9 film

Auschwitz kumandanı Rudolf Höss, eşi Hedwig, çocukları ve hizmetkârlarıyla rüya gibi bir hayat sürmektedir. Öyle ki, ölüm kampının duvarına bakan muhteşem evleri tam da tren raylarıyla gaz odaları arasındadır. Martin Amis'in aynı adlı romanından uyarlanan bu çarpıcı film çiçekli, geniş bahçeleri, seraları ve havuzlarında keyif süren Höss ailesinin başlarına ölüm külleri serpilirken süregiden sıradan gündelik yaşamını gözlemliyor.

Cinnet, yazar Jack Torrance’ın, kış sezonunda kapalı olan Overlook Oteli’nin bakımını üstlenerek, ailesiyle birlikte otele taşınması sonrasında gelişen metafiziksel olayları konu alır. Jack’in doğaüstü sezgilere sahip olan küçük oğlu, zamanla otelin içerisinde yalnız olmadıklarını, geçmiş ve gelecekten gelen hayaletlerle birlikte yaşadıklarını görür ve ailesini buna inandırmaya çalışır. Aile bir kar fırtınası sebebiyle dağda konuşlanan bu otelde mahsur kaldığındaysa Jack doğaüstü varlıklar tarafından ele geçirilir ve yavaş yavaş aklını kaybetmeye başlar.

u 11, 2019

Film, birbirinden yapı olarak tamamen farklı iki aileyi konu ediniyor. Ki-taek ve ailesi komple işsizdir ve varoşlarda yaşamaktadırlar. Ki-taek’in oğlu Ki-woo, bir arkadaşının referansı ile çok zengin, bir o kadar da saf olan Park ailesinin kızına İngilizce için özel ders vermeye başlar. Ancak bu onlara yeterli gelmez ve maaile Park ailesinin evdeki çalışanlarının adım adım kuyusunu kazarak çeşitli üçkağıtçılıklarla kapağı Park ailesine atmayı başarırlar. Ancak fazla açgözlülükleri ve beleşçilikleri günün birinde başlarına bela olacaktır.

Bir portal, Yüzbaşı Artemis ve seçkin askeri birliğini, güçlü canavarların ölümcül vahşilikle hüküm sürdüğü garip bir dünyaya yollar. Amansız bir tehlikeyle karşı karşıya kalan ekip, eve dönmelerine yardımcı olabilecek gizemli bir avcıyla karşılaşır.

Tom Six'in ünlü üçlemesinin son filminde bu sefer İnsan Kırkayak bir hapishanede oluşturuluyor. Yine baş roldeki psikopat ve sapkın bir kötü karakterin fantezilerini gerçekleştirmesi için insanları hayal edilebilecek en iğrenç yöntemlerden birinde kullandığını görüyoruz. Bu sefer kırkayağın uzunluğu da diğerlerinden fazla.

Genetik olarak bir superman gibi geliştirilmiş olan Khan megalomanyak ve tehlikeli bir suçlu olduğundan yıllar önce ıssız Ceti Alpha 5 gezegenine sürülmüştür. Oğlunun ölümü ve kendi bahtsız kaderinden ötürü Kaptan Kirk'ü suçlamakta ve intikam hisleriyle yanıp tutuşmaktadır.Komutan Chekov yanlışlıkla Khan'ın olduğu yere ışınlanınca, bu tehlikeli düşman sonunda aradığı fırsatı bulur. Kurbanlarının beynini kontrol etmeye yarayan parazimsi bir yaratığı kullanan Khan Yıldızgemisi Reliant'ı ele geçirmeyi başarır. Gemiyi ve bir araştırma projesinden yağmaladığı ekipmanı kullanarak Kirk'ü yoketmeyi planlamaktadır. 'Genesis Effect' isimli projenin asıl amacı sıfırdan bir gezegende canlı yaşamını başlatmaktır. Ancak ekipmanın yeni dünyalar yaratmaya vakıf olan kudreti, aynı zamanda varolanları yoketmeye de imkan tanımaktadır.Kirk ve ekibi bir kez daha tüm güçleri ve cesaretleriyle arkadaşlarını kurtarmak ve Khan'ı sonsuza dek susturmak zorundadırlar.

u 12, 2012

Filmde Ashley ismindeki ruhsal olarak çok kırılgan olan bir üniversite öğrencisinin hikayesi anlatılıyor. Ashley (Caitlin Gerard, “Magic Mike” ve “The Social Network”) “Smiley” diye bilinen gizemli bir seri katilin İnternet üzerinden çağırılabileceğine dair bir şehir efsanesini öğrenince, aklını kaybettiğinden veya Smiley’in bir sonraki kurbanı olabileceğinden şüphelenir. Smiley de Melanie Papalia (“Endgame”), Andrew James Allen (“Make It or Break It”), Roger Bart (“Desperate Housewives”), Keith David (“The Thing”) ve Liza Weil (“Scandal”) da rol alıyor...

The rats and mice, made intellectually superior in the original Secret of N.I.M.H., return to Thorn Valley to groom their destined leader - young Timmy Brisby.

r 12, 1990

A modern Cinderella in Paris: While the plain Kelly Carter works as a dresser for the famous fashion designer Francesco, she dreams of designing shoes for him. However she can't win his attention... until she helps a good fairy on the street who, unbeknownst to Kelly, enchants a pair of Kelly's shoes so that she turns into a supermodel whenever she wears them. She attends Francesco's Ball and immediately wins his heart. Now, how can she make him love her real self?

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş