10 filmer

Unga Furiosa rycks bort från Många mödrars gröna plats och hamnar i händerna på ett motorcykelgäng lett av krigsherren Dementus. De sveper genom ödemarken och stöter på citadellet som styrs av Evige Joe. Medan de två tyrannerna krigar om dominans måste Furiosa överleva många prövningar när hon försöker att ta sig tillbaka hem.

19 maj 2023

Efter alla uppdrag och mot omöjliga odds har Dom Toretto och hans familj varit smartare, modigare och mer drivna än alla sina fiender. Nu kommer de att möta sin dödligaste motståndare hittills. Ett skrämmande hot, som drivs av blodshämnd, träder fram ur det förflutnas skuggor, fast besluten att slita sönder familjen och förgöra allt - och alla - som Dom älskar, för alltid.

15 maj 2015

En apokalyptisk historia som utspelar sig i de mest avlägsna delarna av vår planet, i ett ökenlandskap där mänskligheten är nedbruten, och de allra flesta är galna och kämpar för livets nödvändigheter.

1 februari 1980

Ett hänsynslöst motorcykelgäng tar över vägarna i den här filmen som utspelar sig i ett dystopiskt framtida Australien. Gängmedlemmarna hånskrattar åt polisen medan de härjar på gatorna och terroriserar oskyldiga civila. Men det finns en polis som de underskattar: Max Rockatansky. När gänget mördar Max familj och hans bäste vän utkräver Max besinningslös hämnd!

1 december 2023

Following a tense encounter with a mysterious stranger with otherworldly powers, a man is banished to a parallel, tyrannical, liberal Earth, where he fights to get back the woman he loves.

15 december 2023

Rudolf Höss, kommendant för Auschwitz, och hans fru Hedwig strävar efter att bygga ett drömliv för sin familj i ett hus och trädgård belägna intill lägret.

En storslagen och fartfylld historia som tar dig till ett drömlikt landskap i dyningarna efter ett kärnvapenkrig. Max är en hjältemodig ensamvarg som driver omkring i ödemarken och ständigt är på jakt efter bränsle. Hans motståndare består av en bisarr krigarklan med ledaren Humungus i spetsen, som har gjort det till en vana att pulvrisera sina offer istället för att fånga dem levande.

Den före detta polisen Mad Max har blivit bestulen på alla sina ägodelar av en lågflygande pilot och hans son. Han möter Aunty Entity i Bartertown. Hon lovar att han ska få sina ägodelar tillbaka, bara han först dödar Blaster, en av de två män som kontrollerar stadens metangaskraftverk. Efter att ha brutit sitt avtal med Aunty Entity lämnas Mad Max utan mat och vatten i öknen för att dö. Där räddas han av en grupp med barn och nu gäller det att hjälpa dem att ta sig därifrån.

11 oktober 2019

Ki-taeks familj är en färgstark skara som hankar sig fram genom livet med hjälp av påhittighet och list. Men några pengar har de inte, så när sonen Ki-woo blir erbjuden jobb som privatlärare åt dottern i en rik familj, tvekar han inte en sekund. Väl på plats börjar han smida planer för resten av sin familj, som en efter en får jobb i huset. Men lögnerna blir allt fler och det dröjer inte länge förrän situationen är helt utom kontroll…

An up-to-date look at Youth Suicide with an examination of the warning signs, statistics and causes, along with possible ways teachers and parents can use to help their child overcome this important social issue. Also includes a look at the media and its handling of the social issue through the Netflix series "13 Reasons Why" and the Tony Award-winning Broadway musical, "Dear Evan Hansen."

Kan du inte hitta en film eller tv-serie? Logga in för att skapa den.

Globala

s fokus på sökrutan
p öppna profilmenyn
esc stäng ett öppet fönster
? öppna tangentbordsgenväg fönstret

På mediasidor

b gå tillbaka (eller till förälder när det är tillämpligt)
e gå till redigerings sidan

På tv-säsongssidor

(höger pil) gå till nästa säsong
(vänster pil) gå till den föregående säsongen

På tv-avsnittssidor

(höger pil) gå till nästa avsnitt
(vänster pil) gå till föregående avsnitt

På alla bildsidor

a öppna lägg till bild fönstret

På alla redigeringssidor

t öppna översättnings väljaren
ctrl+ s skicka förmulär

På diskussionssidor

n skapa ny diskussion
w växla sedd-status
p växla offentligt/privat
c växla stäng/öppna
a öppna aktivitet
r svara på diskussionen
l gå till det senaste svaret
ctrl+ enter skicka ditt meddelande
(höger pil) nästa sida
(vänster pil) föregående sida

Inställningar

Vill du betygsätta denna artikel eller lägga till den i en lista?

Logga in