343 filmų

Filmo herojai – mafijozai, jų žmonos, samdomi žudikai ir kitokie kriminalinių skaitalų personažai – daug kalba, cituoja Bibliją, mąsto apie gyvenimą, žudo, sėdi kavinėse. 1995 m. už geriausią scenarijų filmas laimėjo "Oskarą" bei gavo dar 6 nominacijas.

Buvęs Vietnamo karo dalyvis Travisas Biklas naktimis dirba taksistu ir taip kovoja su jį kankinančia nemiga. Jis yra vienišas, neturi draugų. Jam pastoviai vaidenasi, kad Niujorkas yra pilnas įvairių "gyvulių" ir "šiukšlių", kurias reikia kuo greičiau išnaikinti. Ir kas tai galėtų padaryti, jeigu ne jis pats. Nepastovios psichikos žmogus netgi buvo suplanavęs nužudyti senatorių, tačiau vėliau nusprendė išgelbėti 12-metę prostitutę Iris iš ją globojančio ir išnaudojančio sutenerio pinklių.

2017 gegužės 26

Saulėtuose Kalifornijos paplūdimiuose nuolat pilna žmonių, o juos visuomet stebi budrios gelbėtojų akys. Vienai tokių gelbėtojų komandų vadovauja uolus ir itin entuziastingas vyrukas Mičas. Į jo komandą kviestiniu gelbėtoju pakviečiamas buvęs olimpietis, itin savimi patenkintas „tuštutis“ Metas. Dviejų didžiulių ego susidūrimas, tuo pat metu Metui dar ir bandant „pakabinti“ žavią kolegę Samer, sukurs begalę juokingų situacijų. Tačiau juokus teks mesti šalin ir pasistengti dirbti kartu, kai paplūdimyje narkotinę operaciją užsuks paslaptinga nusikaltėlė Viktorija.

1995 rugsėjo 22

Du žmogžudysciu skyriaus detektyvai desperatiškai medžioja paslaptinga maniaka, žudanti savo aukas pagal septynias didžiasias nuodemes. Tyrimas abiem policininkams tampa tikra kelione i pragara. Vienintelis budas sugauti žudika – perprasti jo mastyma ir sugebeti atspeti maniako pasirinkta auka...

Dėl tėvo ligos Džefris Bomontas priverstas laikinai palikti sostinės koledžą ir grįžti į gimtąjį miestelį. Netrukus lauke jis randa nupjautą žmogaus ausį. Nepatenkintas policijos rodomu per mažu dėmesiu šiam radiniui, Džefris pradeda savo tyrimą, kuriame jam padeda policijos detektyvo duktė.

Tyrėjai didžiai nustemba atradę, kad jų tykiame miestelyje egzistuoja rimta nusikalstama organizacija. Pėdsakai veda link žavios bei paslaptingos moters ir jos žiauraus sugyventinio - narkotikų prekeivio.

Tarp Džefrio ir paslaptingosios moters užsimezga keistas savotiškas ryšys, gal ir meilė, tačiau tuo pačiu jis neabejingas ir detektyvo dukrai.

Prieš ketverius metus iš rusų mafijos nagų pačiu žiauriausiu būdu išvadavęs jauną merginą Terę, „ekvalaizeris“ Robertas Makolas sugrįžta antroje savo nuotykių dalyje. Šįkart jo keršto žygis – asmeniškas. Nežinomi smogikai žiauriai nužudo jo buvusią kolegę ir draugę Siuzaną. Pats buvęs CŽV operatyvininkas, itin sudėtingų operacijų specialistas Makolas iškart atpažįsta vyriausybinių agentų braižą ir ima sekti karštais žudikų pėdsakais.

2015 rugpjūčio 11

In 1987, five young men, using brutally honest rhymes and hardcore beats, put their frustration and anger about life in the most dangerous place in America into the most powerful weapon they had: their music. Taking us back to where it all began, Straight Outta Compton tells the true story of how these cultural rebels—armed only with their lyrics, swagger, bravado and raw talent—stood up to the authorities that meant to keep them down and formed the world’s most dangerous group, N.W.A. And as they spoke the truth that no one had before and exposed life in the hood, their voice ignited a social revolution that is still reverberating today.

Nemalonumų ir taip sočiai turintis Deividas tampa skolingas savo narkotikų tiekėjams didžiulius pinigus. Kad atlygintų žalą jam nurodoma iš Meksikos į Koloradą pergabenti didelę marihuanos siuntą. Norėdamas susikurti priedangą, į pagalbą Deividas pasikviečia kaimynus ir iš jų sukuria netikrą Milerių šeimą. Jo žmona tampa striptizo šokėja (akt. Jennifer Aniston), dukra - maištaujanti paauglė pankė, sūnumi - jaunas ir sekso dar nepatyręs Kenis. Nenuostabu, kad vykdant sunkiai įveikiamą užduotį tokios spalvingos kompanijos laukia begalė pakvaišusių nuotykių.

2010 rugsėjo 17

Dramatiškas trileris apie plėšikus ir policininkus, draugystę ir išdavystę, meilę ir viltį, ir apie tai, kad pabėgimas nuo praeities neturi ateities. Bostone (JAV) kasmet įvykdoma apie 300 banko apiplėšimų. Ir vienos mylios atstumu viename Bostono rajonų - Čarlstoune - šarvuočių ir banko apiplėšimų yra įvykdoma daugiau, negu bet kur kitur visoje JAV. Vienas iš tokių plėšikų - Dagas (Benas Affleckas), tačiau jis - ne to paties sukirpimo kaip jo draugeliai ilgapirščiai. Priešingai, negu jie, Dagui nusišypsojo sėkmė - galimybė išvengti sekimo savo tėvo nusikaltimų pėdomis. Vietoj to jis tapo nuožmios bankų plėšikų grupuotės, kuri labai didžiuojasi pasiimdama tai, ko nori ir iš balos išlipdama sausa, lyderiu.

Vienintelė Dago šeima - jo nusikaltimo partneriai. Tačiau viską pakeičia paskutinis gaujos darbelis, kuriame Džemas trumpam paėmė įkaite banko vadybininkę Klerę (Rebecca Hall).

Atšiauriame Amerikos miestelyje gyvenantis Nelsonas Koksmanas (aktorius Liam‘as Neeson‘as) visada buvo doras pilietis. Nesivėlė į įtartinas veiklas, mokėjo mokesčius, vedė mylimą moterį, susilaukė sūnaus ir iki šiol vairuoja sniego valytuvą. Užtat smurtinė jo sūnaus mirtis yra kaip perkūnas iš giedro dangaus. Ėmęs ieškoti atsakymų, Nelsonas sužino, kad tai – narkotikais besiverčiančios nusikaltėlių grupuotės darbas. Iš pradžių Nelsonas pašalina vieną nusikaltėlį. Tada antrą. Trečią. Na, ir dar porą. Kol galų gale susierzinęs grupuotės vadeiva pats atkeliauja aiškintis, kas žudo jo vyrus. Vienas prieš keliolika galvažudžių, Nelsonas neturėtų nė menkiausio šanso. Bet vyras turi du didžiulius privalumus. Pirmas – gimtąjį miestelį jis pažįsta kaip savo penkis pirštus. Antras – Nelsonas vairuoja sniego valytuvą.

1991 sausio 11

Lionas tarnaudamas legione sužino, kad jo brolis miršta, o brolienė labai sunkiai verčiasi. Lionas nutaria pabėgti iš tarnybos ir pagelbėti brolio šeimai. Kad užsidirbų pinigų, jis turi dalyvauti labai pavojinguose mūšiuose.

2013 lapkričio 27

Pažiūrėjęs į mažo miestelio gyventoją Filą Broukerį niekaip nepasakytum, kad kažkada jis buvo federalinis agentas, kovojęs su narkotikų platintojais. Viena užduotis su baikerių grupuote baigėsi siaubingai nesėkmingai ir nusinešė jo boso sūnaus gyvybę. Filas paliko tarnybą, dabar – jis vienišas devynmetės Medės tėvas. Kai jo dukra mokykloje vožia ją išjuokusiam berniukui, gyvenimas Filą vėl suveda su praeitimi. Vyras susiduria su miestelio narkotikų lordu, tenka prisiminti ir baikerių bylą. Ar pavyks nugalėti praeities demonus ir apginti dukterį, kuri, be Filo, šiam pasaulyje nieko neturi?

2000 birželio 15

Džonas Šaftas – bebaimis Niujorko policijos detektyvas. Visuomet vilkintis juodą odinį apsiaustą Džonas Šaftas nepripažįsta jokių autoritetų, ginčus linkęs spręsti kumščiais ir todėl dažnai konfliktuoja su kolegomis. Šis pareigūnas tiria painias ir sudėtingas, dažnai su rasizmu susijusias bylas. Vieną naktį šalia naktinio baro žiauriai nužudomas juodaodis vaikinas. Atvykęs į nusikaltimo vietą, Džonas Šaftas nė kiek neabejoja, kad tai garsėjančio žiaurumu rasisto Valterio Vadeo rankų darbas. Vienintelė Džono Šafto viltis - baro padavėja, kuri matė kaip baltaodis rasistas turtuolis užmušė tą juodaodį smūgiuodamas per galvą su beisbolo lazda. Tačiau mergina bijo susidorojimo ir atsisako liudyti teisme. Neturėdamas reikalingų įkalčių teisėjas paleidžia vaikiną už piniginį užstatą, kurį sumoka jo tėvas turtuolis. Vos išėjęs iš kalėjimo Valteris pabėga į Šveicariją. Pralaimėjęs Džonas Šaftas palieka Niujorko policiją ir savais metodais imasi tirti šią bylą.

2010 rugsėjo 3

Benjamin Garcia, Benny is deported from the United States. Back home and against a bleak picture, Benny gets involved in the drug business, in which he has for the first time in his life, a spectacular rise surrounded by money, women, violence and fun. But very soon he will discover that criminal life does not always keep its promises.

Markas Rentonas – sąmojingas, linksmas, bet ir liguistas, o kartais tiesiog nepakenčiamas – mūsų laikų herojus. Jo gyvenimas – klaikus narkotikų, sekso, naktinių diskotekų ir aistros futbolui mišinys. Begalė nevykėlių, melagių, psichopatų, vagišių ir valkatų dedasi jo draugais. Markas kartais bando atsikratyti įsisenėjusių įpročių, bet nesėkmingai. Jis ir pats niekaip negali apsispręsti, ką pasirinkti: dabartinį pavojingą, beprotišką lėkimą nežinia kur, ar ramų, padorų ir viskuo aprūpintų gyvenimų.

2000 gruodžio 27

"Narkotikų kelias" – tai intriguojanti, įtampos kupina kriminalinė drama, kurioje meistriškai ir realistiškai atskleidžiami narkotikų kontrabandos užkulisiai. Kartą stojus į šį kelią, sunku pasukti atgal. Niekam nepavyks išsisukti "švariam"...

2001 kovo 16

Buvęs draudimo kompanijos darbuotojas Leonardas Shelby (akt. Guy Pearce) tampa žiauraus nusikaltimo liudininku. Prieš pat atsitiktinai atsibudusio jaunuolio akis yra išprievartaujama ir nužudoma jo žmona. Todėl jis nenumaldomai trokšta keršto ir nieko daugiau. Net ir pats palankiausias teismo sprendimas jo nepatenkintų. Jaunuolis nori atkeršyti pats, bet nežino visiškai nieko apie žudiką. Jis nieko neatsimena....

Los Andželo policijos departamento narkotikų skyriuje pradeda dirbti jaunas ir sąžiningas pareigūnas Džeikas Hoitas. Tačiau jau pirmąją darbo dieną jaunuolis įsitikina, kad jį globojantis ir apie darbo tvarką pasakojantis vyresnysis porininkas, kietas, visų gerbiamas Alonzo Harisas yra korumpuotas ir palaiko ryšius su narkomafija.

Du kileriai Rėjus ir Kenas atvyksta į Briugę. Vyrukai turėjo įvykdyti boso Hario suformuluotą pelningą dieviškąją misiją Londone ir tyliai išsiųsti pas šventąjį Petrą vieną įtakingąjį kunigėlį. Tačiau kruopščiai apgalvotas veiksmų planas nesuveikė... Briugėje jie slapstosi ir laukia Hario instrukcijų. Karštakošiui jaunėliui Rėjui ir patyrusiam veteranui Kenui vėl teks prisiminti, kur yra supakuoti jų pistoletai.

1998 gruodžio 25

When some very creepy things start happening around school, the kids at Herrington High make the chilling discovery that confirms their worst suspicions: their teachers really are from another planet!

Negalite rasti filmo ar TV laidos? Prisijunkite, kad sukurtumėte.

Bendras

s susitelkti į paieškos juostą
p profilio meniu
esc uždarykite atidarytą langą
? spartieji klavišai

Medijų puslapiuose

b grįžkite atgal (arba tėvams leidus)
e į redagavimo puslapį

TV sezono puslapiuose

(dešinė rodyklė) sekantis sezonas
(kairė rodyklė) ankstesnis sezonas

TV epizodo puslapiuose

(dešinė rodyklė) sekantis epizodas
(kairė rodyklė) ankstesnis epizodas

Visuose atvaizdžio puslapiuose

a atverti atvaizdžio pridėjimo langą

Visuose redagavimo puslapiuose

t vertimo parinktys
ctrl+ s pateikti formą

Diskusijų puslapiuose

n sukurti naują diskusiją
w perjungti peržiūros būseną
p perjungti viešasis / privatus
c perjungti uždaryti / atidaryti
a peržiūrėti aktyvumą
r atsakyti į pokalbį
l į paskutinį atsakymą
ctrl+ enter pateikti pranešimą
(dešinė rodyklė) sekantis puslapis
(kairė rodyklė) ankstesnis puslapis

Nustatymai

Norite įvertinti ar įtraukti šį elementą į sąrašą?

Prisijungti