99 series

24 september 2017

Star Trek: Discovery speelt zich tien jaar voor de avonturen van Captain Kirk en Spock af, in de 'reguliere tijdlijn'. De serie volgt de crew van de USS Discovery, die nieuwe werelden en bevolkingen ontdekken. Ze komen in aanraking met een koude oorlog tussen hun United Federation of Planets en het nieuw gevormde Klingon Rijk. De bevelhebber van de USS Discovery is luitenant-commandant Michael Burnham, beter bekend als 'Number One'.

26 april 2017

In de nabije toekomst heerst in de Republiek Gilead (voormalig Verenigde Staten) een theocratisch schrikbewind dat is gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het Oude Testament. Ook schaffen ze alle rechten van de vrouwen af. Tegelijk worden er bijna geen kinderen meer geboren: bijna alle vrouwen zijn onvruchtbaar geworden. In dit Gilead horen de vrouwen toe aan de staat en gebruiken ze hen alleen nog maar als broedmachines. Offred is een van de weinige vruchtbare vrouwen. Ze is een bediende bij de Commander en leeft in een wereld waar één verkeerd woord haar dood kan betekenen en moet zich staande zien te houden tegenover de commandanten, hun vrouwen en andere bedienden, met het doel om te overleven en om haar dochter terug te vinden.

23 januari 2020

De serie bevindt zich chronologisch gezien twintig jaar na de film Nemesis uit 2002. De vernietiging van de planeet Romulus van het Romulaanse Rijk in 2387, zoals vermeld in de film Star Trek, speelt een grote rol in deze serie. Picard leidde de missie die de Romulanen van Romulus moest redden. Er vond echter een tragedie plaats, waardoor hij stopte bij Starfleet en zich terugtrok in zijn wijngaard. De Romulanen voeren experimenten uit op mensen die een Borg zijn geweest. Een van die mensen is Dahj. Ze ontsnapt en wil de hulp van Picard.

14 januari 2016

Los Angeles wordt in de nabije toekomst geregeerd door een buitenaardse bezetter. Katie, Will en hun drie kinderen proberen te overleven in een samenleving waarin sommigen een verzetsbeweging vormen en anderen met de vijand samenwerken.

17 maart 2017

In de nabije toekomst wordt priester Peter Leigh naar een verafgelegen planeet geroepen. Een geheimzinnige multinationaal bedrijf bouwt daar de eerste permanente buitenaardse menselijke kolonie. De planeet, Oasis, is de laatste kans voor de mensheid voor de aarde vergaat. Maar al snel wordt duidelijk dat de planeet niet zo gastvrij is als aanvankelijk werd aangenomen...

1 november 2019

For All Mankind begint op 16 juli 1969, terwijl NASA de mens voor het eerst op de maan ziet landen. Het verhaal wordt verteld door het leven van NASA-astronauten, ingenieurs en hun families en presenteert een ambitieuze wereld waarin NASA en het ruimtevaartprogramma een prioriteit en een centraal punt van onze hoop en dromen bleven. Ofwel, wat er zou zijn gebeurd als de wereldwijde ruimtewedloop nooit was geëindigd.

4 december 2011

Black Mirror is een anthologie, vergelijkbaar met series als The Twilight Zone en Welcome to Paradox. Dit betekent dat de reeks bestaat uit een aaneenschakeling van uiteenlopende losse verhalen. Iedere aflevering speelt zich af op een andere locatie (of zelfs in een andere realiteit), met steeds weer nieuwe personages in de hoofdrol. De serie kent daarom ook geen vaste cast. Een terugkerend thema in alle afleveringen is de schaduwkant van de moderne technologie en sociale media. Aan iedere muur, op iedere tafel en in iedere broekzak vindt je tegenwoordig een 'zwarte spiegel': een smartphone, tablet of computer scherm. Technologieën die de afgelopen 10 jaar op alle fronten onze samenleving zijn gaan beheersen.

Zoals Charlie Brooker het zelf omschrijft: "Waar gaat het allemaal naartoe? Als technologie drugs is - en zo voelt het - wat zijn dan de bijwerkingen?"

10 januari 1999

Terwijl nieuwe schurken Gotham City van de toekomst overspoelen, hangt de ouder wordende Bruce Wayne de cape van de ooit onoverwinnelijke Batman op. Maar wanneer de onrustige tiener Terry McGinnis op het geheim van de Dark Knight stuit, wordt een nieuwe alliantie gesmeed. En een triomfantelijke nieuwe Batman is geboren.

1 maart 2015

The Last Man On Earth vertelt het leven en de avonturen van een gewone man - en de laatste hoop van de mensheid - die ontdekt hoe het leven is als niemand je zegt wat je wel en niet mag doen.

13 februari 2009

Echo is a member of a highly illegal and underground group of individuals whose personalities have been wiped clean so they can be imprinted with any number of new personas. Confined between missions to a secret facility known as the Dollhouse, the "Actives" are hired by the wealthy, powerful and connected to wholly become—with mind, personality and physiology—whomever the client wants or needs them to be. They know no other life than the specific engagements they are in at that time—or do they?

Oz

12 juli 1997

Emerald City ('Em City') is een experimentele gevangeniseenheid waar men probeert de gevangenen verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun daden, zodat ze een beter mens worden. In de gevangenis moeten onder andere moslims, Italianen, Latino's, neo-nazi's en Afro-Amerikanen het samen proberen uit te houden.

15 januari 2015

De serie speelt zich af in een alternatieve geschiedenis waarin Duitsland en Japan de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen door de moord op Franklin D. Roosevelt in 1933. Het draait om SS-undercoveragent Joe Blake, de Joodse Frank Frink en diens ex Juliana Crain, die in San Francisco een filmrol van haar stervende zus krijgt waarin de geallieerden de oorlog winnen, zij het pas in 1947. Juliana wil die subversieve film naar het ondergrondse verzet in Colorado brengen, maar raakt verzeild in een complex spel van spionnen, dubbelspionnen en triplespionnen rond SS-leider Heydrich, de oude Hitler, de Japanse geheime politie Kempeitai en de Japanse kroonprins, die Californië bezoekt.

Psycho-Pass is set in a futuristic era in Japan where the Sibyl System, a powerful network of psychometric scanners, actively measures the biometrics of its citizens' minds. The resulting assessment is called a Psycho-Pass. When the calculated likelihood of an individual committing a crime, measured by the Crime Coefficient index, exceeds an accepted threshold, he or she is pursued, apprehended, and either arrested or decomposed by the field officers of the Crime Investigation Department of the Public Safety Bureau.

8 januari 2023

The distant future, 5012.

The sudden aerial invasion of Earth by< Aliens > and their creations <Machine Lifeforms> led mankind to the brink of extinction. The surviving number of humans who took refuge on the moon to organize a counterattack using <android> soldiers to recapture Earth.

However, the war reaches a stalemate as the <Machine Lifeforms> continue to multiply infinitely. In turn, humanity deploys anew unit of android soldiers as an ultimate weapon: <YoRHa>

Newly dispatched to Earth <2B> joins <9S>, the analyst currently stationed there, where amid their mission, they encounter a myriad of mysterious phenomena...

This is the story of these lifeless <androids> and their endless fight for the sake of mankind.

17 mei 2020

In deze futuristische thriller is de wereld veranderd in een bevroren woestenij en reizen de overlevenden aan boord van een lange trein non-stop de aarde rond.

Ken Kaneki is een boekenwurmstudent die een meisje genaamd Rize ontmoet in een café dat hij vaak bezoekt. Ze zijn even oud en hebben dezelfde interesses, dus ze worden snel hecht. Kaneki weet niet dat Rize een ghoul is – een soort monster dat leeft door te jagen en menselijk vlees te verslinden. Wanneer een deel van haar speciale orgaan – 'het rode kind' – in Kaneki wordt getransplanteerd, wordt hij zelf een griezel, gevangen in een verwrongen wereld waar mensen niet de top van de voedselketen zijn.

2 april 1998

Trigun speelt zich af in de verre toekomst op een woestijnplaneet. Vash the Stampede is een revolverheld met een legende die zo meedogenloos is dat hij een premie van $ 60.000.000.000 op zijn hoofd heeft staan. Hele steden worden geëvacueerd bij het gerucht over zijn komst. Maar de echte Vash the Stampede, het enigmatische en conflicterende hoofdpersonage, is heldhaftiger, ook al gedraagt ​​hij zich meestal als een volslagen idioot.

14 januari 2019

Wanneer een mislukt experiment van de Amerikaanse regering een groep dodelijke gevangenen in zeer besmettelijke vampieren verandert, zou het weesmeisje Amy Bellafonte wel eens de enige persoon kunnen zijn die in staat is om de daaropvolgende crisis te stoppen. Agent Brad Wolgast is de man die ervoor moet zorgen dat Amy veilig naar Project NOAH gebracht wordt. Gebaseerd op de trilogie van Justin Cronin.

An unfathomable incident introduces a genius engineer to dangerous secrets of the world — and to a woman from the future who's come looking for him.

In the year 199X, human civilization has been all but destroyed by a nuclear holocaust.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen