10 dizi

Jean Valjean'ın ölümsüz hikayesini ekrana taşımaya hazırlanan dizi, Fransız Devrimi'nin arifesinde geçecek ve ihtilalin her iki tarafını da gözler önüne serecek. Altı bölümden oluşan ve başrollerde Lily Collins, Olivia Colman, David Oyelowo ve Dominic West'i buluşturan Les Misèrables, daha önce War & Peace'i ekrana taşıyan Andrew Davies tarafından hayata geçiriliyor. Eserin ikonik karakterleri Fantine, Madame Thénardier, Javert, Jean Valjean, Marius, Cosette ve Monsieur Thénardier'e sırasıyla Lily Collins, Olivia Colman, David Oyelowo, Dominic West, Josh O’Connor, Ellie Bamber ve Adeel Akhtar hayat verecek. Victor Hugo’nun klasikleşmiş eserinden uyarlanan mini dizidir.

Guardian: The Lonely and Great God olarak da bilinen kore serisidir. Bir goblin olan Kim Shin (Gong Yoo) sevdiği birçok insanın ölümünü görmüştür ve ölümsüz hayatını sonlandırmak istemektedir. Bunun için de insan bir goblin gelinine ihtiyacı vardır ve yüz yılardır bir goblin gelini aramaktadır. Bir gün, amnezyadan (hafıza kaybı) muzdarip olan bir ölüm meleği (Lee Dong-Wook) ile tanışır ve birlikte aynı evi paylaşmak zorunda kalır.

a 6, 2018

Sisters Maila and Natalie have different approach to their mother, Onay who has Achondroplasia. Maila is a nice and attentive daughter, while Nataile is arrogant and disobedient. Besides their different upbringing, they have a different father as well.

l 26, 2016

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Ardından, görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebini, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar.

Yan Xiao Chen is an ordinary girl born in a happy family; but in the final year of high school, her life took a drastic change. To earn money to pay her school fees, she works part-time at the bar. There, she meets Cheng Jin Yuan, a wealthy guy. This causes her boyfriend Shen Hou to be jealous.

After graduation from university, Xiao Chen and Shen Hou struggle to manage their career. But through hard work, they managed to achieve satisfactory results and eventually decided to get married. However, Xiaochen finds out that her father's death was cause by Shen Hou's mother. Xiao Chen cancels the marriage between her and Shen Hou, and flees to America. There, she meets with trouble and has no choice but to ask Cheng Jin Yuan for help. During her hardest time, Jin Yuan was there for her and she becomes reliant on him. However, Shen Hou suddenly resurfaces in Xiao Chen's life and he brings along Jin Yuan's deepest secret.

The parallel lives of identical twin brothers Dominick and Thomas Birdsey in an epic story of betrayal, sacrifice and forgiveness set against the backdrop of 20th century America.

Eun Bang Wool falls in love with Park Woo Hyuk who received a heart transplant from her ex-boyfriend.

Dizi, çirkin bir kız olan Nan-Hee’nin (Kim Seul-Gi) aile sırrına sahip büyülü bir altın yüzüğü takmasının ardından gelişen olayları konu almaktadır. Yakışıklı ama bir o kadar da soğuk kalpli olan Se-Gun (Ahn Hyo-Seop) Nan-Hee’nin taktığı büyülü altın yüzük sayesinde onu çok güzel ve ideal tipi gibi olarak görmeye başlar.

Cool CEO Sheng Nan Fang is forced to marry an ordinary girl Su Shao Yan. He breaks her heart because of many misunderstandings. After the divorce, Sheng Nan Fang realizes he has lost his true love.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş