 13 november 2015 was Parijs het slachtoffer van een zestal terroristische aanslagen, waarbij uiteindelijk 130 mensen om het leven kwamen en ook talloze mensen zwaar gewond raakten. De meeste doden vielen tijdens een optreden van de band Eagles of Death Metal in het theater Bataclan.

21 september 2022

There are more than ten thousand monuments across the country that honour the war dead . But what of the bloody battles fought on our home soil, in our longest-running war that established the Australian nation?

Survivors and eyewitnesses tell the immersive story of Jim Jones' idealistic organization's final hours that spiraled into a mass casualty event.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen