156 ταινίες

6 Δεκέμβριος 2006

An actress’s perception of reality becomes increasingly distorted as she finds herself falling for her co-star in a remake of an unfinished Polish production that was supposedly cursed.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται υπό την διαρκή απειλή πυρηνικής επίθεσης τη στιγμή που οι ζωές άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων συγκλίνουν σε ένα δυστοπικό Λος Άντζελες του μέλλοντος. Ένας κινηματογραφικός σταρ σχεδιάζει το επόμενο φιλμ του με τη βοήθεια μιας φιλόδοξης πορνοστάρ κι ενός προβληματικού αστυνομικού. Την ίδια στιγμή, μαρξιστές επαναστάσεις, αδηφάγες επιχειρήσεις και κρυφές κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν τα δικά του σχέδια για έναν πληθυσμό στα όρια της παράνοιας.

Μια όμορφη νεαρή γυναίκα βρίσκεται σε μια λιμουζίνα. Η λιμουζίνα σταματάει στην έρημη οδό Mulholland και ο οδηγός απειλεί την κοπέλα με όπλο. Εκείνη την ώρα ένα όχημα εκτός πορείας πέφτει επάνω στη λιμουζίνα. Η κοπέλα γλιτώνει τη ζωή της, αλλά χάνει εντελώς τη μνήμη της. Χαμένη στο Λος Αντζελες, μπαίνει κρυφά σε ένα σπίτι. Εκεί θα έρθει για να μείνει η Betty, μια νεαρή ηθοποιός η οποία έρχεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο Hollywood. Οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν και η Betty θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη Rita (όπως αυθαίρετα "βαφτίζεται" η αγνώστου ταυτότητας γυναίκα) να βρει ποια είναι. Σε αυτό θα τη βοηθήσουν κάποιες «εκλάμψεις» ονομάτων και λέξεων που φωτίζουν αμυδρά το μυαλό της σε ανύποπτο χρόνο. Στην ιστορία μπλέκονται ένας ιδεολόγος σκηνοθέτης του Hollywood, ένα πτώμα, ένας πληρωμένος δολοφόνος και πολλοί άλλοι.

Ο Τούρλες, ένας πανίσχυρος πολεμιστής Σάγιαν, φυτεύει στη Γη τους σπόρους του μεγάλου δέντρου της ενέργειας, οι καρποί του οποίου χαρίζουν απίστευτη δύναμη. Το σατανικό δέντρο, όμως, μπορεί να απορροφήσει όλη τη ζωτική ενέργεια του πλανήτη και των κατοίκων του. Η μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι ο Σονγκόκου και η παρέα του.

Μια οικογένεια "υιοθετεί" το πρώτο παιδί-ρομπότ που έχει προγραμματιστεί να αγαπά. Η συμβίωση όμως είναι δύσκολη κι ο μικρός αναγκάζεται να ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι για να ανακαλύψει πού ανήκει.

22 Μάρτιος 2019

Τριάντα χρόνια ύστερα από ένα γεγονός που την είχε τραυματίσει ως παιδί η Αντελαΐντ επιστρέφει με τον άντρα και τα δύο παιδιά της στη Σάντα Κρουζ, όπου το βράδυ εισβάλλουν απροειδοποίητα στο σπίτι τους τέσσερις… σωσίες τους.

Μετά την καταστροφή του πλανήτη τους, οι φιλήσυχοι κάτοικοι του Νάμεκ μεταναστεύουν σε ένα νέο πλανήτη. Από τα πέρατα του διαστήματος, όμως, καταφτάνει ένα μυστηριώδες ρομπότ, που μπορεί να απορροφήσει όλη τη ζωτική ενέργεια του πλανήτη. Ο Σονγκόκου και οι φίλοι του σπεύδουν να σώσουν τους Ναμεκιανούς.

Ο Άνταμ είναι λέκτορας σε ένα πανεπιστήμιο, και πολύ κοντά στο τέλος της σχέσης του με τη Μαίρυ. Ένα βράδυ ο Άνταμ βλέπει έναν ηθοποιό σε μια ταινία που είναι ακριβώς ίδιος με εκείνον. Η επιθυμία να γνωρίσει τον κλώνο του τον κυριεύει, και πολύ σύντομα θα τον εντοπίσει και θα γνωρίσει εκείνον και την εγκυμονούσα σύζυγο του Έλεν.

Επιστρέφοντας στο Δυτικό Βερολίνο, ο Μαρκ βρίσκει τη γυναίκα του Άννα να συμπεριφέρεται παράξενα. Τον εγκαταλείπει, όχι για τον εραστή της, αλλά για ένα τέρας που παίρνει σιγά-σιγά τα χαρακτηριστικά του Μαρκ, ενώ ο ίδιος συναντά στο πρόσωπό της δασκάλας του παιδιού τους τη σωσία της Άννας.

Ένα φαινομενικά ακίνδυνο παιχνίδι μεταξύ φίλων καταλήγει αιματηρό, όταν κάποιος ή κάτι, απειλεί θανάσιμα όσους δεν αποφασίζουν να "τολμήσουν"...

Ο Ash είναι ένας απλός υπαλληλάκος που μια μέρα θα κάνει ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο και θα βρεθεί σε έναν μεσαιωνικό πύργο που περιστοιχίζεται από διαβολικές δυνάμεις. Κι ενώ αρχικά περνιέται για εχθρός, σύντομα θα ανακηρυχθεί σε σωτήρα, που σύμφωνα με μια προφητεία θα εξαφανίσει το κακό.

17 Αύγουστος 2007

Η Κάρολ είναι ψυχίατρος και εξετάζει μια παράξενη επιδημία που αλλάζει τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Το σύμπτωμα εξελίσσεται σε θανάσιμη απειλή για το ανθρώπινο είδος και η λύση βρίσκεται στον ίδιο της το γιο.

21 Νοέμβριος 2007

Ο Πράκτορας 47 είναι πληρωμένος δολοφόνος, δουλεύει για το Πρακτορείο και σκοτώνει για μετρητά. Όταν όμως παγιδεύεται σε μια πολιτική πλεκτάνη, καταλήγει να καταδιώκεται από την Ίντερπολ και το Ρωσικό Στρατό, ενώ ταξιδεύει στην Ανατολική Ευρώπη. Για να επιβιώσει θα πρέπει να ανακαλύψει ποιοι τον έχουν παγιδεύσει και γιατί θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση. Η μεγαλύτερη απειλή για την επιβίωσή του όμως είναι η εμφάνιση συνείδησης και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που προκύπτουν από τη γνωριμία του με ένα όμορφο τραυματισμένο κορίτσι.

Μια ομάδα ανθρώπων στο Σαν Φρανσίσκο, ανακαλύπτει ότι φυτά προερχόμενα από το διάστημα αντικαθιστούν τους ανθρώπους με κλώνους χωρίς συναισθήματα.

Το κορίτσι του Sam δολοφονείται από τη βουλγαρική μαφία. Ο ίδιος καταφεύγει στο Παρίσι για να ξεφύγει από τους εκτελεστές που τον καταδιώκουν. Εντούτοις, τρία χρόνια αργότερα, βλέπει στο σινεμά μια γυναίκα που μοιάζει απίστευτα με την αγαπημένη του. Αρχίζει λοιπόν, να αποκτάει εμμονή μαζί της κάτι που τον οδηγεί ν αναζητήσει απαντήσεις στο Los Angeles. Αυτή του η κίνηση θα τον βάλει και πάλι στο στόχαστρο των δολοφόνων.

Στο «Goodnight Mommy» δύο δίδυμα αγόρια περιμένουν την επιστροφή της μητέρας τους στο απομονωμένο σπίτι τους. Όταν αυτή γυρίσει τυλιγμένη στους επιδέσμους μετά από πλαστική εγχείρηση, τίποτα δεν μοιάζει ίδιο. Τα αγόρια αρχίζουν να έχουν αμφιβολίες ότι αυτή η γυναίκα είναι στην πραγματικότητα η μητέρα τους. Έτσι αναδύεται μια υπαρξιακή διαμάχη για ταυτότητα και θεμελιώδη εμπιστοσύνη

Ο άρχοντας πεθαίνει κι ενώ η χώρα βρίσκεται σε εμφύλιο. Οι σύμβουλοι του βρίσκουν έναν φτωχό κλέφτη που είναι ολόιδιος με τον νεκρό άρχοντα και τον βάζουν να τον παραστήσει. Με τα χρόνια, ο Καγκεμούσα θα γίνει ένα με το πνεύμα του νεκρού άρχοντα.

4 Οκτώβριος 2022

Mystery Inc. has cracked the case to top all cases! They’ve tracked down Coco Diablo, the head of a notorious costume crime syndicate. With Coco and her kitty in prison, Mystery Inc. thinks that they can finally enjoy a break. Wrong! Suddenly, menacing doppelgänger ghosts of the Scooby crew and favorite classic foes show up in Coolsville to threaten Halloween. Now it’s up to the meddling kids to unmask the latest scoundrel and save Halloween!

29 Ιούλιος 1983

Με το φόβο του Κακού που καταδυναστεύει τον πλανήτη Κρουλ, οι δύο βασιλικοί Οίκοι αποφασίζουν να ενωθούν παντρεύοντας την πριγκίπισσα Λίσα με τον πρίγκιπα Γκόλντουιν. Όμως, κατά τη διάρκεια της τελετής, στρατιώτες του Κτήνους εισβάλλουν στο κάστρο και απαγάγουν τη Λίσα. Τώρα, ο Γκόλντουιν πρέπει να βρει το μυθικό Γκλέιβ και να αναμετρηθεί με το Κτήνος στο Σκοτεινό Κάστρο.

14 Αύγουστος 1998

Ο φλεγματικός Τζον Στιντ και η δυναμική Έμα Πιλ καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν παράφρονα, που, χάρη σε μια εφεύρεση, αλλάζει τις καιρικές συνθήκες κατά τη δική του βούληση.

Δεν μπορείτε να βρείτε κάποια ταινία ή σειρά; Συνδεθείτε για να τη δημιουργήσετε.

Σε όλες τις σελίδες

s Εστίαση στη μπάρα αναζήτησης
p Άνοιγμα μενού προφίλ
esc Κλείσιμο ανοιχτού παραθύρου
? Άνοιγμα παραθύρου συντομεύσεων πληκτρολογίου

Στις σελίδες μέσων

b Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα(ή στην αρχική σελίδα όταν είναι εφικτό)
e Μετάβαση στη σελίδα επεξεργασίας

Στις σελίδες κύκλων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στον επόμενο κύκλο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στον προηγούμενο κύκλο

Στις σελίδες επεισοδίων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στο επόμενο επεισόδιο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στο προηγούμενο επεισόδιο

Σε όλες τις σελίδες εικόνων

a Άνοιγμα παραθύρου προσθήκης εικόνας

Σε όλες τις σελίδες επεξεργασίας

t Άνοιγμα επιλογέα μετάφρασης
ctrl+ s Υποβολή φόρμας

Στις σελίδες συζήτησης

n Δημιουργία νέας συζήτησης
w Ρύθμιση κατάστασης παρακολούθησης
p Ρύθμιση ως δημόσια/ιδιωτική
c Ρύθμιση ανοίγματος/κλεισίματος
a Άνοιγμα δραστηριότητας
r Απάντηση στη συζήτηση
l Μετάβαση στην τελευταία απάντηση
ctrl+ enter Υποβολή μηνύματος
(Δεξιό βέλος) Επόμενη σελίδα
(Αριστερό βέλος) Προηγούμενη σελίδα

Ρυθμίσεις

Θέλετε να αξιολογήσετε ή να προσθέσετε αυτό το στοιχείο σε μια λίστα;

Σύνδεση