115 filmek

Egy múltból származó titkosított üzenet Bond-ot egy ördögi szervezet nyomára vezeti. Mialatt M politikai csatákra kényszerül, hogy életben tartsa a titkosszolgálatot, Bond egymás után hántja le a megtévesztő rétegeket egy SPECTRE nevű titkos hálózatról, amely mögött egy szörnyű igazság lakozik.

Tökit kicsapták az iskolából, munka nélkül tengődik, az anyja lakásában lakik és zűrös életet él. Amikor autólopásért lecsukják, felhívja az apja halála után kapott érmén lévő telefonszámot. Ki is hozza őt a sittről a kifogástalan modorú, angolosan elegáns kém, Harry Hart, akinek annak idején a fiú apja mentette meg az életét. Harry megütközik a srác életmódján, ám lenyűgözi a fiú tehetsége és az intelligenciája, ezért felajánlja neki, hogy jelentkezhet a csapatába, ahol igazi ügynököt faragnak belőle.

2019. június 28.

Egy sikertelen zenész egy baleset és egy globális áramszünet után rádöbben, hogy senki sem emlékszik a legendás brit zenekarra, a The Beatlesre. Szóval mi lenne, ha az egész világ elfelejtené minden idők legzseniálisabb zenekarát, a Beatlest? Mi lenne, ha csak te emlékeznél a felejthetetlen slágerekre? Mi lenne, ha elkezdenéd játszani a mesés négyes dalait, és egy csapásra világsztár válna belőled? És mi lenne, ha a hirtelen hírnév kikezdené a magánéletedet?

2017. október 13.

Quan Londonban egy kínai étterem tulajdonosa. Egy bombamerényletben, amit a Valódi IRA nevű terrorcsoport követ el, elveszíti lányát. Mivel felesége meghalt, és két gyermeke is gyilkosság áldozata lett évekkel ezelőtt, mindent feladva a merénylők nyomába ered. Látóterébe kerül Liam Hennessy miniszterelnök-helyettes, ex-IRA tag, akit kemény módszerekkel helyez nyomás alá a gyilkosok nevének kiadása végett. Amikor azután megtudja a gyilkosok névsorát, volt kommandósként könyörtelenül végez velük.

2008. október 31.

A nővérképzőben tanuló Jenny és barátja, Steve romantikus hétvégére készülnek. Steve azt tervezi, hogy most fogja megkérni kedvese kezét, ezért alaposan megválasztja a helyszínt: egy elhagyatott erdővel körülvett kis tóhoz mennek sátorozni, ami ideális környezet ahhoz, hogy zavartalanul élvezzék egymás társaságát. nyugalmukat azonban jócskán megzavarja egy csapat fiatal srác, akik meglopják őket, sőt, még Steve kocsiját is megrongálják. Amikor Steve kérdőre vonja őket, brutális támadás áldozatává válik, Jenny pedig menekülni kényszerül, és halálos macska-egér játszma veszi kezdetét, míg végül sikerül a városba érnie. Ahol találkozik a gyerekek szüleivel…

Fülöp herceg egy nap egy aprócska corgi kölyökkel ajándékozta meg a kutyaszeretetéről is híres II. Erzsébetet - és ezzel a palota álmos csendje egy csapásra megszakadt. Az imádnivaló és bájos kiskutya ugyanis minden létező szabályt megszeg, minden turpisságot kitalál, és ahol csak lehet, bajt kever - ám Rexre mégsem tud haragudni senki. Egy nap hirtelen vége szakad a luxuséletnek, amikor Rex véletlenül az utcára kerül: és kénytelen szembenézni egy átlagos kutya sorsával és kalandjaival. Ám szerencsére minden jól sül el, és a sok kaland csak hozzásegíti ahhoz, hogy megismerje önmagát. II. Erzsébet talán a leghíresebb olyan uralkodó, aki rajong a corgikért - ez a családi animációs film pedig ennek a bájos szeretetnek próbál meg emléket állítani.

2001. október 19.

A tizenkilencedik század utolsó és legnagyobb rejtélye volt ő. Az első bűnöző, aki sztár lett, az első nagy megoldatlan titok, mely máig újabb és újabb kalandvágyókat sarkall vadabbnál vadabb megoldásokra: Hasfelmetsző Jack. 1888 őszén tíz hét alatt öt kegyetlen, rituális gyilkosságot követett el, és ezzel sosem tapasztalt pánikot keltett Londonban. Abberline felügyelő, a Scotland Yard magányos nyomozója a rém nyomába ered. A különös rendőrről azt beszélik, sikereit az álmainak köszönheti; éjszaka meglátja, ki a tettes. Ezúttal azonban olyan akadályba ütközik, amit ő sem láthatott előre: beleszeret abba, akiről tudja, ő lesz a következő áldozat.

2006. július 27.

A napokban elhunyt angol újságírót, Joe Strombelt (McShane) éppen gyászolják kollégái, nem sejtve, hogy a szerencsétlen zsurnaliszta félúton ragadt élet és halál között. Joe-nak ugyanis még küldetése van: le kell lepleznie a Londonban garázdálkodó rejtélyes tarot kártyás gyilkost. De hogyan is tehetné ezt, ha fizikailag már nem is létezik? Itt jön a képbe Sondra Pransky (Johansson), a nagyon is élő amerikai egyetemista lány, aki újságírást tanul, s londoni barátait érkezett meglátogatni. Egy másik amerikai, a bűvész Sid Waterman (Allen) előadását nézve meghökkenve veszi észre, hogy egyedül ő képes látni és hallani Joe-t. A félig-meddig néhai zsurnaliszta élete fülesét adja a céltudatos lánynak, aki egyből a sztori után veti magát, veszélyes kalandja során pedig Sid lesz segítőtársa.

1995. március 24.

Father Greg Pilkington is torn between his call as a conservative Catholic priest and his secret life as a homosexual with a gay lover, frowned upon by the Church. Upon hearing the confession of a young girl of her incestuous father, Greg enters an intensely emotional spiritual struggle deciding between choosing morals over religion and one life over another.

1997-ben, a britpop uralta könyörtelen londoni zeneiparban hatalmas a nyomás a lemezkiadókon, hogy ők találjanak rá a következő nagy slágerre. A drogra ácsingózó nihilista, Steven Selfox gyilkosságra vetemedik, hogy előremozdítsa hanyatló karrierjét.

Kes

1970. szeptember 21.

A tizennégy éves Billy Casper édesanyjával és idősebb bátyjával él egy bányászfaluban, Yorkshire közelében. Testvére Jud, a bányában dolgozik, huszonéves, durva és nagy nőcsábász. A yorkshire-i fiú, Billy magányos ebben a nem éppen felemelő környezetben. Osztálytársai gúnyolják, tornaórán, hiányos felszerelése miatt a tanár megalázza. Szerencsére Billy megleli a maga kis világát, ugyanis talál egy madárfiókát, s ettől kezdve óvja, védi, eteti és röpteti. A kisfiú örökre szóló barátságot köt a sólyommal, akit Kesnek nevez.

A Ház megváltozott, most még félelmetesebb, mint korábban. Amikor a kísérteties épület ismét egy csapat gyanútlan látogatót fogad, a Gonosz lendül fáradhatatlan, könyörtelen akcióba. A szadista Dr. Vannacutt (Jeffrey Combs) és az elmegyógyintézetben elhunyt betegek szellemei csapdába ejtik új vendégeiket. Ha csak rajtuk múlik, a Házból ezúttal senki sem szabadul élve.

A Színház a világ minden idők legismertebb drámaírója, William Shakespeare életének egy kevésbé közismert időszakába kalauzol. 1613-ban járunk, Shakespeare, a kor legnagyszerűbb írója úgy dönt, visszavonul Stratford-upon-Avon-beli házába, miután szeretett színháza, a Globe a lángok martalékává válik. Régi otthonába hazatérve rájön, hogy még mindig nem dolgozta fel egyetlen fia, Hamnet halálát, és kénytelen szembenézni elhanyagolt családtagjaival is. Ahhoz, hogy helyrehozza kapcsolatát a feleségével és a lányaival, muszáj megvizsgálnia saját múltbéli hibás döntéseit, és lelepleznie a családi titkokat és hazugságokat.

2019. január 26.

A film a Cambridge Analytica botrányát vizsgálja a történet szereplőinek perspektíváiból.

Az évtizedek óta együtt élő házaspár meglátogatja felnőtt fiát. Az események azonban drámai fordulatot vesznek, amikor a férj váratlanul bejelenti, hogy elhagyja a feleségét. Elszabadulnak az indulatok, az egyre keserűbb vádaskodások azonban nem nélkülözik a híres angol fekete humor legjavát…

2021. május 12.

Soldier Brian Wood, is accused of war crimes in Iraq by the human rights lawyer Phil Shiner. The two men go head to head in a legal and moral conflict that takes us from the battlefield, at so-called Checkpoint Danny Boy, to the courtroom and one of Britain’s biggest ever public inquiries, the Al-Sweady Inquiry.

Dominic Cummings (Benedict Cumberbatch) politikai tanácsadó döntő szerepet játszott abban, hogy Nagy-Britannia kilép az Európai Unióból. Rajta keresztül, illetve más tanácsadók szemszögéből követhetjük az eseményeket, a két szekértábor küzdelmét, miközben a politikusok próbálnak hasznot húzni a felfokozott érdeklődésből, a pénzügyi támogatókból. Kiderül, a személyes adatokkal való visszaélés, a hamis hírek, a célzott reklámok és az újfajta kampánytechnika hogyan járultak hozzá a váratlan és ellentmondásos döntéshez.

2018. július 20.

Egy kém a szerelem és a túlélés ingoványos talaján próbál talpon maradni egy titkos szíriai akció során.

Az egyetlen hét alatt játszódó iLL Manors - Rázós környék című filmben több sors fonódik össze. Embereké, akik London kegyetlen utcáin küzdenek a túlélésért egy olyan világban, melynek természetes részét képezi az erőszak. Kirby, az ex-díler frissen szabadult a börtönből; a keménykötésű Ed mindenkin átgázol, csak hogy megtalálja elveszett telefonját; Michelle bármit megtenne azért, hogy a következő drogadagjához hozzájusson; Jake a környék bűnbandájának markában találja magát; Chris bosszúra szomjazik, Katya pedig ebből a számára idegen világból menekülne. Végezetül ott van Aaron, talán az egyetlen, aki minden körülmények között csak a helyes döntést szeretné meghozni. Még akkor is, ha minden és mindenki összeesküszik ellene.

1939 nyarán, amikor Hitler ereje növekvőben van, csakúgy, mint az Egyesült Királyság és Németország közötti feszültség, a náci elit lányainak oktatására Anglia déli partján létrehozott Augusta Victoria Főiskoláról titokzatos körülmények között eltűnik egy tanár, Wheatley. Rocholl kisasszony (Judi Dench), az iskola nevelőnője Wheatley helyére felveszi Thomas Miller (Eddie Izzard) angoltanárt, és segít felkészíteni a lányokat az angol-német ösztöndíjra. Thomas lassan felkelti Ilse Keller (Carla Juri), a lányok német oktatójának gyanakvását, akinek megvannak a saját titkai. Thomas kereszttűzbe kerül: gyilkossággal vádolják, ezért megpróbálja tisztázni a nevét, és feltárni Ilsének a lányokkal kapcsolatos valódi terveit. Vajon meg tudja állítani a nőt, mielőtt túl késő lenne?

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés