8 filmek

2022. augusztus 26.

Az idő kapuja megnyílik egy legendás kardforgató előtt, aki a Goryeo-dinasztia alkonyán, az isteni erővel bíró kardot akarja megszerezni. A kapu túloldalán azonban azok állnak, akik 2022-ben egy emberi testbe zárt idegen foglyot üldöznek.

2008. december 30.

A 14.századi Korea teljesen a mongol Jüan dinasztia befolyása alatt áll. Egyre kevésbé nézik jó szemmel történetünk egyik főhősét, Kongmin királyt , aki tehetséges uralkodó,de végrehajtott reformjaival sok ellenséget szerzett magának.

A film történetének idején állandó veszedelemben kell a királyi testőrségnek megvédenie a királyt és a királynét, aki egyébként szintén mongol hercegnő.

A testőrség parancsnoka, Hong-Lim mindenben a királyi pár szolgálatában áll. A koryo-dinasztiát pár évtized később leváltó Joseon-dinasztia krónikásai szerint Kongmin király a saját neméhez vonzódott, így a testőrség tagjai közül többen is a szeretőivé váltak.

A királyság helyzetét megszilárdítani akaró uralkodó megkéri leghűségesebb testőrét, Hong-Limet,hogy háljon együtt a királynéval gyereknemzési céllal. Hong-Lim és a királyné egymásba szeretnek, hiába tudják,ha kitudódna szerelmük az az életükbe kerülne.

A túlvilágon egy őrző segíti az embert a próbák során. 2 társa segít egy korábbi őrzőnek a földön...

2001. szeptember 7.

1375-ben járunk, amikor a Ming-dinasztia kerül uralomra Kína legnagyobb részén, és a megdöntött Yuan-uralkodóházat észak felé szorítja, a nagy Falon túlra. A határvidéken folytatódik a háború, amibe az új kínai uralkodóhoz igyekvő koreai küldöttség is belekeveredik. A Mingek a békés küldötteket ellenségként fogadják, és miután csapdába csalták oket, a sivatagban kiszolgáltatják a koreaiakat a Yuan csapatoknak. Az első véres ütközet után Choi-jung vezér vállakozik a lehetetlenre, hogy küldöttségének maradékát hazavezesse. Helyzetük gyökeresen megváltozik, amikor összeakadnak egy Ming hercegnővel: Choi-jung első pillantásra beleszeret, és megmenti a Yuanok elől. A harcban egy Yeo-sol nevű, felszabadított rabszolga is kitűnik lándzsatechnikájával.

A kóreai Korjo dinasztia három kiváló harcos katonája vezette a kínai Kitan törzs serege elleni támadást, ám Deok-ki elárulta népét, mely tett Poong-chun halálához vezetett. A harmadik vezérnek, Seol-rangnak sikerült elmenekülnie és magával vitte Poong kislányát is. 18 évvel később az időközben megvakult Seol-rang és nevelt lánya elérkezettnek látja az időt a bosszúhoz.

2000. július 1.

A kínai Yuan-dinasztia 14. századában járunk, az ország a mongolok uralmát nyögi. Két szerelmes találkozik ebben a számos sorsot megváltoztató pillanatban: Jinha és Sullie, aki nem más, mint a mongol vezér törvénytelen lánya. Amikor Sullie anyja meghal, az apja, Taruga elviszi, hogy egy kínai hadvezérhez adja. Egyre rosszabbra fordul a helyzet, amikor Jinha megtudja, hogy Taruga volt az, aki családja lemészárlását elrendelte. Gyűlölettel vezérelve elsajátítja hát családja titkos harcművészetét, a Bichun-titkot, aminek következtében különleges harcosok, a titkok őrzői törnek az életére. Egy ilyen merénylet során Jinha Junkwangtól, Han vezér gazdag és hatalmas fiától kapna segítséget, de a sors úgy hozza, hogy az végül Sullie férjjelöltjétől érkezik meg. Amikor Junkwang mindezt megtudja, ő is Jinha életére tör.

King Kong-min tried to govern the country wisely but, after the death of his wife, he neglects hs state duties. Most of the important decisions to be made fall to the king's retainer Shin Dong, who is more interested in women than politics and the kingdom soon falls into chaos.

1970. október 17.

With the king's death, Queen Heon-ae becomes the queen mother. Young Heon-ae misses Wang-uk whom she loved before rising to the throne. Wang-uk, however, is indifferent towards her.

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés