166 ταινίες

Μία οικογένεια από πρασινοκέφαλες πάπιες έχει βαλτώσει και ενώ ο μπαμπάς Μακ χαίρεται που έχει την οικογένεια του ασφαλή και κολλημένη για πάντα σε μία λίμνη της Νέας Αγγλίας, η μαμά Παμ λαχταράει να ταράξει τα νερά και να δείξει στα παιδιά της – τον έφηβο γιο Νταξ και τη μικρότερη κόρη Γκουέν- τον κόσμο ολόκληρο. Όταν μία οικογένεια από αποδημητικές πάπιες αποβιβάζεται στη λίμνη τους με συναρπαστικές ιστορίες από μέρη μακρινά, η Παμ πείθει τον Μακ να φύγουν για ένα οικογενειακό ταξίδι με προορισμό την τροπική Τζαμάικα και ενδιάμεση στάση τη Νέα Υόρκη. Καθώς η οικογένεια φτάνει στον Νότο για τον χειμώνα, τα σχέδια τους ανατρέπονται. Η εμπειρία θα τους εμπνεύσει να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ανοιχτούν σε νέες φιλίες, να καταφέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζονταν και να μάθουν απρόσμενα πράγματα ο ένας για τον άλλον και για τον ίδιο τους τον εαυτό.

29 Ιούνιος 2007

Ένας μικρός αρουραίος που συχνάζει στην κουζίνα ενός διάσημου εστιατορίου στο Παρίσι, θέλει να γίνει σεφ. Ο μικρός Ρεμί θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες, παρά τις αντιδράσεις των γονιών του.

18 Νοέμβριος 2022

Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί για να γευματίσει σε ένα πριβέ εστιατόριο, όπου ο σεφ έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο μενού με μερικές εκπλήξεις που σοκάρουν.

Σε μια φανταστική μικρή γαλλική πόλη, ο αρχισυντάκτης μιας αγγλόφωνης τοπικής εφημερίδας πεθαίνει απροσδόκητα. Τότε οι αρθρογράφοι συγκεντρώνονται για να αποφασίσουν πώς θα του αποτίσουν φόρο τιμής, την ώρα που «ζωντανεύουν» στην οθόνη οι ιστορίες των κειμένων στο οριστικά τελευταίο φύλλο της έκδοσης.

9 Μάιος 2014

Μετά από μια παρεξήγηση που παίρνει διαστάσεις «χιονοστιβάδας», ο Καρλ Κάσπερ απολύεται από το γκουρμέ εστιατόριο, στο οποίο δουλεύει ως σεφ. Αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μαϊάμι μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό. Σχεδιάζει να διασχίσει όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και βασικό με σκοπό να διεκδικήσει τη θέση που του αξίζει στην ελίτ των σεφ.

Δύο αδέλφια, ο Έρνεστ κι ο Λαρς, κληρονομούν από τον πατέρα τους ένα παλιό εργοστάσιο παρασκευής σπάγκου κι ένα πολύ παλιό σπίτι στα προάστια. Όταν και οι δύο βρίσκονται σε απελπισμένη κατάσταση, αποφασίζουν να μείνουν στο παλιό σπίτι, που γρήγορα αποδεικνύεται ανεκτίμητης αξίας. Κι ενώ προσπαθούν να το φέρουν στα ίσια του για να το μοσχοπουλήσουν, ένα μικρό ποντίκι τούς χαλάει κάθε σχέδιο και τα νεύρα τους.

Από εκεί που μαγείρευε street food, μια ταλαντούχα νεαρή αποφασίζει να δοκιμάσει τα όριά της και δέχεται μια πρόσκληση να την εκπαιδεύσει ένας διαβόητος, σκληρός σεφ.

O σεφ Άνταμ Τζόουνς τα είχε όλα – και τα έχασε. Βραβευμένος με δύο αστέρια Μισελέν και ροκ σταρ του κόσμου της υψηλής μαγειρικής, με πασίγνωστες κακές συνήθειες, το πρώην κακό παιδί του Παρισιού έκανε πάντα του κεφαλιού του και νοιαζόταν μόνο για την συναρπαστική στιγμή της δημιουργίας γευστικών εκρήξεων. Για να εξασφαλίσει την δική του κουζίνα, αλλά και το τρίτο αστέρι Μισελέν που του ξεφεύγει εδώ και χρόνια, θα χρειαστεί τους καλύτερους στο πλευρό του, συμπεριλαμβανομένης και της όμορφης Ελέν.

Μια πανδημία ξεσπά παγκοσμίως, ένας ιός εξαιτίας του οποίου οι άνθρωποι χάνουν μία μία τις αισθήσεις τους. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται ταυτόχρονα που τα συναισθήματα της δυναμώνουν καθώς χάνονται οι αισθήσεις.

19 Νοέμβριος 2021

Μέσα στην ανελέητη πίεση μιας εστιατορικής κουζίνας, ένας σεφ διαπληκτίζεται με την ομάδα του την πιο πολυσύχναστη μέρα της χρονιάς. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε αυτό το συναρπαστικό θρίλερ.

Ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, ο Τομ και η Βάιολετ αποφασίζουν να παντρευτούν. Μια σειρά από απρόβλεπτα γεγονότα, όμως, θα τους εγκλωβίσει σε έναν ατελείωτο αρραβώνα, απειλώντας τη σχέση τους.

Στη Γαλλία του 1789, λίγο πριν την Επανάσταση, ένας σεφ σερβίρει ένα πιάτο δικής του έμπνευσης και απολύεται. Απογοητευμένος, αποσύρεται σε ένα πανδοχείο, μέχρι που μια μυστηριώδης γυναίκα αλλάζει τα πάντα.

Ένας κυνηγός τρούφας που ζει μόνος στην ερημιά του Όρεγκον πρέπει να επιστρέψει πίσω στο παρελθόν του στο Πόρτλαντ για να αναζητήσει τον αγαπημένο του γουρούνι μετά την απαγωγή του.

18 Μάιος 2018

Η Νταϊάν έμεινε πρόσφατα χήρα, μετά από 40 χρόνια έγγαμου βίου. Η Βίβιαν απολαμβάνει μια ερωτική ζωή χωρίς δεσμεύσεις. Η Σάρον προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει ένα διαζύγιο 10 ετών. Η Κάρολ βλέπει τον γάμο της να καταρρέει, μετά από 35 χρόνια. Η ζωή τεσσάρων φίλων θα αλλάξει δια παντός μετά την ανάγνωση του περιβόητου βιβλίου «50 Αποχρώσεις του Γκρι» που θα πυροδοτήσει μια σειρά από εξωφρενικές επιλογές και καταστάσεις. Νέοι έρωτες αλλά και αναζωπύρωση παλιών σκανδαλίζουν τις τέσσερις γυναίκες με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

7 Ιούνιος 2011

Rob Haley, an up-and-coming chef and restaurateur in London, is grief-stricken when he loses his wife. With encouragement from his infamous friend and real life TV Chef Gordon Ramsay, Rob decides to spice up his life by turning a run-down country pub into a gourmet restaurant. His food catches the eye - and taste buds - of beautiful American food critic Kate Templeton and they soon both write a recipe for love that leaves both their hearts - and their stomachs - in full.

9 Σεπτέμβριος 2016

Ο Τζον και η Λόρα Τέιλερ είναι ένα νεαρό ζευγάρι καριεριστών, που απεγνωσμένα θέλουν να κάνουν παιδί. Αφού αποκλείουν κάθε άλλη ελπίδα, προσλαμβάνουν την Άννα, την τέλεια γυναίκα για να κουβαλήσει μέσα της το παιδί τους. Αλλά καθώς προχωράει η εγκυμοσύνη, τόσο προχωράει και η επικίνδυνη εμμονή της με τον σύζυγο. Το ζευγάρι τώρα είναι αιχμάλωτο στο θανατηφόρο παιχνίδι της Άννα και πρέπει να δώσει μάχη για να επανακτήσει τον έλεγχο, πριν να είναι αργά.

A retired and widowed Chinese master chef Chu and his family live in modern day Taipei, Taiwan. He lives with his three attractive daughters, all of whom are unattached. Soon, each of the daughters encounter new men in their lives. When these new relationships blossom, stereotypes are broken and the living situation within the family changes. Since the family has difficulty expressing their love for each other, the intricate preparation of banquet quality dishes for their Sunday dinners is the surrogate for their familial feelings.

5 Φεβρουάριος 1999

After her mother's death, mediocre chef Amanda Shelton is having trouble attracting customers to her family's restaurant. While shopping for ingredients, she is given a magical crab by mysterious Gene O'Reilly. Afterward, Amanda's dishes suddenly become excellent, inducing strong emotional reactions in everyone who eats them. Tom Bartlett, who is preparing to open his own eatery, tries her cooking and falls in love.

18 Μάιος 2022

Ένας βραβευμένος σεφ, ο Theo Dahl, κάνει ένα ταξίδι που θα του αλλάξει εντελώς τη ζωή. Ο Theo θα ταξιδέψει στην Τοσκάνη για να πουλήσει την επιχείρηση του πατέρα του, εκεί θα συναντήσει μια ντόπια γυναίκα που θα τον εμπνεύσει να ξανασκεφτεί την προσέγγιση του για τη ζωή και την αγάπη.

Ο κύριος Σεπτίμ είναι ο πομπώδης ιδιοκτήτης σ' ένα κομψό παριζιάνικο εστιατόριο στα Ηλύσια Πεδία, που είναι ο φόβος και ο τρόμος για το προσωπικό του. Όταν ο πρόεδρος μια χώρας της Νότιας Αμερικής, πέφτει θύμα απαγωγής ένα βράδυ κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στο εστιατόριο του, η ζωή του Σεπτίμ παίρνει μια δραματική πορεία. Η αστυνομία για να συλλάβει τους απαγωγείς, θα επινοήσει ένα σχέδιο και θα χρησιμοποιήσει τον Σεπτίμ σαν δόλωμα. Δυστυχώς, οι τρομοκράτες που είχαν σχεδιάσει την απαγωγή, αγνοούν εξίσου την τύχη του προέδρου και βλέπουν τον Σεπτίμ σαν εχθρό τους. Καταδιωκόμενος από αδίστακτους τρομοκράτες και από την αστυνομία, οι ημέρες του Σεπτίμ μοιάζουν πραγματικά λίγες...

Δεν μπορείτε να βρείτε κάποια ταινία ή σειρά; Συνδεθείτε για να τη δημιουργήσετε.

Σε όλες τις σελίδες

s Εστίαση στη μπάρα αναζήτησης
p Άνοιγμα μενού προφίλ
esc Κλείσιμο ανοιχτού παραθύρου
? Άνοιγμα παραθύρου συντομεύσεων πληκτρολογίου

Στις σελίδες μέσων

b Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα(ή στην αρχική σελίδα όταν είναι εφικτό)
e Μετάβαση στη σελίδα επεξεργασίας

Στις σελίδες κύκλων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στον επόμενο κύκλο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στον προηγούμενο κύκλο

Στις σελίδες επεισοδίων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στο επόμενο επεισόδιο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στο προηγούμενο επεισόδιο

Σε όλες τις σελίδες εικόνων

a Άνοιγμα παραθύρου προσθήκης εικόνας

Σε όλες τις σελίδες επεξεργασίας

t Άνοιγμα επιλογέα μετάφρασης
ctrl+ s Υποβολή φόρμας

Στις σελίδες συζήτησης

n Δημιουργία νέας συζήτησης
w Ρύθμιση κατάστασης παρακολούθησης
p Ρύθμιση ως δημόσια/ιδιωτική
c Ρύθμιση ανοίγματος/κλεισίματος
a Άνοιγμα δραστηριότητας
r Απάντηση στη συζήτηση
l Μετάβαση στην τελευταία απάντηση
ctrl+ enter Υποβολή μηνύματος
(Δεξιό βέλος) Επόμενη σελίδα
(Αριστερό βέλος) Προηγούμενη σελίδα

Ρυθμίσεις

Θέλετε να αξιολογήσετε ή να προσθέσετε αυτό το στοιχείο σε μια λίστα;

Σύνδεση