1939 yılında İngiliz ordusu Almanya ordusu tarafından yenilgiye uğratılmaktadır. Bu durum üzerine Winston Churchill, centilmen savaş kurallarını bir kenara bırakarak bir karşı hamle yapmak ister. Amacı, bir asker topluluğunu düşman hattının arkasına gizlice sızdırmaktır. Askerler, hayati tehlikesi olan bu planı öldürülme ihtimallerini bilerek kabul eder. Sağlam bir birlik kurulmasıyla Naziler’e karşı önemli galibiyetler elde edilir.

Dehşetin Bedeli, günümüzde kült bir film sayılmasına rağmen ilk gösterildiğinde eleştirmenler tarafından pek hoş karşılanmamıştı. Filmde, Nikaragua’daki bir petrol kuyusuyla ilgili özel bir operasyonda görev alan dört uluslararası suçlunun izini sürüyoruz. Bu tekinsiz adamlar, kontrol altına alınmayan bir yangın çıkınca, iki kamyona paylaştırılan 6 sandık nitrogliserini balta girmemiş ormanda kilometrelerce taşımak zorunda kalırlar.

Yıl 2005. Haziran ayının son haftası son derece önemli bir olaya ev sahipliği yapacaktır. 'Red Wing' operasyonu için seçilen dört kişilik bir SEAL ekibi, Taliban'ın lideri Admad Shad'ı ölü ya da diri ele geçirmek zorundadır. Afganistan'ın Kunar bölgesine gönderilen askerler, kendilerine oldukça güvenseler de operasyonları bekledikleri gibi ilerlemeyecektir. Taliban üyeleri tarafından başlatılan bir kuşatma sırasında ekipteki askerlerden 3'ü ölümcül şekilde yaralanır ve sadece biri kurtulmuş olur. Hayatta kalan asker, köylülerin evlerine sığınarak kendisini bulacak bir kurtarma timini beklemeye koyulur. Ancak geride bıraktığı üç arkadaşının başına gelenlerin ağırlığını düşündükçe işler katlanılmaz bir hal almaya başlar.

When a drug to replicate plant cells creates a sentient form of flower, the planet is over taken by flora and humankind is depleted. A Chinese task force, a widowed father and his young daughter fight to survive in a mission to inject an antidote to the core of the plants to reverse their growth.

, 5, 2019

Bir grup suçlu insan uzayda yer alacakları tehlikeli görevi kabul eder. Bu görev, insanların uzayda üremeleriyle ilgilidir. Ama uzay gemilerini bir kozmik fırtına alaşağı eder ve çoğu kişi bu fırtınadan kurtulamaz. Robert Pattinson'ın canlandırdığı Monte karakteri ve minik kızı Güneş Sistemi'ne ulaşmayla ilgili tehlikeli görevde hayatta kalan son insanlardır. Ölüm sırası gelen mahkumları belirleyen kişi ise Juliette Binoche'un hayat verdiği doktorun ta kendisidir. Uzay gemisinin başına gelenler birer sır olarak kalıyorken, Monte ve kızı büyük bir kara deliğe karşı hayatta kalma mücadelesi vermek zorundadırlar.

Çin Falı, çok sevdiğimiz Jackie Chan tarafından yazılıp yönetilmiş olan Hong Kong / Çin ortak yapımı bir film. Başrollerde Jackie Chan’in bizzat kendisinden başka Oliver Platt, Caitlin Dechelle, Steven Dasz, Kenny G (evet, evet, o bildiğiniz Kenny G), Andrew Dasz ve Alaa Safi var. Konusu çok kısa olarak şöyle; “Asian Hawk (Jackie Chan) dünyayı kurtarmak için Çin Burcu’nu simgeleyen bronzdan yapılmış 12 adet hayvan başının peşine düşer.” Chinese Zodiac, 58 yaşındaki Jackie Chan’in rol aldığı son aksiyon filmi olacakmış. Chan yaptığı açıklamada sebep olarak yaş, güvenlik ve aile ana başlıkları altında toplanabilecek faktörleri sıralamış. 5 farklı ülkede toplam 10 şehirde yapılan çekimler yaklaşık bir yıl, hazırlık aşaması ise yedi yıl sürmüş. Jackie Chan, Chinese Zodiac’de dövüş kareografı, yazar, yönetmen, yapımcı ve oyuncu olarak görev almış. Yani kısaca filmin her şeyi diyebiliriz. Chan’in bu film için ‘kariyerimin en önemli projesi’ demesi boşuna değil...

Genetik olarak değişime uğramış ve eskisinden çok daha büyük bir hal almış olan Anaconda, bu yepyeni aksiyon ve korku yüklü versiyonu ile karşınızda. Ölmek üzere olan önemli bir iş adamı (Emmy Ödülü adayı John Rhys Davies) bir doktorla anlaşır ve lanetli orkideleri korumak için laboratuvar ortamında bebek bir yılan yetiştirir. Bir gece aniden büyüyen yılan önüne çıkan her şeyi yok eder ve güzel virüsbilimci Amanda (Crystal Allen) onu durdurmak için her şeyini ortaya koyar.

u 8, 1942

Jim Gordon commands a unit of the famed Flying Tigers, the American Volunteer Group which fought the Japanese in China before America's entry into World War II. Gordon must send his outnumbered band of fighter pilots out against overwhelming odds while juggling the disparate personalities and problems of his fellow flyers.

u 6, 1933

Story of South American mail pilots, and the dangers they face flying at night.

J 1, 1970

England, World War II. Quint Munroe, RAF officer and new leader of a Mosquito squadron, is tasked with destroying a secret Nazi base in France while trying to overcome the disappearance of a brother-in-arms.

In the wake of Pearl Harbor, a young lieutenant leaves his expectant wife to volunteer for a secret bombing mission which will take the war to the Japanese homeland.

u 1, 2017

A Chinese Superstar attends the Berlin Film Festival. Soon she finds out that sometimes reality can be far more frightening than any Hollywood script.

" 21, 2018

Scientists working at a government research facility use prehistoric DNA to resurrect a T-Rex who escapes from the lab to terrorize a nearby town.

10, 1958

Following the crash and explosion of a test rocket, which killed several people, six men volunteer to take explosive rocket-fuel chemical components, in three trucks, over back roads in rugged terrain to a remote missile base. Uncredited "remake" of The Wages of Fear.

An emotional thriller based on a road trip from Kochi to Palakkad. Inspired from the real events that happened in Chennai.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş