238 elokuvaa

Vuonna 2029 ihmiskunta joutuu pulaan omien aikaansaannostensa kanssa: he ovat luoneet niin nerokkaita koneita ja niin ylivoimaista keinoälyä, että he ovat itse jääneet alakynteen. Tämän kaaoksen keskellä ihmiset alkavat vastarintaan, ihmisten ja koneiden välille syttyy sota. Lopettaakseen vastarinnan koneet lähettävät T2-cyborgin menneisyyteen, vuoteen 1984, jotta tämä Tuhoaja (Terminator) voisi tappaa tulevan vastarinnan johtajan John Connorin äidin, Sarah Connorin ja näin estää Johnia ikinä syntymästä. Myös vastarinnan ihmiset lähettävät oman miehensä, Kyle Reesen, menneisyyteen suojelemaan Sarah Connoria tuhoajalta. Tulevaisuuden kaksinkamppailu käydään siis menneisyydessä, ja tämän keskelle jää Sarah-raukka, jolla on vaikeuksia ymmärtää mitä ympärillä tapahtuu.

31 maaliskuu 1999

Neo etsii epätoivoisesti totuutta Matrixista, josta puhutaan vain kuiskaten. Hän on varma, että se jollain sanoinkuvaamattomalla tavalla ohjailee hänenkin elämäänsä. Morpheus on elävä legenda, maailman vaarallisin mies, jolla Neo uskoo olevan vastaukset kaikkiin kysymyksiinsä. Morpheus puolestaan haluaa välttämättä löytää Neon. Hän uskoo, että Neo on "Valittu", jota odottaa suuri tehtävä. Kun miehet kohtaavat alkaa huikea ja samalla epätoivoinen kamppailu pelottavaa vihollista vastaan.

USA:n vaarallisimpia vankeja ollaan siirtämässä uuteen, tarkasti vartioituun vankilaan erikoisvalmisteisella Con Air -lentokoneella. Myös ehdonalaiseen päässyt Cameron Poe on koneessa. Yhtäkkiä hän joutuu keskelle kaappausdraamaa, kun osa vangeista johtajanaan Cyrus Grissom ottaa vartijat panttivangeikseen. Etsivä Vince Larkinilla on vaikea tehtävä: taivutella kaappaajat antautumaan ja estää poliisipäällikköä räjäyttämästä koko konetta ilmaan. Ammutun koneen lähestyessä Las Vegasia on koneessa olevan Poen ja alhaalla olevan Larkin pakko tehdä yhteistyötä saadakseen Cyrus ja muut vaaralliset elinkautisvangit pysäytetyksi ja uhkaava verilöyly estetyksi.

Vuosi 2139. Atomisota on muuttanut maan myrkylliseksi autiomaaksi jota kutsutaan kirotuksi. Harvat eloonjääneet ovat muuttaneet Megacityihin, jättiläiskaupunkeihin, joita hallitsevat rikolliset raakalaisjoukot. Kun laki ja järjestys on jäämässä tappiolle, perustetaan iskuryhmä yhteiskuntaa valvomaan. Tällä eliittijoukolla on valta jakaa oikeutta, rangaista ja toimia pyöveleinä. He ovat tuomareita ja heidän valtansa on kiistaton. Tunnetuin tuomareista on Judge Dredd. Hän on kova, mutta oikeudenmukainen. Sitten Dreddiä vihaava rikollinen järjestää ansan. Dredd tuomitaan kuolemaan...

Murtumattomia liittoja solmitaan, sankarit astuvat esiin ja uusia legendoja syntyy, kun kapinalliset valmistautuvat taisteluun Äitimaailman säälimättömiä voimia vastaan.

On vuosi 2084. Maapallo on käynyt läpi kolmannen maailmansodan ja Marsista on tullut siirtokunta. Maapallon pinnalla rakennustyöläinen Douglas Quaid uneksii elämästä toisella planeetalla. Quaid ostaa virtuaalisen matkan Marsiin firmalta, joka myy muistoimplantteja. Mutta jokin menee pieleen itse toimenpiteessä ja Quaid muistaakin olevansa salainen agentti, joka taistelee punaisen planeetan pahoja vallanpitäjiä vastaan.

25 joulukuu 2020

Dianan seikkailuista ensimmäisessä maailmansodassa on kulunut lähes 70 vuotta. Eletään 80-lukua, jolloin monet rajat aukesivat ja kaikki oli mahdollista. Diana haaveilee nuoruudestaan Themyscirassa kaltaistensa parissa sekä kaipaa edelleen vuosikymmeniä sitten kuollutta Steve Trevoria. Epäonnistunut mainosmies ja yrittäjä Maxwell Lord tahtoo rikkauksia, valtaa ja muiden kunnioitusta. Dr. Barbara Minerva haluaisi tulla huomatuksi. Kuinka ollakaan kaikkien toiveet käyvät toteen taikaesineen avulla, joka kuitenkin saa aikaan huomattavasti enemmän pahaa kuin hyvää. Mahdottomuuksilla on hintansa ja Wonder Women saa vastaansa kaksi aivan uutta vihollista: Max Lordin ja Cheetahin.

6 maaliskuu 1998

Liittovaltion sheriffi Sam Gerard saattaa vankeja lentokoneella, joka tekee pakkolaskun. Rytäkässä pääsee karkuun kahden agentin murhasta epäilty mies. Armoton ajojahti rymistelee pitkin maita, mantuja ja Manhattanin katuja. Jokainen hetki käytetään sinnikkään pakenijan löytämiseksi, kunnes herää epäily, ettei kaikki olekaan sitä miltä näyttää. Takaa-ajajat on elokuvan Takaa-ajettu vauhdikas jatko-osa.

17 tammikuu 2020

Marcus Burnett ja Mike Lowrey ovat työskennelleet yhdessä huumepoliiseina jo kolmekymmentäviisi vuotta ja ajan viuhuessa ohi Marcusista tulee jo isoisä. Ei ainoastaan, että hän harkitsee uransa lopettamista, mutta tällä kertaa hän myös tuntuukin tarkoittavan sitä. Samoihin aikoihin mysteerinen moottoripyöräilijä alkaa metsästämään virkavallan edustajia, jolloin kaksikko liittyy uuteen AMMO-nimiseen nuoreen modernisoituun eliittijoukkoon. Iskuryhmä lähtee yhdessä etsimään kypärän alla piilevää kostajaa käsiinsä, ennen kuin tämä ehtii naulaamaan naulat jokaisen kohteen arkkuun. Valitettavasti operaatiosta ei enää luonnollisestikaan tule juohevaa, sillä keski-iän kriisi ja maiseman vaihdokset vaikuttavat molempiin huumepoliiseihin erilaisin tavoin, tehden uhan etsimisestä ja eliminoimisesta erityisen vaikeaa. Onnistuuko uusi iskujoukko pysäyttämään kuolettavan metsästämisoperaation vai onko tällä jokin ässä hihassa, mikä saattaisi horjuuttaa kaksikkoa tehtävässään?

Vuonna 2029 supertietokone Skynet taistelee ihmiskunnan rippeitä vastaan armottomalla robottiarmeijallaan. Skynet onnistui vuonna 1997 tuhoamaan ihmiskunnan lähes täysin käynnistämällä maailmanlaajuisen ydinsodan. Ihmisten vastarintaliike onnistui kuitenkin pitämään puolensa vahvan johtajansa John Connorin johdolla. Skynet lähettää nestemäisestä metallista rakennetun T-1000 -tuhoajan ajassa taaksepäin vuoteen 1995, jolloin John Connor on vielä lapsi. Tehtävänään T-1000:lla on tappaa John Connor. Vastarintaliike lähettää Johnin suojaksi oman taistelijansa, Terminatorin, jonka ainoana tehtävänään on suojella Johnia viimeiseen saakka. Kyse on vain siitä, kumpi löytää Johnin ensimmäisenä.

1 helmikuu 1980

Raakalaismainen moottoripyöräjengi hallitsee synkän lähitulevaisuuden teitä. Viattomia siviilejä terrorisoiva jengi pitää virkavaltaa pilkkanaan, mutta tekee virheen aliarvioidessaan yhden poliisin: Max Rockatanskyn. Kun jengi ottaa kohteekseen Maxin parhaan ystävän ja perheen, Maxin väkivallantäyteinen kostoretki alkaa.

20 elokuu 1993

Verenhimoinen palkkasoturi rekrytoi kodittomia sotaveteraaneja "viihdyttämään" asiakkaitaan, jotka maksavat puoli miljoonaa dollaria haastavimman saaliin - ihmisen - metsästämisestä. Tällä kertaa saaliina on Van Damme!

5 joulukuu 1980

A football player and his mates travel to the planet Mongo and find themselves fighting the tyranny of Ming the Merciless to save Earth.

Äitimaailman armoton armeija uhkaa kaukaisessa kuussa rauhaisasti elelevää maalaiskylää. Selviytyminen saattaa olla salaperäisen ulkopuolisen käsissä.

Ydinsodan jälkeisessä Australiassa bensiini on kaikkein arvokkain hyödyke. Nahkaan sonnustautuva ex-motoristipoliisi Mad Max on menettänyt perheensä ja ajelee nyt pitkin autioita maanteitä. Hän kohtaa öljynjalostamoa hoitavan ihmisyhteisön, jota ahdistelee hurja moottoripyöräjengi. Lännensankaria muistuttava Mad Max valitsee puolensa ja ryhtyy jelppimään sorrettuja heikkoja.

7 huhtikuu 1995

Lowryn ja Burnettin ura Miamin poliisin rankassa huumeosastossa on kovassa nousussa. Elämä hymyilee auliisti, kunnes näiden veijareiden takavarikoima 100 miljoonan dollarin heroiinierä kaapataan ja asialla ovat tutut gangsterit. Lowryn ja Burnettin on pakko lähteä uuteen ajojahtiin. Kun kuvioihin astuu kaunis murhan silminnäkijä, joka on gangstereiden tappolistalla, muuttuu tehtävä hengenvaaralliseksi...

18 heinäkuu 2003

Supertähdet Martin Lawrence ja Will Smith ovat jälleen yhdessä kontrolloimattomina ja sekopäisinä superkyttinä. Bad Boys II on toimintaelokuva, joka sisältää elokuvahistorian villeimpiä takaa-ajoja. Luodit viuhahtelevat ja autot räjähtelevät kun huumekuninkaan takaa-ajo kulkee Miamin kaduilta kohti Kuuban gettoja. Jännitys ja toiminta tiivistyvät, kun Lawrence huomaa playboy-Smithin tapailevan salaa hänen seksikästä siskoaan.

"Kaksi miestä ilmestyy paikalle. Yksi mies poistuu". Se on laki Bartertownin Thunderdome-areenalla. Mutta lainsäätäjä Aunty Entity lisää pian uuden lain. Älä suututa Maxia! Mad Max - Ukkosmyrsky -elokuvan pääosaa esittää Mel Gibson kolmatta kertaa sankarin nimiroolissa, joka haastaa ydintuhon jälkeisen tulevaisuuden barbaarit - ja tällä kertaa hänestä tulee kadonneiden lasten pelastaja.

18 maaliskuu 2021

Determined to ensure Superman's ultimate sacrifice was not in vain, Bruce Wayne aligns forces with Diana Prince with plans to recruit a team of metahumans to protect the world from an approaching threat of catastrophic proportions.

Korkealla, Los Angelesin kattojen yläpuolella, terroristiryhmä on vallannut pilvenpiirtäjän, ottanut sen työntekijöitä panttivangiksi ja julistaneet sodan. Mutta heiltä on jäänyt yksi ihminen huomaamatta... vapaata viettävä poliisi. Yksin... väsynyt... ja kaikkien ainoa toivo. Hän on New York Cityn etsivä John McClane, joka on hiljattain saapunut kaupunkiin viettämään joulua hänestä etääntyneen vaimonsa kanssa. Mutta McClanen odottaessa vaimon toimistojuhlien päättymistä, terroristit iskevät ja valtaavat rakennuksen. Terroristijohtaja Hans Gruberin ja tämän raa'an kätyrin kootessa panttivankeja McClane onnistuu poistumaan huomaamatta. Aseistettuna ainoastaan virka-aseellaan ja oveluudellaan, McClane alkaa yksinäisen sotansa.

Etkö löydä elokuvaa tai TV-ohjelmaa? Kirjaudu sisään lisätäksesi se.

Koko sivustolla

s keskitä hakukenttään
p avaa profiilivalikko
esc sulje avoin ikkuna
? avaa pikanäppäinikkuna

Mediasivuilla

b palaa takaisin (tai hakemistoon mikäli mahdollista)
e siirry editoimaan sivua

TV-sarjan kausien sivuilla

(oikea nuolinäppäin) siirry seuraavaan kauteen
(vasen nuolinäppäin) siirry edelliseen kauteen

TV-sarjan jaksojen sivuilla

(oikea nuolinäppäin) siirry seuraavaan jaksoon
(vasen nuolinäppäin) siirry edelliseen jaksoon

Kaikilla kuvasivustoilla

a avaa "lisää kuva" ikkuna

Kaikilla muokkaus-sivuilla

t avaa kielivalinta
ctrl+ s Lähetä lomake

Keskustelu sivuilla

n luo uusi keskustelu
w vaihda seurannan asetus
p vaihda julkinen/yksityinen asetus
c vaihda avaa/sulje asetus
a avaa viimeaikainen toiminta
r vastaa keskusteluun
l siirry viimeisimpään vastaukseen
ctrl+ enter Lähetä viesti
(oikea nuolinäppäin) seuraava sivu
(vasen nuolinäppäin) edellinen sivu

Asetukset

Haluatko pisteyttää vai lisätä tämän nimikkeen listaan?

Kirjaudu

Ei rekisteröitynyt jäsen?

Rekisteröidy ja liity mukaan yhteisöön