6,676 dizi

n 13, 2005

Evlerinin yandığı şüpheli bir yangında, annelerinin ölümünden sonra, Sam ve Dean Winchester yaşları büyüdükçe babaları ile yollarda bir hayat yaşamaya başlarlar. Yıllar geçer ve bir av sırasında kaybolan babalarını bulmak için kardeşler bir araya gelirler.

Ancak, babaları normal bir avcı değildir: o hayaletler, vampirler, ve ruhlar gibi doğaüstü yaratıkları avlar ve aynı şeyi oğullarına da çok küçük yaşlardan itibaren öğretmiştir. Yol boyunca, Sam ve Dean, masum insanları yaratıklar ve hayaletlerden kurtarmak için büyük bir mücadeleye girerler ve babalarının nerede olduğuna dair ipuçlarını toplarlar.

u 7, 2014

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen, Central City Polis Birimi’nde çalışan ve suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplayan bir adli laboratuvar asistanıdır. Talihsiz bir yıldırım kazası yaşamasının ardından süper hız gücüne sahip olan Barry, Flash kimliğine bürünür ve kötü adamları adalete teslim etmeyi kendine görev edinir!

Paz Roble, a kind, hard-working and honest woman from whom her husband, Fermín, takes her newborn daughter. Fermín has a large debt with some lenders and to pay it he decides to sell his daughter to Mauro Nicoliti. This plagiarism is orchestrated by Geneva, Mauro's adoptive sister. She lost her first-born daughter in childbirth and does everything to replace her dead daughter and keep her husband's fortune. On the other hand, Esteban Villa de Cortés loses his wife and becomes a widower with his three children. Elvira Moncada, Esteban's mother-in-law, holds him responsible for the death of her daughter. After a series of unexpected events, Esteban and Paz meet in the neighborhood where she lives with her family. The chemistry and great understanding that exists between them makes it inevitable that they will fall in love.

Günümüzün çağdaş versiyonu olan dizi, Star Trek serisinin olaylarından 10 yıl öncesini konu edinir. Uzun metrajlı filmlerin zaman çizelgesinden ayrı olarak, yeni dünyalar ve medeniyetler keşfeden USS Discovery mürettebatını izler. Discovery, Star Trek tarihinde daha önce bahsedilen ancak keşfedilmemiş bir olayın etrafında dönüyor.

, 17, 2011

Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yok, affetmek yok. Kuzey Krallığının hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve zorlu savaşlardan sonra anayurduna dönüp krallığını bütünlük içerisinde tutmayı başarmıştır. Kral Robert Baratheon ile yıllarca omuz omuza çarpışan ve Baratheon'un kral olmasını sağlayan Ned Stark'ın tek istediği kuzey sınırlarını koruyan krallığında ailesiyle ve halkıyla yaşamaktır.

Fakat suyun öte yanında kendi topraklarından ve krallığından kovulduğunu iddia eden Viserys Targaryen , kız kardeşi Daenerys'i barbar kavimlerin başı Han Drogo'ya vererek, güç birliği planları yapmaktadır. Tahtını büyük bir iştahla geri isteyen ama kraliyet oyunlarından habersiz olan Viserys'in planları Kral Baratheon'a ulaşır. Savaş alanında büyük cengaver olan ama ülke ve aile yönetiminde aynı başarıyı tutturamayan Baratheon'un tamamen güvenebileceği ve her yanlış hamlesini arkasından toplayacak yeni bir sağ kola ihtiyacı vardır. Kuzeyin Lordu Ned Stark bu görev için seçilen tek aday isimdir. Kış yaklaşıyor...

Hanedan entrikaları, kapılı kapılar ardında dönen oyunlar, birilerinin kuyusunu kazmak için düşmanın koynuna girmekten çekinmeyen kadınlar, kardeşler arası çekişmeler, dışlanmalar... Hepsi tek bir hedef için: Taht kavgası..

u 31, 2010

Kasabanın polis şefi Rick Grimes bir gün vurularak hastaneye kaldırılır; fakat o komadayken geçen sürede bildiği yaşam altüst olmuştur. Artık dünya, insan etiyle beslenen zombilerin insafına kalacak! Tabii birazcık insani duyguları kaldıysa... Atlanta'da kaostan sonra sessizce hayatta kalmaya çalışan küçük bir grup insanınsa, birbirlerinden başka tutunacak kimseleri yok...

u 16, 2001

Her Efsanenin Bir Başlangıcı Vardır... Smallville, DC Comics’in popüler çizgi roman kahramanı Superman’in gençlik yıllarını temel alan bir bilimkurgu dizisi. Dizinin olay örgüsü genç Clark Kent’in Superman olmadan önce, Smallville’de geçen maceraları üstüne kurulu. Geleceğin büyük kahramanı Clark Kent bir yandan gençliğin getirdiği ilk aşk, okul ve dersler, gelecek kaygısı gibi her gencin sahip olduğu sorunlarla uğraşırken diğer yandan da ortaya çıkan süper güçlerini kontrol etmek, dünya dışı kökenlerini öğrenmek ve kahraman olma yolundaki kaderini keşfetmek zorundadır.

Ayrıca dizi Clark Kent’in kahramanlığa olan yolcuğunun yanı sıra Lex Luthor'un kötülüğe olan yolculuğunu da yansıtmaktadır. Yakın dost olarak sunulan iki karakterin farklı kaderlerinin onları nasıl iki büyük düşman haline getirdiği dizinin temel konularından biri. Kansas'ın Smallville kasabasında gerçekleşen ve dizinin ilk bölümünün giriş sahnesi olan 1989'daki meteor yağmurunda, Clark'la beraber dünyaya gelen ve Kripton gezegeninin parçalarını içeren meteor taşları (Kriptonit) bazı kasaba sakinlerinin mutasyona uğramasına ve insanüstü güçler edinmesine sebep olur. Bunun yanında LuthorCorp'un meteor taşlarıyla yaptığı deneylerle de ortaya bir çok mutant çıkar. Dizide Clark'ın bunların arasındaki kötü mutantlara karşı olan mücadelesi önemli bir yer tutuyor.

n 25, 2016

“Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar, Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir!

n 16, 1995

USS Voyager'ın, 70.000 ışık yılı uzaklıktaki Delta çeyreğinde kayboluşunun hikayesi. 70 yıllık bir eve dönüş yolculuğu ile karşı karşıya olan mürettebat, zorlukların üstesinden gelmek ve kendi aralarındaki çatışmaları yenmek zorundadır. |

Orijinal Uzay Yolu'ndan yüzyıl önce geçen bu yeni hikayede, Kaptan Archer ve mürettebatı ilk Atılgan gemisiyle uzayı keşfediyor ve yeni türlerle tanışıyor.

Dizi, Fox Mulder (David Duchovny) ve Dana Scully (Gillian Anderson) isimli iki FBI ajanının maceralarını konu almaktadır. Dizide, ajan Fox Mulder ve Dana Scully FBI'ın X-Files (Gizli Dosyalar) departmanına atanmış iki ajandır. Bu departman çözülemeyen, tuhaf ve paranormal olaylarla ilişkisi bulunan dosyalardan sorumludur. Ajan Fox Mulder, paranormal olaylara ve uzaylı komplosuna "inanan" bir bakış açısı sergilerken, Ajan Dana Scully ise bilimi rehber alan kuşkucu bir tavırla hareket eder.

Dolayısıyla, The X Files'da aktarılan olaylar, bu iki ajanın "inanan" ve "kuşkucu" bakış açıları çerçevesinde ele alınır. Böylece ortaya, zekice kotarılmış, izleyiciyi konu üzerinde düşünmeye iten, izlemesi oldukça zevkli bölümler çıkmaktadır.

In a world plagued by creatures known as Kaiju, Kafka Hibino aspired to enlist in The Defense Force. He makes a promise to enlist with his childhood friend, Mina Ashiro. Soon, life takes them in separate ways. While employed cleaning up after Kaiju battles, Kafka meets Reno Ichikawa. Reno's determination to join The Defense Force reawakens Kafka's promise to join Mina and protect humanity.

Bir çocuk… “doğru ölüm” için savaşır.rnrnZorluklar, pişmanlık, utanç… İnsanların hissettiği olumsuz duygular günlük hayatımızda gizlenen lanetlere dönüşür. Lanetler tüm dünyaya yayılır; insanları korkunç bir talihsizliğe, hatta ölüme götürebilir. Dahası, lanetler yalnızca başka bir lanetle defedilebilir.rnrnItadori Yuji sıradan bir lise hayatı yaşamakla birlikte çok büyük bir fiziksel güce sahiptir. Bir gün, lanetlerce saldırıya uğrayan bir arkadaşını kurtarmak için İki Yüzlü Hayalet’in parmağını yer ve laneti kendi ruhuna alır. Artık İki Yüzlü Hayalet ile aynı bedeni paylaşmaktadır. Büyücülerin en güçlüsü olan Gojo Satoru’nun yönlendirmesiyle, lanetlerle savaşan bir organizasyon olan Tokyo Büyükşehir Teknik Büyücülük Lisesi’ne kabul edilir. Böylece, bir laneti def etmek için lanete dönüşen çocuğun kahramanlık masalı; asla geri dönemeyeceği hayatı başlar.

l 26, 2005

Bu Doktor bambaşka bir doktor. Adı, karakteri, tavırları her şeyiyle bir muamma. Rose Tyler adında bir kadın, kendisini Doktor diye adlandıran gizemli bir yabancıyla tanışır ve bundan sonra hayatı baştan sona değişir. Kısa süre içerisinde ailesi de dahil bütün dünyanın tehlike altında olduğunu öğrenir. Yapması gereken ise kurtuluş yolunu bulmaktır.

r 2, 2013

Parlak zekalı fakat alkolik bilim adamı Rick, başka dünyalara ve alternatif boyutlara çılgın kaçamaklar yaparken huysuz torunu Morty'i de zorla yanında götürür.

Eski Mısır tanrıları ile uzaylılar arasında ilişki kuran 1994 yapımı 'Yıldız Kapısı- Stargate' filminin devamı niteliğindeki televizyon dizisi, yıldız kapılarıyla galaksiyi dolaşan keşif takımı SG1'ın nefes kesen maceralarını anlatıyor. Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan 'Yıldız Geçidi'nin yönetmenliğini Marıo Azzopardı üstleniyor. Dizinin başrollerinde ise Richard Dean Anderson, Michael Shanks ve Amanda Tapping rol alıyor.Kurduğu yeni ekiple Abydos gezegenine giden Albay Jack Oneİll, Ra'ya benzer uzaylının Apophis olduğunu öğrenir ve yıldız geçitlerinin ikiyle sınırlı olmadığını keşfeder.

Star Trek: The Original Series ilk kez ABD'de 8 Eylül 1966 Cuma günü NBC televizyonunda yayınlandı. Dizi William Shatner tarafından oynanan Kaptan Kirk'ün kumandasındaki Atılgan Yıldız Gemisi'nin mürettabatını ve onların "daha önce hiç kimsenin gitmediği yerlere cesurca gitmek" olan 5 yıllık görevi'nin hikâyelerini anlatmaktadır. Sadece 3 sezon sonunda dizi yayından kaldırıldı ve son bölüm 3 Haziran 1969'da gösterildi. Tekrarların gösterimini takriben bir kültürel fenomen haline geldi. İlk başta sadece Uzay Yolu olarak bilinmesine rağmen daha sonraki yıllarda Star Trek: Original Series ya da Klasik Trek (Classic Trek) olarak anıldı.

a 23, 2022

Zeki, alaycı ve azıcık içi geçmiş bir kız olan Wednesday Addams, Nevermore Akademisinde yeni dostlar ve düşmanlar edinirken art arda gerçekleşen cinayetleri araştırır.

n 15, 1965

The space family Robinson is sent on a five-year mission to find a new planet to colonise. The voyage is sabotaged time and again by an inept stowaway, Dr. Zachary Smith. The family's spaceship, Jupiter II, also carries a friendly robot who endures an endless stream of abuse from Dr. Smith, but is a trusted companion of young Will Robinson

Lise öğrencisi Subaru Natsuki bir gün bakkaldan dönerken öteki dünyaya çağırılır ve böylece hayatının en büyük dönüm noktası başlar. Kim tarafından çağrıldığını henüz bilmemekteydi ve saldırıya uğradığında işler çok daha kötü bir hal alır. Ancak gümüş saçlı gizemli bir kız ve onun sihirli kedisi kendisini kurtadığında, Subaru ona olan iyilik borcunu ödemek için işbirliği yapar. İkisi beraber ipuçlarını bir araya getirdiğinde, Subaru ve kız saldırıya uğrayıp öldürülür. Bundan sonra, Subaru "Ölümden Dönüş" adlı yeteneği kazanmış halde uyanır ve zamanı ölümden geri alabilen çaresiz biri haline gelir ve umutsuzluğun ötesinde kızı ölümün kaderinden kurtarmaya çalışır.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş