8 filmů

Během Dynastie Korjo se taoisté pokoušejí vzít tajuplný meč. V současnosti se na Zemi objevují mimozemšťané. Brzy se objeví časoprostorové dveře mezi pozdním obdobím Dynastie Korjo a současností. Díky tomu dochází k vývoji velmi chaotických událostí.

Film se zaměřuje na trojici průvodců a jejich osudové propojení z budoucnosti. Děj se tak odehrává ve dvou časových rovinách (ta současná má přednost před tou, která je stará tisíc let) a přichází z mnoha nečekanými odhaleními. Také tentokrát dojde na cestu skrze posmrtné soudy, to se týká ale jen jednoho z průvodců. Zbylí dva hrdinové musí řešit ryze pozemský problém s jedním staříkem, jeho malým vnukem a duchem, který sídlí v domě. (ČSFD)

Filmový příběh je inspirován skutečnou událostí ze sklonku vlády dynastie Koryjo. Tato dynastie vládla v Koreji v rozmezí let 918-1392 a dala této zemi její mezinárodní jméno. Ambiciózní král již nechce být bezmocným vazalem provincie Jü-an ovládané mongolskými nájezdníky. V době intrik je celkem prozíravé vycvičit oddanou královskou gardu, která slouží k jeho osobní ochraně nejen před vlastní nespokojenou šlechtou. Vztahy s Jü-anským vládcem se rychle zhoršují – všichni totiž očekávají zprávu o početí následníka trůnu královou manželkou, jü-anskou princeznou … . Král bez dědice je bezcenným artiklem a tak dvorské intriky podporované Jü-anem den ode dne sílí.

Příběh o lásce, zradě a pomstě z éry, kdy čaj, nepokoje a meče vládly zemi...

V roce 1375 na území velké Čínské říše panuje totální válečný chaos mezi jednotkami znesvářených mongolské dynastie Jüan a čínské dynastie Ming. Když zajmou diplomatů ze sousedního korejského království Cory, obviní je ze špionáže a vedou do vyhnanství. Pokud chtějí devět korejští bojovníci ještě někdy spatřit svůj domov, musí vykonat záslužný čin - osvobodit unesenou čínskou princeznu z dynastie Ming, aby jí císařský otec jim umožnil návrat do vlasti.

A sweeping, epic tale of a martial arts warrior who attempts to defy a kingdom to be with his love.

With the king's death, Queen Heon-ae becomes the queen mother. Young Heon-ae misses Wang-uk whom she loved before rising to the throne. Wang-uk, however, is indifferent towards her.

King Kong-min tried to govern the country wisely but, after the death of his wife, he neglects hs state duties. Most of the important decisions to be made fall to the king's retainer Shin Dong, who is more interested in women than politics and the kingdom soon falls into chaos.

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se