162 filmova

21 srpanj 2023

Živjeti u Barbielandu znači biti savršeno biće na savršenom mjestu. Osim ako nemaš potpunu egzistencijalnu krizu. Ili si Ken. Vodeće uloge imaju nominirani za Oscara Margot Robbie kao Barbie i Ryan Gosling kao Ken. Impresivnu zvjezdanu glumačku postave čine legendarna glumica i oskarovka Helen Mirren, glumice America Ferrara i Kate McKinnon, Michael Cera, Will Ferrell i Emma Mackey. U filmu se, naime, pojavljuje i glazbena zvijezda Dua Lipa koja je u ulozi Mermaid Barbie, dok je Issa Rae President Barbie te mnoge druge slavne osobe iz svijeta showbiza.

X

18 ožujak 2022

1979. godine u osamljenu seosku kuću u Teksasu stiže filmska ekipa kako bi snimila film za odrasle. Njihovi domaćini, povučeni stariji par, posebno se zanimaju za svoje mlade goste te ubrzo kreću u lov na pridošlice.

10 travanj 2015

Mladi programer Caleb veseli se što je upravo on, od svih zaposlenika, dobio priliku provesti nekoliko danas s glavnim direktorom svoje tvrtke. No, ono što se čini kao poziv na neobavezno druženje, u stvari je početak eksperimentq u kojem će Caleb iskušati granice svoje ljudskosti nakon što upozna umjetno stvoreno biće u prelijepom ženskom tijelu.

Na trinaestom katu nebodera vizionari Douglas Hall (Craig Bierko) i Hannon Fuller (Armin Mueller-Stahl) najnovijom virtualnom tehnologijom na kompjuterskom su čipu stvorili Los Angeles, godine 1937. Fuller otkriva nešto iznimno važno, ali kada primijeti da je u opasnosti, u paralelnom svijetu ostavlja pismo Hallu. Kada se Hall probudi, ne sjećajući se prošle noći, pronalazi krvavu odjeću u svojoj kupaoni, Fullera izbodenog nožem, a on sam glavni je osumnjičeni. Kako bi riješio zločin, Hall započinje potragu za istinom koja ga odvuče u svijet prijevara i ubojstava. Stvarnost i fantazija nastavljaju se ispreplitati, a tanka linija koja ih razdvaja postaje još nejasnija kada Hall upozna prelijepu i zagonetnu Jane (Gretchen Mol). Kako bi pronašao odgovore, Hall mora prijeći granicu stvarnog u kompjuterski simulirani svijet koji je stvorio.

Televizijskom voditelju vremenske prognoze, zvijezdi malih ekrana Philu Connorsu (B. Murray), dojadilo je ići po treći put u provincijski gradić Punxsutawney. Naime, 2. veljače mora popratiti lokalni običaj, sviščevo "predviđanje" trajanja zime. Nakon obavljena posla on sa snimateljem i Ritom (A. McDowell), simpatičnom mladom novinarkom, krene natrag u Pittsburgh, no zbog oluje oni se vrate u gradić. Iako uvjeren da je ovo samo sitnica koja ga je spriječila da se vrati, Philu se sljedeći dan dogodi nešto o čemu nije ni pomišljao: jučerašnji dan se ponovio, potpuno isti kakav je bio. A tako i sljedeći, i sljedeći, i sljedeći... Očajan i preneražen, Phil će pokušati sve poduzeti ne bi li se stvari vratile u normalu...

16 rujan 2011

Driver is a skilled Hollywood stuntman who moonlights as a getaway driver for criminals. Though he projects an icy exterior, lately he's been warming up to a pretty neighbor named Irene and her young son, Benicio. When Irene's husband gets out of jail, he enlists Driver's help in a million-dollar heist. The job goes horribly wrong, and Driver must risk his life to protect Irene and Benicio from the vengeful masterminds behind the robbery.

17 studeni 2023

Joe i Gracie nekoć su bili učenici i učitelji, a sada odgajaju blizance. Odlučili su snimiti igrani film o svojoj priči. Glumica koja će glumiti Gracie dolazi im u posjet kako bi se što bolje pripremila za ulogu, no njezin dolazak dovodi obiteljsku sreću u opasnost.

16 lipanj 2023

Radnja filma odvija se u izmišljenom američkom pustinjskom gradu oko 1955. godine. Grad je smješten u blizini kratera koji je ostao nakon pada asteroida prije više tisuća godina. Svake godine u ovom se mjestu održava konvencija mladih astronoma u kojoj sudjeluju učenici, njihove obitelji, profesori, ali i vojska. Jednu takvu konvenciju naglo prekidaju događaji koji mogu promijeniti svijet.

24 lipanj 1977

Four men from different parts of the globe, all hiding from their pasts in the same remote South American town, agree to risk their lives transporting several cases of dynamite (which is so old that it is dripping unstable nitroglycerin) across dangerous jungle terrain.

23 srpanj 2021

Obitelj uživa na osamljenoj plaži no ubrzo otkrivaju da plaža ima čudan utjecaj na njih. Zbog nekog razloga ubrzano stare… cijeli život im se skraćuje na 24 sata.

U ovom hrabrom i genijalno izopačenom novom filmu Arija Astera, Beau je uspješni poduzetnik koji kreće u epsku odiseju kako bi stigao kući svojoj majci, suočavajući se usput sa svojim najvećim strahovima.

A recently released patient from a mental institution returns home with her sister, only to face disturbing events between her stepmother and the ghosts haunting their house – all of which are connected to a dark past in the family's history.

3 svibanj 2024

Teenager Owen is just trying to make it through life in the suburbs when his classmate introduces him to a mysterious late-night TV show — a vision of a supernatural world beneath their own. In the pale glow of the television, Owen’s view of reality begins to crack.

Nothing is as it seems when a woman experiencing misgivings about her new boyfriend joins him on a road trip to meet his parents at their remote farm.

30 prosinac 2015

An inspirational speaker becomes reinvigorated after meeting a lively woman who shakes up his mundane existence.

1 kolovoz 1979

Film govori o dvojici muškaraca, Piscu i Profesoru koji predvođeni misterioznim Stalkerom putuju u područje poznato pod imenom Zona gdje se nalazi soba koja navodno ostvaruje sve želje. Svaki od njih ima svoje razloge zašto se želi domoći te sobe. Pisac tamo želi naći nadahnuće dok Profesor želi osvojiti Nobelovu nagradu. Stalker im otkriva da prošla osoba koja je stigla do Sobe stekla puno novaca kako je i poželjela, ali se objesila jer Soba ne ostvaruje samo izrečene želje, već i one podsvjesne.

9 svibanj 1997

In Los Angeles, a colorful assortment of bohemians try to make sense of their intersecting lives. The moody Dark Smith, his bisexual girlfriend, her lesbian lover and their shy gay friend plan on attending the wildest party of the year. But they'll only make it if they can survive the drug trips, suicides, trysts, mutilations and alien abductions that occur as one surreal day unfolds.

21 kolovoz 1992

John LeTour is a recovering drug user who suffers insomnia and still deals to a high-end New York clientele, even thought he’s trying to move on from the business. John’s professional midlife crisis becomes something more acute — and dangerous — when he re-encounters an old flame while a string of seemingly drug-related murders rocks the city.

Film Drvo života je prije svega himna životu, koja otkriva odgovore na pitanja koja proganjaju čovjeka, kroz kaleidoskop intimnog i kozmičkog, od sirovih emocija teksaške obitelji do divljih i beskonačnih rubova prostora i vremena, od dječaka koji gubi nevinost do čovjeka koji spoznaje strahopoštovanje, čuđenje i transcendenciju.

24 listopad 2008

A theater director struggles with his work, and the women in his life, as he attempts to create a life-size replica of New York inside a warehouse as part of his new play.

Ne možete pronaći film ili TV seriju? prijavite se da biste ga napravili.

Global

s focus the search bar
p otvorite izbornik profila
esc zatvori otvoreni prozor
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(desna strelica) idi na sljedeću sezonu
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(desna strelica) idi na sljedeću epizodu
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a otvori aktivnost
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(desna strelica) sljedeća stranica
(left arrow) previous page

Postavke

Want to rate or add this item to a list?

Prijavi se