134 filmů

22.11.2023

Osobní sonda zkoumající původ francouzského vojenského velitele a pohotový, bezohledný vzestup na post císaře. Příběh je vyprávěn optikou Napoleonova návykového, výbušného vztahu k jeho ženě a celoživotní lásce, Josephine.

23.11.2023

Zira was united with Amer for 172 very memorable days. Fate separated, Amer left too soon, leaving many sweet memories for Zira.

17.05.2024

Dva lidé měli zásadní vliv na život a kariéru Amy Winehouse. Tím prvním byla její babička Cynthia, svérázná, oduševnělá a originální žena, která jí předala svou živočišnost, lásku k jazzu, touhu jít vždycky vlastní cestou a nedělat na ní kompromisy. Tím druhým člověkem byl její přítel Blake. Život s ním připomínal jízdu na hodně zběsilé horské dráze, během níž si Amy osvojila pár nepříjemných závislostí. Paradoxně v nejsložitějším období svého života, v době, kdy o oba tyhle opěrné body přišla (babička zemřela na rakovinu plic a s Blakem se rozešla), vznikla její zásadní deska „Back to Black“, která patří k tomu nejlepšímu, co v hudbě 21. století prozatím vzniklo. Amy se díky ní stala superhvězdou, dala se znovu dohromady s Blakem, ale pozornost celého světa, které se ji dostávalo, neměla tahle možná až příliš křehká holka šanci ustát, i když se o to snažila a málem se jí to podařilo.

Sly

03.11.2023

Neměl zrovna šťastné dětství, a tak rád unikal do světa filmu. Sylvester Stallone v tomhle dokumentu vypráví, jak se vypracoval z outsidera v hollywoodskou legendu.

Film vypráví o životě a boxerské kariéře George Edwarda Foremana (Khris Davis) známého jako „Big George“. Sledujte pozoruhodný Foremanův život a dobu od zlaté olympijské medaile po mistra světa v těžké váze, od zápasu s Muhammadem Alim (Sullivan Jones) v Zairu (Rumble in the Jungle) po nalezení víry, odchod do důchodu a kariéru kazatele. Když na jeho rodinu a církev dolehnou finanční potíže, vrací se do ringu a ve 45 letech znovu získává titul šampiona a stává se nejstarším šampionem těžké váhy v historii boxu.

In the effervescent Spain of the 80s, Xavi Font, an artistic misfit, together with his friend Lurdes Iribar and her lover Manolo Arjona, founds Locomía. Although he achieves success, he also experiences the dark reality of the industry at the hands of powerful producer José Luís Gil.

11.04.2024

The story of Ernesto Pimentel’s life, raised humbly after losing his mother, inspires him to create the iconic character La Chola Chabuca, an Andean figure who captivates all of Peru with her colourful skirts and high spirits.

Podle skutečného příběhu legendárních hráčů golfu, Harryho Vardona a Francisca Quimenta a jejich historického duelu na US Open v roce 1913. Tento turnaj neočekávaně vyhrál Francis Quiment, kterému v té době bylo necelých dvanáct let. Ve filmu uvidíte silné emoce a výjimečné výkony mladého herce Shia LeBeoufa v roli Francisca Quimenta.

Skutečný příběh o tom, jak Dave Fishwick, dělník a milionář, který se sám vypracoval, bojoval za založení komunitní banky, aby mohl pomoci místním podnikům v Burnley nejen přežít, ale i prosperovat. Ve snaze pomoci své milované komunitě se musí postavit elitářským finančním institucím v Londýně a bojovat o získání první, nové bankovní licence, která byla vydána po více než 100 letech.

Ariadna discovers that her grandfather has been searching for the remains of his father, who disappeared during the Civil War. Determined to help him, she travels to Burgos, where a mass grave is being excavated, and where he could be buried. During her stay there, she will learn the story of Antoni Benaiges, a young teacher from Tarragona who was her grandfather's teacher before the war. Through an innovative pedagogical method, Antoni inspired his students and made them a promise: to take them to see the sea.

25.05.1990

Legendary "devil violinist" Niccolo Paganini sets all of 19th century Europe into frenzy.

Špionážní thriller z prostředí FBI byl natočen na základě skutečných událostí. Mladý agent O´Neill je pověřen sledováním svého nadřízeného Roberta Hanssena, který, jak se ukáže, už léta pracuje pro ruskou stranu…

V květnu 2001 byl zatčen Rober Hanssen, agent amerických tajných služeb a specialista na IT zabezpečení, který byl později usvědčen z patnáctileté spolupráce s ruskými špióny. Šlo o největší informační průlom v dějinách USA.

Americký špionážní thriller vypráví příběh mladého agenta FBI Erica O'Neilla, který je pověřen, aby sledoval svého nadřízeného Roberta Hanssena kvůli podezření ze sexuální úchylky. Eric však zjistí, že je to věřící katolík a věrný manžel, a začne k němu vzhlížet s úctou jako k „prototypu“ vzorného amerického občana. Když však posléze vyjde najevo pravda, musí vedle nepříjemného prozření a manželské krize řešit také dilema, jak nezklamat dobrého přítele a zároveň poctivě plnit pracovní povinnosti...

The story of the record-making swimmer's successful 1926 crossing of the English Channel, offering insight into the significance of her accomplishment, the personal price she paid for her achievement, and her abrupt subsequent departure from the public eye.

09.06.2023

V roce 1973 zažívá mladý asistent v galerii divoké dobrodružství v zákulisí, když pomáhá stárnoucímu géniovi Salvadoru Dalímu připravit velkou výstavu v New Yorku.

Největší nikdy neodvyprávěný příběh o hudbě! Co mají společného Donna Summer, Cher, The Village People a Bill Withers s rockovou skupinou Kiss? Všichni se dostali na hudební vrchol pod dohledem nejbarvitějšího a nejgeniálnějšího producenta v hudebním průmyslu, Neila Bogarta, zakladatele Casablanca Records, nejúspěšnější nezávislé nahrávací společnosti všech dob. Úchvatný vzestup a dramatický pád otce mnoha do té doby neznámých hudebních žánrů sledujeme mezi fascinujícími pohledy do výsluní a temných koutů světa hudby.

02.07.1946

Swellegant and elegant. Delux and delovely. Cole Porter was the most sophisticated name in 20th-century songwriting. And to play him on screen, Hollywood chose debonair icon Cary Grant. Grant stars for the first time in color in this fanciful biopic. Alexis Smith plays Linda, whose serendipitous meetings with Porter lead to a meeting at the alter. More than 20 of his songs grace this tail of triumph and tragedy, with Grant lending is amiable voice to "You're the Top", "Night and Day" and more. Monty Woolley, a Yale contemporary of Porter, portrays himself. And Jane Wyman, Mary Martin, Eve Arden and others provide vocals and verve. Lights down. Curtain up. Showtune standards embraced by generations are yours to enjoy in "Night and Day."

24.11.2023

Teresa, a Carmelite nun, reformer, and mystic of the Roman Catholic Church, has been ostracized for her beliefs. She will meet with the Inquisitor. All kinds of decisions regarding her are possible.

11.06.2023

Marinette Pichonová vždy toužila hrát fotbal na profesionální úrovni. Mělo to jen jeden háček - jako žena mohla o profesionálním fotbalu na světové úrovni jen snít. Její obrovský sportovní talent ji však nakonec dokázal vytrhnout z perspektivy života v rodině násilnického alkoholika a přivedl ji do americké profesionální ligy, kde se stala rekordní střelkyní, což jí vyneslo nominaci do francouzského národního týmu a status legendy ženského fotbalu.

26.09.2024

The gifted, charismatic artist John Cranko moves to the Swabian province from London, where he is attacked for his homosexuality, and after many crises becomes the great sensation as the new pop star of the arts: the Stuttgart Ballet Miracle.

On October 11, 1975, a ferocious troupe of young comedians and writers changed television forever. This is the true story of what happened that night behind the scenes in the moments leading up to the first SNL broadcast, retelling chaos and magic of a revolution that almost wasn’t, counting down the minutes in real time to the infamous words, “Live From New York, it’s Saturday Night.”

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se