100 филмова

15. јун 2018.

Сваког месеца у години, петоро пријатеља који се воле такмичити, играју Таг од првог разреда школе – ризикујући и посао и властите односе. Ове године игра се подудара с датумом венчања јединог непораженог играча, што би га напокон требало учинити лаком метом. Али он зна да они долазе… и спреман је.

Прича постаје још напетија како футуристичка хроника живота Кетнис Евердин улази у ново поглавље. Игре су можда заувек уништене, али борба за преживљавање постаје све жешћа. Кетнис ће морати бити храбрија и јача него икад у борби са свемоћним Капитолом. Схвата да нема избора осим да разапне крила и пригрли симбол Птице ругалице. Да би спасла Питу она мора да постане вођа.

12. септембар 1997.

Мултимилионер Николас Ван Ортон (Мајкл Даглас) живи сам на раскошном имању у близини Сан Франциска, а једино друштво му је дугогодишња кућна помоћница Илза. Николас се недавно развео и потпуно је посвећен успешној каријери и покушава да потисне сећања на очево самоубиство док је још био дете. Уплашен приватним животом, богати банкар не види ништа лоше у свом самотњаштву, па је јако изненађен када га за 48. рођендан посети млађи брат Конрад (Шон Пен). Он му поклања необичну приступницу тзв. Служби за рекреацију потрошача која организује „игру“, свакодневно исценирање узбуђења у свакодневици својих клијената. У почетку Николас занемарује поклон, али ипак одлучује да га искористи... Његов живот се изненада претвара у низ бизарних догађаја који су све само не забавни...

31. децембар 2016.

After being brutally murdered in a subway station, a teen boy awakens to find himself resurrected by a strange computer named Gantz, and forced to fight a large force of invading aliens in Osaka.

Стидљива ученица физике Зоја, бунтовник Бен, млади трговац Џејсон, ратна ветеранка Аманда, бивши рудар Мајк и заљубљеник у концепт „Ескејп рум-а“ Дени истовремено добију на поклон специјалну кутију-слагалицу. Пошто су успели да је сложе, отвара им се траг који их води у „Ескејп рум“ и отвара им прилику да освоје 10 000 $ уколико успешно реше све загонетке. Али када Бен покуша да изађе из собе на паузу да кратко запали цигарету, схвати да су врата закључана и да је игра већ почела. Уђите у игру као никада пре и откријте тамну истину која их све повезује.

16. јул 2021.

When LeBron and his young son Dom are trapped in a digital space by a rogue A.I., LeBron must get them home safe by leading Bugs, Lola Bunny and the whole gang of notoriously undisciplined Looney Tunes to victory over the A.I.'s digitized champions on the court. It's Tunes versus Goons in the highest-stakes challenge of his life.

У рушевинама подручја некада познатог под именом Северна Америка, налази се земља Панем, са блиставим главним градом Капитолом и дванаест дистрикта. Капитол је суров и окрутан, држи дистрикте у покорности тако што их приморава да сваке године шаљу по једног дечака и једну девојчицу, од дванаест до осамнаест година, који ће учествовати у Играма глади -- борби до смрти коју уживо преноси телевизија.

Шеснаестогодишња Кетнис Евердин, која живи са мајком и млађом сестром, сматра да је потписала себи смртну пресуду када се добровољно пријавила да учествује у Играма уместо сестре. Међутим, била је на вратима смрти и раније -- преживљавање је њена друга природа. Мада јој то није била намера, постала је прави борац. Међутим, ако жели да победи, мораће да бира између преживљавања и хуманости, између живота и љубави.

Наизглед безазлена игра, у којој се пред такмичаре поставља питање да ли ће да прихвате изазов или да одговоре истинито на задатак који им дају други учесници у игри, постаје смртоносна. Неко, или нешто почиње да прогања групу другара, који на последњем пролећном распусту пред упис на факултет, који проводе у Мексику, започињу ову игру. И то нешто, кажњава сваког ко слаже или не одговори на изазов, а казна је смрт.

Након смрти господара, млади слуга Вилијам препуштен је сам себи и осим витешког оклопа, нема никакве имовине. Откривши да је изнимно спретан с оружјем, а посебно речит с дамама, Вилијам креће на пут у друштву ексцентричних компањона Роланда, Кејт, Вејта и Џофрија Чауцера.

18. април 2014.

Drowning in debt as he's about to get married, a bright but meek salesman receives a mysterious phone call informing him that he's on a hidden-camera game show where he must execute 13 tasks to receive a multi-million dollar cash prize.

22. септембар 2023.

When the children of the world’s greatest secret agents unwittingly help a powerful game developer unleash a computer virus that gives him control of all technology, they must become spies themselves to save their parents and the world.

High school student Shun Takahata is bored. Bored with the day-to-day monotony of school and life, he prays for change, for something exciting. Suddenly, he and his classmates are forced to play deadly children's games and facing terrifying creatures from a talking Daruma doll to a sharp-clawed lucky cat.

27. јул 2016.

Вредна средњошколка, Вее Делмоницо, живи на самој ивици. Она под притиском пријатеља започиње да игра онлине игрицу Нерве. Вее се одлучује да се пријави гледајући на све као на безопасан изазов. Међутим, када је адреналин и такмичарски дух повуку дубље, игра постаје све опаснија, водећи је до великог финала које ће одредити њену будућност.

Седморо старих пријатеља окупљају се на вечери. Када одлуче да поделе међу собом садржај свих порука, мејлова и позива које примају, многе тајне почињу да се откривају и равнотежа почиње да се нарушава.

14. март 2014.

Crunch Calhoun, a third-rate motorcycle daredevil and part-time art thief, teams up with his snaky brother to steal one of the most valuable books in the world. But it's not just about the book for Crunch — he's keen to rewrite some chapters of his own past as well.

11. новембар 2001.

In a future world, young people are increasingly becoming addicted to an illegal (and potentially deadly) battle simulation game called Avalon. When Ash, a star player, hears of rumors that a more advanced level of the game exists somewhere, she gives up her loner ways and joins a gang of explorers. Even if she finds the gateway to the next level, will she ever be able to come back to reality?

In ancient Disboard, Riku is an angry, young warrior intent on saving humanity from the warring Exceed, the sixteen sentient species, fighting to establish the "One True God" amongst the Old Deus. In a lawless land, humanity's lack of magic and weak bodies have made them easy targets, leaving them on the brink of extinction. One day, hope returns to humanity when Riku finds a powerful female Ex-machina, whom he names Schwi. Exiled from her Cluster because of her research into human emotions, Schwi is convinced that humanity has only survived due to the power of these feelings. Forming an unlikely partnership in the midst of the overwhelming chaos, Riku and Schwi must now find the answers to their individual shortcomings in each other, and discover for themselves what it truly means to be human as they fight for their lives against all odds. Each with a powerful new ally in tow, it is now up to them to prevent the extinction of the human race and establish peace throughout Disboard!

10. децембар 1972.

A mystery novelist devises an insurance scam with his wife's lover – but things aren't exactly as they seem.

17. октобар 2018.

To spice up a dinner party, old friends agree to share every private message that pops up on their phones -- with disastrous results.

25. септембар 1961.

Fast Eddie Felson is a small-time pool hustler with a lot of talent but a self-destructive attitude. His bravado causes him to challenge the legendary Minnesota Fats to a high-stakes match.

Не можеш да нађеш филм или серију? Пријави се да додаш.

Глобално

s фокусирај траку за претрагу
p отворите мени профила
esc затворити отворени прозор
? отвори прозор пречице на тастатури

На страницама медија

b вратити се назад (или родитељу кад је то применљиво)
e иди на страницу за уређивање

На страницама ТВ сезона

(стрелица надесно) пређите на следећу сезону
(лева стрелица) иди на претходну сезону

На страницама ТВ епизода

(стрелица надесно) пређите на следећу епизоду
(лева стрелица) иди на претходну епизоду

На свим страницама са сликама

a отвори прозор за додавање слике

На свим страницама за уређивање

t отвори селектор превода
ctrl+ s пошаљи образац

На страницама за дискусију

n отвори нову дискусију
w мења статус гледања
p мења јавно/приватно
c мења отвори/затвори
a отвори активност
r одговор на дискусију
l иди на последњи одговор
ctrl+ enter пошаљи поруку
(стрелица надесно) следећа страница
(лева стрелица) претходна страница

Подешавања

Желите ли да оцените или додате ову ставку у листу?

Пријави се