86 filmov

26. apríl, 2024

Patrick a Art sa spriatelili vďaka spoločnej vášni k tenisu a počas dospievania sa stali nerozlučnými priateľmi. Keď však do ich životov vstúpi nadaná tenistka Tashi, ich vzťah sa zmení. Z kamarátov sa stanú súperi v láske, ale aj na tenisovom kurte. Jednému sa darí viac, druhému menej – v športe aj v láske to tak niekedy chodí... Keď sa však majú po rokoch stretnúť v zápase na známom turnaji Challenger Tour, všetko sa môže zmeniť. Ktorý zo súperov sa stane víťazom?

22. júl, 2005

V neďalekej budúcnosti žijú ľudia v prísne riadenej uzavretej spoločnosti, kde majú okrem iného zakázané telesné zbližovanie. Každý z nich po večeroch zaspáva v nádeji, že jedného dňa sa naňho možno usmeje obrovské šťastie a bude vybraný na cestu na Ostrov - posledné nekontaminované miesto na Zemi (s výnimkou ich príbytku). Tentokrát sa šťastie usmialo na krásnu Jordan Two-Delta. Ešte si však ani poriadne nestihne zbaliť kufre a už sa chuderka musí prestať tešiť, keďže jej dobrý priateľ Lincoln Six-Echo zistil, že boli oklamaní, a to naozaj úplne vo všetkom, vrátane základných otázok ich existencie. Nielenže žiadny Ostrov neexistuje, ale planéta dokonca vôbec nie je kontaminovaná, ľudia si tam vonku žijú celkom normálny život a oni sami sú len praobyčajné klony. A hneď ako "originálu" vypovie službu nejaký telesný orgán, ide klon pod nôž, aby poskytol náhradu. Dosť dobrý dôvod chytiť sa za ruky a dať sa na útek.

9. december, 2022

Charlie vedie online kurzy štylistiky na univerzite. Snaží sa svojich študentov naučiť písať jasne a presvedčivo. Len tak môžu svoje myšlienky efektívne predávať ďalším. Chce, aby boli úprimní a autentickí. On vidí svojich študentov vo svojom notebooku, ale oni jeho nie. Vyhovára sa na pokazenú kameru, ale v skutočnosti nechce, aby ho videli. Má totiž takmer tristo kíl, je osamelý a pod ťarchou vlastných tráum sa len zložito vyrovnáva s minulosťou. Uzavrel sa vo svojom byte a stresové situácie rieši prejedaním. Hoci jeho zdravotný stav je čoraz horší, odmieta ísť do nemocnice a spolieha sa len na svoju kamarátku Liz, ktorá je ošetrovateľkou v nemocnici. Liz neustále v sebe rieši spor medzi jej povinnosťou rešpektovať želania priateľa a jej túžbou udržať ho nažive.

17. máj, 2024

Život a kariéru Amy Winehouse zásadne ovplyvnili dvaja ľudia. Prvou bola jej babička Cynthia, svojrázna, oduševnená a originálna žena, ktorá jej odovzdala svoju živočíšnu povahu, lásku k džezu, túžbu ísť vždy svojou cestou a nerobiť kompromisy. Druhým človekom bol jej priateľ Blake a život s ním bol ako jazda na šialenej horskej dráhe, počas ktorej Amy prepadla viacerým závislostiam. Paradoxne, v najťažšom období svojho života, keď prišla o obe tieto opory (jej stará mama zomrela na rakovinu pľúc a s Blakeom sa rozišli), nahrala svoj zásadný album Back to Black, ktorý patrí k tomu najlepšiemu, čo v hudbe 21. storočia doteraz vzniklo. Amy sa vďaka nemu stala superhviezdou, dala sa opäť dokopy s Blakeom. Ale celosvetová pozornosť, ktorej sa jej dostávalo, nemala u tohto možno až príliš krehkého dievčaťa šancu, hoci sa o to snažila a takmer sa jej to podarilo.

19. október, 1988

A secret military project endangers Neo-Tokyo when it turns a biker gang member into a rampaging psychic psychopath that only two teenagers and a group of psychics can stop.

10. október, 2009

V roku 2009 objavil indický vedec Dr. Satnam Tsurutani (Jimi Mistry) v bývalej medenej bani vo svojom rodisku obrovský nárast teploty zemskej kôry. Po viacerých kontrolných prepočtoch si je absolútne istý, že tento nárast spôsobili nezvyčajne silné slnečné erupcie – a že sa do troch rokov zemská kôra začne roztavovať! V dôsledku toho sa tektonické platne zemskej kôry stanú nestabilnými a rozlomia sa, čo spôsobí megatsunami, výbuchy sopiek a zemetrasenia – a Zem sa stane neobývateľnou... V roku 2012 sa rozvedený nie veľmi úspešný spisovateľ Jackson Curtis (John Cusack) vybral spolu so svojimi deťmi Noahom (Liam James) a Lilly (Morgan Lily) z rušného Los Angeles na prázdniny do nádherného Yellowstonského národného parku. Vďaka sérii zvláštnych okolností sa však práve tu Jackson tiež dozvie o hroziacom konci sveta! Je jasné, že v tomto nemilosrdnom boji s rozbesnenými prírodnými živlami môže rozhodnúť každučká sekunda...

25. jún, 1982

Začiatkom 21. storočia dosiahla spoločnosť Tyrell vo výskume robotov fázu Nexus. Jej výrobky boli takmer identické s ľuďmi, nelíšili sa ani inteligenciou. Ľudia používali replikanty pri nebezpečných výpravách alebo ako otrokov pri kolonizácii iných planét. Po krvavej vzbure replikant v jednej z mimozemských kolónií bol robotom pod trestom smrti zakázaný pobyt na Zemi. Na plnenie tohto nariadenia dozerali špeciálne jednotky Blade Runner, poverené vyhľadávaním a likvidáciou replikantov, ktorí zákaz porušia.

19. december, 2014

Annie is a young, happy foster kid who's also tough enough to make her way on the streets of New York in 2014. Originally left by her parents as a baby with the promise that they'd be back for her someday, it's been a hard knock life ever since with her mean foster mom Miss Hannigan. But everything's about to change when the hard-nosed tycoon and New York mayoral candidate Will Stacks—advised by his brilliant VP and his shrewd and scheming campaign advisor—makes a thinly-veiled campaign move and takes her in. Stacks believes he's her guardian angel, but Annie's self-assured nature and bright, sun-will-come-out-tomorrow outlook on life just might mean it's the other way around.

Mykola is an eccentric pacifist who wants to be useful to humanity. When the war begins at Donbass, Mykola’s naive world is collapsing as the militants kill his pregnant wife and burn his home to the ground. Recovered, he makes a cardinal decision and gets enlisted in a sniper company. Having met his wife’s killers, he emotionally breaks down and arranges “sniper terror” for the enemy. He’s saved from a senseless death by his instructor who himself gets mortally wounded. The death of a friend leaves a “scar” and Mykola is ready to sacrifice his life.

Sotva sa Marty spamätal zo svojej cesty do minulosti, objaví sa stroj času v podobe lietajúceho auta a jeho priateľ doktor Brown. V zhone naloží Martyho i jeho priateľku Jennifer a odletí s nimi do budúcnosti, do roku 2015, aby spoločne zachránili Martyho syna, ktorého partia výrastkov núti ku krádeži. Marty, ktorý je synovi na nerozoznanie podobný sa s partiou stretne po naháňačke na lietajúcich skateboardoch a dosiahne ich zatknutie.

3. máj, 2024

Teenager Owen is just trying to make it through life in the suburbs when his classmate introduces him to a mysterious late-night TV show — a vision of a supernatural world beneath their own. In the pale glow of the television, Owen’s view of reality begins to crack.

Megyn Kellyová je poprednou tvárou americkej televízie Fox News: blondínka, atraktívna, sexy. Krásne nohy sú v konzervatívnom spravodajskom kanáli žiadanejšie ako investigatívna žurnalistika a nepríjemné otázky. Keď sa hviezdna moderátorka pred kamerami stretne s prezidentským kandidátom Donaldom Trumpom, nemôže očakávať podporu zhora: šéf stanice Roger Ailes sa s Trumpom kamaráti a kontroverzný kandidát prináša Fox News tiež najvyššiu sledovanosť - aj vďaka svojej sexistickej kampani na Twitteri namierenej práve proti Megyn. Jej skúsená kolegyňa Gretchen Carlsonová sa odmieta ďalej hrať na "televíznu Barbie". Výsledkom je, že jej zmluva nie je predĺžená "kvôli neuspokojivej sledovanosti" - zatiaľ čo ambiciózna redaktorka Kayla Pospisilová po stretnutí za zatvorenými dverami kancelárie Rogera Ailesa kariérne stúpa... Keď Gretchen zažaluje svojho dlhoročného šéfa za sexuálne obťažovanie, vo Fox News sa okamžite vytvorí "Rogerov tím", ktorý ho všemožne podporuje.

10. december, 2021

Mikey Saber je vygumovaná pornohviezda, ktorá sa vracia do svojho malého rodného mesta v Texase, nie že by ho naozaj niekto chcel späť.

24. september, 2021

Evan Hansen, a high schooler with social anxiety, unintentionally gets caught up in a lie after the family of a classmate who committed suicide mistakes one of Hansen’s letters for their son’s suicide note.

3. máj, 1996

A sexy nightclub owner, Barb Wire moonlights as a mercenary in Steel Harbor, one of the last free zones in the now fascist United States. When scientist Cora Devonshire wanders into Barb's establishment, she gets roped into a top-secret government plot involving biological weapons. Soon Barb is reunited with her old flame Axel Hood, who is now Cora's husband and a guerrilla fighter, resulting in plenty of tense action.

18. november, 2022

5. októbra 2017 uverejnil denník New York Times článok, ktorý otriasol Hollywoodom v základoch. Text odhalil jedného z najvýznamnejších filmových producentov Harveyho Weinsteina ako sexuálneho predátora. Producent celé desaťročia zneužíval svoje mocenské postavenie a "predával" svoju filmovú kariéru za sexuálne služby. Roky mu to prechádzalo, pričom svoje obete buď umlčal peniazmi, alebo ich profesionálne zničil. Nenašiel sa nikto, kto by sa mu chcel otvorene postaviť. Do nerovného súboja sa pustili až dve reportérky New York Times, Jodi Kantor a Megan Twohey, ktoré vedeli, že alfou a omegou ich reportáže bude nájsť ženu, ktorá sa nebojí prehovoriť. Pri hľadaní Weinsteinovej obete, ktorá sa prestáva báť, si postupne uvedomujú, že materiál, ktorý pripravujú, môže mať hlboký vplyv nielen na údajného násilníka a jeho obete, ale aj na celú spoločnosť a jej vnímanie pojmu "sexuálne násilie".

With a father suffering from neurodegenerative disease, a young woman lives with her eight-year-old daughter. While struggling to secure a decent nursing home, she runs into an unavailable friend with whom she embarks on an affair.

16. december, 2011

A chronicle of the long career of American filmmaker Roger Corman, the most tenacious and ingenious low-budget producer and director in the US film industry, a pioneer of independent filmmaking and discoverer of new talent.

9. marec, 2019

Found at a Catholic hospital filthy and ferocious, feral teenager Darlin’ is whisked off to a care home run by The Bishop and his obedient nuns, where she’s to be rehabilitated into a "good girl" as an example of the miraculous work of the church. But Darlin’ holds a secret darker than the "sins" she is threatened with, and she is not traveling alone. The Woman who raised her, equally fierce and feral, is ever present in the shadows of Darlin’s psyche and is determined to come for her no matter who tries to get in her way.

Through key testimonies, this documentary looks at a gang rape that took place during the 2016 San Fermín festival and sparked protests worldwide.

Nemôžeš nájsť film alebo seriál? Prihlás sa a pridaj ho.

Globálne

s zamerať sa na vyhľadávací riadok
p otvoriť menu profilu
esc zatvoriť otvorené okno
? otvoriť okno klávesových skratiek

Na média stránkach

b ísť späť (do rodičovského pokiaľ možno)
e íst na stránku úprav

Na stránkach seriálových serií

(pravá šípka) ísť na nasledujúcu sériu
(ľavá šípka) ísť na predchádzajúcu sériu

Na stránkach seriálových epizód

(pravá šípka) ísť na nasledujúcu epizódu
(ľavá šipka) isť na predchádzajúcu epizódu

Na všetkých obrázkových strankach

a otvoriť okno pre pridanie obrázku

Na všetkých stránkach úprav

t otvoriť výber prekladu
ctrl+ s odoslať formulár

Na stránkach diskusií

n vytvoriť novú diskusiu
w prepínač stavu pozerania
p prepínač verejný/súkromný
c prepínač zatvorený/otvorený
a otvoriť aktivitu
r odpovedať v diskusií
l ísť na poslednú odpoveď
ctrl+ enter odoslať vašu správu
(pravá šípka) nasledujúca strana
(ľavá šípka) predchádzajúca strana

Nastavenia

Chcete ohodnotiť alebo pridať túto položku do zoznamu?

Prihlásiť sa