314 filmov

3. máj, 2024

Jeho povolanie je kaskadér a ako každý v kaskadérskej komunite sa rád nechá vyhodiť do vzduchu, zastreliť, havarovať, vyhodiť z okna a zhodiť z najväčšej výšky, a to všetko pre našu zábavu. Teraz, čerstvo po nehode, ktorá takmer ukončila jeho kariéru, musí náš hrdina vypátrať stratenú filmovú hviezdu, vyriešiť sprisahanie a pokúsiť sa získať späť lásku svojho života. A pritom musí každý deň chodiť do práce. Čo by sa mohlo pokaziť?

Tentoraz sa Ethan Hunt a tím Impossible Mission Force vydávajú po stopách nebezpečnej zbrane, ktorá má potenciál zničiť celé ľudstvo, aby ju zaistili skôr, ako sa dostane do rúk šialenca. Počas svojho náročného a nebezpečného pátrania sa však musí neustále obzerať cez plece, pretože z jeho dávnej minulosti sa vynára až príliš živý prízrak. Gabriel (Esai Morales) poznal Ethana ešte v čase, keď nebol elitným agentom, a pozná každú jeho slabinu. Ethan, pre ktorého bolo zdravie a bezpečnosť jeho blízkych a členov tímu vždy viac, ako úspešne splnená misia, bude tentoraz možno musieť prehodnotiť svoje priority.

7. máj, 2009

Celá sága vracia na samotný začiatok. Budúci kapitán Kirk je zatiaľ len postpubertálnym mladíkom, ktorý balí dievčatá na nadupanú motorku a všetko ostatné je mu jedno. Keď má ale niekto v osude napísané, že bude v budúcnosti veliť vesmírnej flotile, musí sa tomu chtiac-nechtiac podriadiť. Druhým veľkým hráčom príbehu je rezervovaný Spock, ktorého okolnosťami vynútený vzťah s Kirkom pripomína spolužitie vody a ohňa. Čoskoro obaja prídu na to, že ak majú zúročiť nádej, ktorú všetci do nich vkladajú, musia začať spolupracovať. A ak nejde o nič menej ako o záchranu planéty, rivalita musí naozaj ísť bokom.

24. marec, 2017

Nudný život pätice stredoškolákov sa obráti naruby v okamihu, keď objavia starú vesmírnu loď. Každý z nich vďaka tomu získa nejakú superschopnosť a stanú sa z nich Power Rangers – Strážcovia vesmíru. Oni jediní môžu zachrániť svoje malé mestečko i celú planétu pred inváziou mimozemskej civilizácie. Ale predtým musia prekonať množstvo osobných problémov a spojiť svoje sily, aby dokázali odvrátiť hrozbu skôr ako bude neskoro.

Populárna rodinka Simpsonovcov zo Springfieldu bude tentoraz čeliť globálnym výzvam a Homer Simpson, milujúci manžel a otec, vyvedie najhoršiu vec svojho života - do springfieldovského jazera vypustí nádrž s exkrementmi svojho obľúbeného prasiatka.

Yuta Okkotsu is a nervous high school student who is suffering from a serious problem—his childhood friend Rika has turned into a curse and won't leave him alone. Since Rika is no ordinary curse, his plight is noticed by Satoru Gojo, a teacher at Jujutsu High, a school where fledgling exorcists learn how to combat curses. Gojo convinces Yuta to enroll, but can he learn enough in time to confront the curse that haunts him?

Niekto ukradol korunu kráľa Neptuna a vyzerá to, že vinníkom je pán Krab. Lenže SpongeBob tomu neverí, a tak sa spolu s kamarátom Patrickom vydáva do Sheel City, kde chce ukradnutú korunu nájsť.

Práve keď eso IMF, Ethan Hunt, vykonával tajnú operáciu v Moskve, spáchal ktosi úspešný bombový útok na Kremeľ. Ruskí predstavitelia sú nahnevaní a hovoria dokonca o vojnovom akte. A pretože sa všetky nitky zbiehajú práve v IMF, americký prezident dá pre istotu od agentúry oficiálne ruky preč vyhlásením „Ghost Protocol“, čím ju odreže od zdrojov, zázemia, podpory a z jej členov urobí ľudí na odstrel. Ethan Hunt sa preto pokúsi o nemožné...

Zatiaľ čo posledné epizódy seriálu sledovali výhradne vnútorné myšlienkové pochody hlavného hrdinu. End of Evangelion rozpráva príbeh o tom, čo sa dialo vonku, k čomu sa celý seriál schyľoval. Mladý Ikari Shinji naposledy usadne do mohutného stroja - Evangelionu, aby čelil poslednému kroku v evolúcií ľudstva. Prijme ho alebo sa postaví na odpor?

23. máj, 2025

The eighth installment of the Mission: Impossible franchise.

SpongeBob je najobľúbenejšia morská hubka na svete a to nie len preto, že robí tie najlepšie krabie hamburgery. Chválil by ho najmä jeho slimačí maznáčik Gary, keby ho však práve ktosi neukradol. A pretože SpongeBob je naozaj veľký dobrák, všetko nechá tak a vyrazí zachrániť Garyho.

Niekto nezažije nič dobrodružné, aj keby sa rozkrájal. A niekomu stačí, aby vyšiel na ulicu a hneď ocitne sa v centre tých najbláznivejších situácií. Poručík Drebin patrí k tým druhým. Frank nedostáva nič zadarmo. Na celom tom zmätku, ktorý vždy a všade jeho osobu sprevádza, tvrdo a sympaticky pracuje. A pretože šťastie, ako je známe, praje iba pripraveným, býva to ostatné už len logickým vyústením deja, napríklad keď má do Los Angeles zavítať sama britská kráľovná Alžbeta a oddiel, ktorého je Frank členom, je poverený jej ochrankou.

3rd My Hero Academia OVA. A short special about All Might included with the Blu-ray/DVD release of My Hero Academia: Two Heroes.

Šéf dynamickej hi-tech spoločnosti Knox Technologies bol unesený priamo zo svojej kancelárie. V ohrození nie je len sám Knox, ale aj miliónové zisky a nevinní ľudia. Vyriešiť tento prípad majú tri agentky Natalie, Dylan a Alex, ktoré pracujú pre súkromnú detektívnu agentúru pána Charlieho. Krásnym a inteligentným dievčatám nerobia žiadny problém ani bojové umenia ani používanie najmodernejšej špionážnej techniky či zbraní. Zločinci, majte sa na pozore!

Čo človeka privedie k tomu, že chce zasvätiť svoj život fyzickej likvidácii grázlov všetkého druhu? V prípade muža prezývaného Snake Eyes bola hlavnou motiváciou stará dobrá pomsta. Po násilnej smrti otca sa vydal na nebezpečnú a krvavú cestu, ktorá pre neho skôr alebo neskôr nemohla dopadnúť dobre. Našťastie stretol Tommyho, vznešeného japonského bojovníka, ktorý ho vzal do svojej krajiny a umožnil mu trénovať v radoch členov prastarého bojového klanu. Kód cti, ktorý jeho členovia dodržiavajú, stavia Snake Eyes pred zásadné dilemy. Napríklad – môže byť túžba po pomste tou jedinou ľudskou motiváciou? Priateľstvo s Tommym ho núti dodržiavať “správne” pravidlá klanu, túžba pomstiť otca za každú cenu ho však neustále láka na scestie. Lavírovať medzi dobrom a zlom sa nedá dlho, zvlášť keď do osudov hrdinov príbehu vstúpi Cobra – mocná organizácia, ktorá túži po vláde nad svetom a je ochotná pre ňu ísť doslova cez mŕtvoly.

Agentky majú opäť plné ruky práce. Tentoraz ide o dva na prvý pohľad úplne obyčajné prstene - v skutočnosti však skrývajú veľmi cenné informácie, pomocou ktorých je možné odhaliť novú identitu všetkých osôb, zaradených do národného programu na ochranu svedkov. Keď svedkovia postupne začínajú zomierať, Charlieho anjelov čaká nová nebezpečná úloha zastaviť zákerného páchateľa - tajomného „padlého anjela“ Madison Leeovú.

Štvorica spolužiakov si vyrazí do kina na nový kanadský film nazvaný Ohnivé prdele. Film má na mestečko zničujúci dopad. U detí je síce veľmi úspešný, rodičia však požadujú zákaz jeho premietania, pretože sprosté slová sa v mestečku rozmáhajú ako lavína. Ďalšia návšteva kina sa stane osudnou Kennymu, ktorý si rovnako ako postavy vo filme skúsi zapáliť prd. S popáleninami je odvezený do nemocnice, kde však zomrie, keď mu lekári namiesto srdca transplantujú zemiak. Kým Kenny ako väčšina ľudí skončí v pekle, Stan žiarlivo sleduje svoju lásku Wendy, ktorá dala prednosť jednotkárovi Gregorymu a nahnevané ženy založia združenie Matky proti Kanade. Vylákajú hrdinov sprostého filmu Terrenca a Phillipa na talkshow, kde sú obaja vzápäti zatknutí. Kanada vznesie protest, ale pretože jej to nie je nič platné, zbombarduje dom Baldwinovcov. Spojené štáty ako odpoveď vyhlásia Kanade vojnu a ministerkou vojny menujú Kyleovu matku, ktorá stoji v čele hnutia Matky proti Kanade.

Geniálny londýnsky detektív John Luther padol až na úplné dno. Nevyriešený prípad mu, ale nedá spať, a tak utečie z vezenia, aby chytil sadistického sériového vraha.

A man forced to bear power and stripped of humanity. A woman skeptical of happiness. Takeshi Hongo, an Augmentation made by SHOCKER, and Ruriko Midorikawa, a rebel of the organization, escape while fighting off assassins. What’s justice? What’s evil? Will this violence end? Despite his power, Hongo tries to remain human. Along with freedom, Ruriko has regained a heart. What paths will they choose?

18. január, 2023

The wolves are howling once again, as a terrifying ancient evil emerges in Beacon Hills. Scott McCall, no longer a teenager yet still an Alpha, must gather new allies and reunite trusted friends to fight back against this powerful and deadly enemy.

Nemôžeš nájsť film alebo seriál? Prihlás sa a pridaj ho.

Globálne

s zamerať sa na vyhľadávací riadok
p otvoriť menu profilu
esc zatvoriť otvorené okno
? otvoriť okno klávesových skratiek

Na média stránkach

b ísť späť (do rodičovského pokiaľ možno)
e íst na stránku úprav

Na stránkach seriálových serií

(pravá šípka) ísť na nasledujúcu sériu
(ľavá šípka) ísť na predchádzajúcu sériu

Na stránkach seriálových epizód

(pravá šípka) ísť na nasledujúcu epizódu
(ľavá šipka) isť na predchádzajúcu epizódu

Na všetkých obrázkových strankach

a otvoriť okno pre pridanie obrázku

Na všetkých stránkach úprav

t otvoriť výber prekladu
ctrl+ s odoslať formulár

Na stránkach diskusií

n vytvoriť novú diskusiu
w prepínač stavu pozerania
p prepínač verejný/súkromný
c prepínač zatvorený/otvorený
a otvoriť aktivitu
r odpovedať v diskusií
l ísť na poslednú odpoveď
ctrl+ enter odoslať vašu správu
(pravá šípka) nasledujúca strana
(ľavá šípka) predchádzajúca strana

Nastavenia

Chcete ohodnotiť alebo pridať túto položku do zoznamu?

Prihlásiť sa