141 ταινίες

3 Οκτώβριος 1997

Η σχέση μίσους με έναν απελπισμένο μεσήλικα, το ανεξέλεγκτο πάθος για την αισθησιακή γυναίκα του με τις ινδιάνικες καταβολές, η αφόρητη ζέστη σε μια επαρχιακή πόλη της Αριζόνα και το κυνήγι του χρήματος, οδηγούν έναν ριψοκίνδυνο τζογαδόρο να ρισκάρει τη ζωή του..

Αποθαρρημένη από τα πάθη και τα μυστικά του όμορφου δυνάστη της και αγαπημένου Κρίστιαν Γκρέι, η Αναστασία Στιλ σπάει τον δεσμό τους για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα σε εκδοτικό οίκο του Σιάτλ. Αλλά το πάθος βρίσκεται ακόμα βαθιά μέσα της, και όταν αυτός της προτείνει μια νέα συμφωνία, η Αναστασία δεν μπορεί να αντισταθεί. Αναθερμαίνοντας την ιδιαίτερη σχέση τους, η νεαρή γυναίκα θα μάθει περισσότερα για το παρελθόν των Πενήντα Αποχρώσεων. Και καθώς ο Κρίστιαν πολεμάει με τους εσωτερικούς του δαίμονες, η Αναστασία έχει να αντιμετωπίσει τον θυμό και τη ζήλεια της επί των άλλων γυναικών που ήταν εκεί πριν από αυτήν, και να πάρει την πλέον σημαντική απόφαση για τη ζωή της.

7 Δεκέμβριος 2011

Λέγεται ότι οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ κάθε 60 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο κατά τη διάρκεια της ημέραςοι άντρες κάθε 52 δευτερόλεπτα.Ωστόσο, δεν μπορέσαμε να βρούμε στοιχεία για το πόσα δευτερόλεπτα, ή πόσα λεπτά ή ώρες σκεφτόμαστε για φόνο και ανθρωποκτονία κάθε μέρα.

Η Τιάνα, μια νεαρή Αφροαμερικάνα που ονειρεύεται να αποκτήσει το δικό της κλαμπ-εστιατόριο στη Νέα Ορλεάνη, φιλάει ένα βάτραχο περιμένοντας να μεταμορφωθεί στον πρίγκιπα του παραμυθιού. Αλλά συμβαίνει το ανάποδο…

Μια φορά κι έναν καιρό, σ' ένα μακρινό βασίλειο, γεννήθηκε μια μικρή πριγκίπισσα, που τη βάραινε μια φοβερή κατάρα! Η χαριτωμένη πριγκίπισσα ήταν γραφτό να τρυπηθεί με μια βελόνα και να βυθιστεί σ' έναν ατέλειωτο ύπνο!Ευτυχώς που οι νονές τις, οι τρεις καλές νεράιδες, τη μοίραναν τη στιγμή της γέννησής της, να συναντήσει κάποτε έναν ωραίο νέο, που με το φιλί του και τη δύναμή της αγάπης του, να τη βγάλει από την αιώνια νάρκη της! Ο γοητευτικός πρίγκιπας όμως πρέπει πρώτα να βρει το θάρρος και τη γενναιότητα να αντιμετωπίσει τα διαβολικά κόλπα της παντοδύναμης Κακιάς Μάγισσας.

Η Λαίδη, ένα χαϊδεμένο κόκερ σπάνιελ, βρίσκεται στο δρόμο εξαιτίας δυο σατανικών σιαμέζων γάτων. Γνωρίζεται με τον Αλήτη, ένα σκυλί του δρόμου, και κοντά του ζει τον έρωτα και την περιπέτεια.

Ο Τζέικ, ο δημοφιλέστερος μαθητής του κολεγίου Τζον Χιουζ, βάζει στοίχημα ότι θα μεταμορφώσει την Τζέινι, το ασχημόπαπο της σχολής, σε βασίλισσα της χρονιάς. Ζητά τη βοήθεια της σατανικής Κάθριν, η οποία δέχεται με τίμημα το κορμί του κι ας είναι αδελφός του! Σάτιρα των κλισέ των νεανικών ταινιών.

Σε ένα μικρό ιταλικό χωριό, ένα αγόρι γνωρίζει τη μαγεία του σινεμά και των ταινιών, μέσα από τη φιλία του με τον μηχανικό προβολής του τοπικού κινηματογράφου... Ένα νοσταλγικό παραμύθι για την ενηλικίωση.

3 Δεκέμβριος 2004

Δύο ζευγάρια. Μια μοιραία συνάντηση. Ένας άντρας και μια γυναίκα γεύονται το αλόγιστο πάθος και τις χαώδεις συνέπειές του στην καθημερινότητά τους.

14 Φεβρουάριος 2008

Ο Will Hayes καλείται να δώσει απαντήσεις στην 11χρονη κόρη του για το διαζύγιο του με τη γυναίκα του, καθώς και σε άλλες ερωτήσεις που αφορούν προηγούμενες σχέσεις του με άλλες γυναίκες. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, ο Will θα έρθει αντιμέτωπος με τις πράξεις του καθώς και με παρούσες δυσκολίες.

Χρόνια τώρα, μια αδυσώπητη βεντέτα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους μπλε νάνους που διακοσμούν τον κήπο της κυρίας Μοντέγι και τους κόκκινους νάνους από τον πλαϊνό κήπο του κυρίου Καπουλέτι. Οι μεν ακολουθούν πιστά τις διδαχές της λαίδης Μπλούμπερι, οι δε ρούπι δεν κάνουν δίχως την καθοδήγηση του λόρδου Ρέντμπρικ. Ωστόσο, η τυχαία γνωριμία της Ιουλιέτας, της δυναμικής κόρης του αρχηγού των κόκκινων, με τον Ζουμπαίο, τον παράτολμο πρωταθλητή των μπλε στους αγώνες ταχύτητας με μηχανές κουρέματος του γκαζόν, θα έρθει να δώσει μια ολότελα νέα διάσταση στην πολυετή αυτή διαμάχη. Οι δυο νέοι, όχι μόνο θα ερωτευτούν με πάθος, αλλά κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα, προκειμένου το ρομάντζο τους να έχει το αίσιο τέλος που αρμόζει σε δύο… νανάκια κήπου!

Κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης προς τιμήν ενός σπουδαίου στελέχους της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας, η Άσλεϊ, που εργάζεται στην εταιρία που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του χορού, θα γνωρίσει τον ταλαντούχο Ντέιμον, αρχηγό μιας ροκ μπάντας που προσπαθεί να ξεφύγει από την αφάνεια. Με το που θα φιληθούν, όμως, η ζωή του νέου θα αλλάξει ριζικά, αφού αμέσως το ντέμο δισκάκι του γκρουπ του θα ζητηθεί από μια μεγάλη δισκογραφική, γεγονός που θα προκαλέσει στη νεαρή κοπέλα πολλές απορίες.

7 Οκτώβριος 1977

Η 17χρονη, εσώκλειστη σε οικοτροφείο, μαθήτρια Μπιλιτί ερωτεύεται λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές μια συμμαθήτρια της. Το ειδύλλιο θα διακοπεί όταν θα φύγει για διακοπές μαζί με την παντρεμένη φίλη της Μελίσσα και τον άντρα της Πιέρ. Θα περάσουν τις διακοπές στο σπίτι του φωτογράφου Λούκας. Θα γίνει μάρτυρας της βίαιης συμπεριφοράς του Πιέρ στη Μελίσσα και θα συνάψει μια σύντομη ρομαντική σχέση μαζί της. Η Μελίσσα όμως θα δώσει τέλος στη σχέση γιατί στην πραγματικότητα θέλει τον Λούκας και έτσι η Μπιλιτί θα επιστρέψει πληγωμένη και χωρίς να έχει βρει την πραγματική αγάπη πίσω στο οικοτροφείο.

Ένας πολλά υποσχόμενος πολιτικός, λίγο πριν την είσοδό του στην Αμερικανική Γερουσία, γνωρίζει μια πανέμορφη μπαλαρίνα και την ερωτεύεται παράφορα. Τότε εμφανίζονται από το πουθενά μυστηριώδεις άντρες, οι οποίοι φαίνεται πως συνωμοτούν για να τους κρατήσουν χώρια. Ο Ντέιβιντ μαθαίνει, πως οι άντρες αυτοί είναι Ρυθμιστές, απεσταλμένοι δηλαδή της Μοίρας κι έχουν ως αποστολή τους να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τη σχέση μεταξύ των δύο νέων.

Τέσσερις μαχητές από διαφορετικά υπόβαθρα, θα εκπαιδευτούν μαζί από έναν βετεράνο των πολεμικών τεχνών ώστε να πάρουν μέρος στο τουρνουά MMA. Όμως θα πρέπει να αναμετρηθούν μεταξύ τους, για να αναδειχθεί ο απόλυτος μαχητής του τουρνουά...

2 Οκτώβριος 1987

Ένας νεαρός αγρότης γίνεται απρόθυμα μέλος των ζωντανών νεκρών όταν μια κοπέλα που συναντά αποδεικνύεται ότι είναι μέλος μιας μπάντας βαμπίρ που περιφέρονται στους αυτοκινητόδρομους με κλεμμένα αυτοκίνητα.

23 Απρίλιος 2010

Η Ζόι (Jennifer Lopez) μετά από πολλές περιστασιακές σχέσεις κατέληξε πως το να περιμένεις για τον «Κατάλληλο» είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Επιθυμώντας να γίνει επιτέλους μητέρα αποφασίζει … να το επιχειρήσει μόνη της! Την ημέρα που γίνεται όμως η τεχνητή γονιμοποίηση, η Ζόι συναντάει τον Σταν (Alex O’Loughlin) έναν άνδρα που πληροί όλες τις «προϋποθέσεις»! Στην προσπάθειά της να προχωρήσει τη σχέση μαζί του, αλλά και να κρύψει τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της, τα απανωτά λάθη δίνουν λάθος μηνύματα στον Σταν. Όταν του αποκαλύπτει το λόγο της ακατανόητης συμπεριφοράς της ο Σταν δέχεται να σταθεί στο πλευρό της. Ωστόσο, σε μια καινούργια σχέση, μια βραδιά άγριου σεξ που περιλαμβάνει τρεις, τον Σταν, τη Ζόι και το τεράστιο μαξιλάρι εγκυμοσύνης και ένα «ρομαντικό ραντεβουδάκι» με ντεκόρ την πισίνα όπου γεννάει μια άγνωστη δεν είναι πολύ συνηθισμένες σκηνές!

11 Νοέμβριος 2010

Η Laura είναι μια 19χρονη νεοεισερχόμενη στο πανεπιστήμιο που θέλει απεγνωσμένα να πετύχει. Εργάζεται μερικές ώρες, αλλά δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Ένα βράδυ ανταποκρίνεται σε μια αγγελία κάποιου άγνωστου στο ίντερνετ, ο οποίος αναζητά φοιτήτριες για "τρυφερές στιγμές." Η αμοιβή είναι 100 ευρώ την ώρα.

Η Laura υπόσχεται να το κάνει αυτό μόνο μία φορά, και τρεις ημέρες αργότερα, πηγαίνει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με τον άγνωστο άντρα. Και τότε ένας φαύλος κύκλος αρχίζει...

9 Απρίλιος 1986

Ο Ζοργκ, ένας άντρας που εργάζεται ως φύλακας μπάνγκαλοου σε μια παραλία στη Γαλλία, ζει μια ήρεμη και ήσυχη ζωή, συγκεντρωμένος στη δουλειά του και γράφοντας στον ελεύθερο χρόνο του. Μια μέρα, όμως, μπαίνει στη ζωή του η Μπέτι, μια νεαρή πανέμορφη γυναίκα, που είναι όμως «άγρια» κι απρόβλεπτη. Ξαφνικά, οι ατίθασοι τρόποι της αρχίζουν να γίνονται ανεξέλεγκτοι. Ο Ζοργκ βλέπει τώρα ότι η γυναίκα που αγαπά οδηγείται σιγά-σιγά στην τρέλα. Κι ενώ η σχέση τους χειροτερεύει όλο και περισσότερο, θα καταφέρουν τελικά να σώσουν την αγάπη τους;

Ο Γιούντι αυτοκαταστροφικός και τρυφερός, ένας άλλος επαναστάτης χωρίς αιτία. Τον βασανίζει η επιθυμία να γνωρίσει τη πραγματική του μητέρα. Οι τρεις γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν βιώνουν την έντονη απουσία του. Αδύναμη, αναποφάσιστη κι ονειροπόλα η Σου Λι-ζεν είναι μια ήρεμη δύναμη που παλεύει σιωπηλά με τον πόνο της. Αποδέχεται διακριτικά μα όχι ολότελα την συμπεριφορά του Γιούντι. Η Λούλου είναι αυθόρμητη και παρορμητική. Ξεφωνίζει και κινείται ασταμάτητα. Δε θα κάτσει να τον χάσει, θα κάνει ότι περνά απ’ το χέρι της για να τον βρει. Η θετή του μητέρα μισοαλκοολική, περιτριγυρισμένη από ζιγκολό τον κάνει να υποφέρει μη λέγοντας του που βρίσκεται η πραγματική του μητέρα. Δεν θέλει ο Γιούντι να την εγκαταλείψει. Ο Ταιντ παρηγορεί την Σου Λι-ζεν και μαζί βρίσκουν μια αλληλοκατανόηση που θα αλλάξει και τους δυο. Ο Ζεμπ γνωρίζοντας πως δε μπορεί να έχει τη γυναικά που αγαπά την βοηθά να βρει τον έρωτα της.

Δεν μπορείτε να βρείτε κάποια ταινία ή σειρά; Συνδεθείτε για να τη δημιουργήσετε.

Σε όλες τις σελίδες

s Εστίαση στη μπάρα αναζήτησης
p Άνοιγμα μενού προφίλ
esc Κλείσιμο ανοιχτού παραθύρου
? Άνοιγμα παραθύρου συντομεύσεων πληκτρολογίου

Στις σελίδες μέσων

b Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα(ή στην αρχική σελίδα όταν είναι εφικτό)
e Μετάβαση στη σελίδα επεξεργασίας

Στις σελίδες κύκλων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στον επόμενο κύκλο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στον προηγούμενο κύκλο

Στις σελίδες επεισοδίων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στο επόμενο επεισόδιο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στο προηγούμενο επεισόδιο

Σε όλες τις σελίδες εικόνων

a Άνοιγμα παραθύρου προσθήκης εικόνας

Σε όλες τις σελίδες επεξεργασίας

t Άνοιγμα επιλογέα μετάφρασης
ctrl+ s Υποβολή φόρμας

Στις σελίδες συζήτησης

n Δημιουργία νέας συζήτησης
w Ρύθμιση κατάστασης παρακολούθησης
p Ρύθμιση ως δημόσια/ιδιωτική
c Ρύθμιση ανοίγματος/κλεισίματος
a Άνοιγμα δραστηριότητας
r Απάντηση στη συζήτηση
l Μετάβαση στην τελευταία απάντηση
ctrl+ enter Υποβολή μηνύματος
(Δεξιό βέλος) Επόμενη σελίδα
(Αριστερό βέλος) Προηγούμενη σελίδα

Ρυθμίσεις

Θέλετε να αξιολογήσετε ή να προσθέσετε αυτό το στοιχείο σε μια λίστα;

Σύνδεση