371 elokuvaa

11 marraskuu 2022

The Fabelmans on henkilökohtainen kuvaus lapsuudesta ja nuoruudesta 1900-luvun Amerikassa, nuoren miehen kasvutarina, jossa hänelle paljastuu perheen synkkä salaisuus. Elokuvien voima kuitenkin auttaa nuorukaista näkemään totuuden itsestä ja toisista.

2 joulukuu 2022

13-vuotiaat Leo ja Remi ovat olleet parhaat ystävät pienestä pitäen. Pojat yökyläilevät toistensa luona useammin kuin yöpyvät omissa kodeissaan. Yläasteelle siirryttäessä asiat kuitenkin muuttuvat. Mukaan kuvioihin tulee uusia kavereita. Erityisesti Leo alkaa miettiä, millaiselta heidän harvinaisen läheinen ystävyytensä muiden silmissä näyttää. Kasvaminen lapsenomaisista leikeistä kohti nuoruutta tuo mukanaan uudenlaisia odotuksia, toiveita, pelkoja ja suuren surun.

2 kesäkuu 2023

Läheiset lapsuudenystävät Nora ja Hae Sung joutuvat eroon toisistaan, kun Noran perhe muuttaa pois Etelä-Koreasta. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin he tapaavat jälleen New Yorkissa, ja viettävät viikon yhdessä vaihtaen ajatuksia rakkaudesta, kohtalosta sekä omista elämänvalinnoistaan. Past Lives on sydäntä särkevä moderni romanssi entisistä elämistä sekä valinnoista jotka tekevät meistä meidät.

Evan on kärsinyt pienestä pojasta lähtien muistikatkoksista. Järkyttävät tapahtumat lapsuudessa ovat pyyhkiytyneet hänen mielestään. Nuorena miehenä Evan huomaa pystyvänsä liikkumaan ajassa ja haluaa palata lapsuuteensa korjaamaan rakkaimpaansa kohdistuneet rikokset. Muuttamalla yhden asian Evan kuitenkin muuttaa kaiken ja seuraukset ovat kohtalokkaat.

Pikkupoika, joka rakasti seikkailuja Puolen hehtaarin metsässä eläväisten pehmoeläinystäviensä kanssa, on varttunut aikuiseksi ja joutunut tukalaan tilanteeseen. Nyt hänen lapsuuden ystäviensä tehtävä on matkustaa meidän maailmaamme ja auttaa Risto Reipasta palauttamaan takaisin se lempeä ja leikkisä poika, joka yhä hänen sisällään asuu.

21 maaliskuu 2003

Jonesy, Henry, Pete, Beaver. Heitä yhdistää ystävyyden lisäksi myös oudot voimat, jotka he saivat eräänä kohtalokkaana päivänä lapsuudessaan. Mutta nyt kauhistuttava vihollinen asettaa heidän ystävyytensä ja voimansa julmaan testiin, josta nelikon kaikki jäsenet eivät selviä. Eloonjääneiden tehtävä on pelastaa maailma ennennäkemättömältä uhalta.

28 syyskuu 2001

A widowed mother and her son change when a mysterious stranger enters their lives.

Shin-chan must rescue the adults of Kasukabe when they mysteriously abandon their responsibilities to relive their youth at the new 20th-century expo.

Mielikuvituksekas Ishaan joutuu sisäoppilaitokseen, jossa omaperäinen kuvaamataidon opettaja yrittää auttaa nuorta haaveilijaa löytämään todellisen identiteettinsä.

17 elokuu 1983

Andrei Tarkovskin mestariteoksessa ohjaajan omat lapsuudenmuistot kietoutuvat uniin, historiallisiin dokumentteihin ja hänen sen aikaiseen nykyhetkeensä muodostaen poeettisen ja eteerisen kokonaisuuden, jossa ajan merkitys lakkaa.

21 joulukuu 2016

Draama naisista, rakkaudesta ja särkyneistä sydämistä. Julieta asuu Madridissa tyttärensä Antian kanssa. Molemmat naiset surevat Xoanin, Antian isän ja Julietan aviomiehen, kuolemaa. Toisinaan suru lähentää ihmisiä, joskus se ajaa heidät erilleen. Kun Antia täyttää kahdeksantoista vuotta, hän hylkää äitinsä sanaakaan sanomatta. Julieta etsii häntä kaikkialta, kaikin keinoin. Julietalle selviää ainoastaan se, miten vähän hän tyttärestään tietää. Julieta on elokuva äidin kamppailusta epätietoisuutta vastaan. Se on myös kertomus kohtalosta, syyllisyydestä ja siitä käsittämättömästä mysteeristä, joka saa meidät hylkäämään rakastamamme ihmiset, pyyhkimään heidät elämästämme kuin he eivät koskaan olisi merkinneet meille mitään. Kuin heitä ei olisi koskaan ollut olemassakaan. Pedro Almondovar on käsikirjoittanut elokuvan Alice Munron kolmen novellin pohjalta.

A scientist in a surrealist society kidnaps children to steal their dreams, hoping that they slow his aging process.

Valitako oma biologinen lapsi, vai lapsi, jonka kanssa on viettänyt kuusi vuotta yhdessä luullen hänet omakseen? Palkittu ohjaaja Hirokazu Kore-eda tutkii tätä dilemmaa elokuvassa, jossa perhe ajautuu kriisiin synnytyssairaalasta tulevan puhelun seurauksena. Työlleen omistautunut arkkitehti Ryota elää hallittua ja rauhallista perhe-elämää vaimonsa Midorin ja kuusivuotiaan poikansa Keitan kanssa. Heidän elämänsä kokee järkytyksen, kun synnytyssairaala yhtäkkiä ilmoittaa hoitajan aikanaan tekemästä virheestä; Keita ei olekaan heidän biologinen lapsensa. Heidän ”oikea” lapsensa on kasvanut värikkäässä, mutta rakastavassa työläisperheessä. Perheiden erilainen suhtautuminen yhteiseen dilemmaan ja henkisesti sulkeutuneen Ryotan asteittainen avautuminen toimivat perustana tähän humaaniin tarinaan.

Nelly on juuri menettänyt isoäitinsä ja auttaa siivoamaan vanhempiensa kanssa äitinsä Marionin lapsuudenkotia. Hän tutkiskelee taloa ja sitä ympäröivää metsää. Yhtenä päivänä Marion lähtee yllättäen ja Nelly tapaa metsässä ikäisensä ja näköisensä tytön rakentamassa äitinsä lapsuudenmajaa.

30 elokuu 2013

A former valedictorian quits her reporter job in New York and returns to the place she last felt happy: her childhood home in Connecticut. She gets work as a lifeguard and starts a dangerous relationship with a troubled teenager.

A man narrates stories of his life as a 10-year-old boy in 1969 Houston, weaving tales of nostalgia with a fantastical account of a journey to the moon.

19 marraskuu 2021

Dokumentaristi, jonka uusin projekti käsittelee lahjakkaita lapsia, ystävystyy älykkään ja herkän veljenpoikansa kanssa, jonka isä kamppailee kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa ja on maanisen kohtauksen kourissa.

5 huhtikuu 2019

Storm Boy lives a lonely life with his reclusive father on a desolate coastline, but when he forms a close bond with a pelican, Mr. Percival, his life takes a new and unexpected turn.

The Tree of Life on ylistys elämälle. Se tutkii ihmiselämän piinaavimpia ja henkilökohtaisimpia kysymyksiä niin intiimin kuin kosmisenkin kaleidoskoopin läpi. Elokuvan impressionistinen tarina kertoo Yhdysvaltain Keskilännessä 1950-luvulla asuvasta perheestä. Tarinassa seurataan perheen vanhimman pojan elämänkaarta lapsuuden viattomuudesta aikuisuuden pettymyksiin hänen yrittäessään käsitellä monimutkaista suhdetta isäänsä (Brad Pitt). Jack (jota aikuisiällä esittää Sean Penn) tuntee olevansa modernissa maailmassa eksynyt sielu, joka etsii vastauksia kysymyksiin elämän alkuperästä ja tarkoituksesta. Malickille ominaisten kuvastojen kautta saamme nähdä, miten sekä luonto että henkisyys muovaavat paitsi yksilöiden ja perheiden elämää, myös kaikkea elämää.

29 kesäkuu 2018

For more than thirty years, and through his television program, Fred Rogers (1928-2003), host, producer, writer and pianist, accompanied by his puppets and his many friends, spoke directly to young children about some of life's most important issues.

Etkö löydä elokuvaa tai TV-ohjelmaa? Kirjaudu sisään lisätäksesi se.

Koko sivustolla

s keskitä hakukenttään
p avaa profiilivalikko
esc sulje avoin ikkuna
? avaa pikanäppäinikkuna

Mediasivuilla

b palaa takaisin (tai hakemistoon mikäli mahdollista)
e siirry editoimaan sivua

TV-sarjan kausien sivuilla

(oikea nuolinäppäin) siirry seuraavaan kauteen
(vasen nuolinäppäin) siirry edelliseen kauteen

TV-sarjan jaksojen sivuilla

(oikea nuolinäppäin) siirry seuraavaan jaksoon
(vasen nuolinäppäin) siirry edelliseen jaksoon

Kaikilla kuvasivustoilla

a avaa "lisää kuva" ikkuna

Kaikilla muokkaus-sivuilla

t avaa kielivalinta
ctrl+ s Lähetä lomake

Keskustelu sivuilla

n luo uusi keskustelu
w vaihda seurannan asetus
p vaihda julkinen/yksityinen asetus
c vaihda avaa/sulje asetus
a avaa viimeaikainen toiminta
r vastaa keskusteluun
l siirry viimeisimpään vastaukseen
ctrl+ enter Lähetä viesti
(oikea nuolinäppäin) seuraava sivu
(vasen nuolinäppäin) edellinen sivu

Asetukset

Haluatko pisteyttää vai lisätä tämän nimikkeen listaan?

Kirjaudu

Ei rekisteröitynyt jäsen?

Rekisteröidy ja liity mukaan yhteisöön