25,328 ταινίες

21 Απρίλιος 2024
1 Ιανουάριος 2004

The pilot of a remake of the 60s gothic soap opera for The WB that was never picked up

21 Νοέμβριος 1972

After receiving word about a mysterious carcass/skeleton unearthed in the Arizona desert, a father and his daughter decide to remove it from the burial grounds for further study. Once they do so, they, as well as the town, are besieged by a colony of gargoyles living in some nearby caverns.

21 Νοέμβριος 2022

Time jump to 1939 with teenager Max and his friends as they try to navigate Mussolini's Rome and find Max's missing brother.

Η Σάρα είναι ένα έφηβο κορίτσι που ανυπομονεί να κλείσει τα 18α γενέθλιά της για να απομακρυνθεί από τον πατέρα της, τον Ντον. Αλλά προτού ακόμη μπορέσει να σβήσει τα κεριά, ο Ντον την φυλακίζει στο υπόγειο του σπιτιού τους.

24 Μάιος 2024

The advent of new weight loss drugs has a huge impact on everyone in South Park. When Cartman is denied access to the life-changing medicine, the kids jump into action.

Η ιστορία του καλού εναντίον του κακού συνεχίζεται, καθώς οι Μαλ, Ήβη, Κάρλος και Τζέι επιστρέφουν στο Νησί των Χαμένων για να στρατολογήσουν μια νέα ομάδα από τους απογόνους των κακοποιών και να ενωθούν όλοι τους στο Όραντον. Όταν η παραβίαση του φράγματος, θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του Όραντον κατά την αναχώρησή τους από την Νήσο, η Μαλ αποφασίζει να κλείσει μόνιμα το φράγμα, φοβούμενη ότι η Ούμα και ο Άδης θα εκδικηθούν τη βασιλεία. Παρά την απόφασή της, μια σκοτεινή δύναμη απειλεί τους ανθρώπους του Όραντον και εξαρτάται από την Μαλ και τα Κακά Παιδιά να τους σώσουν όλους, στην πιο επική τους μάχη.

4 Νοέμβριος 2002

Η Carrie White είναι μία μοναχική και ντροπαλή έφηβη με τηλεκινητικές δυνάμεις που την σπρώχνουν αργά στο χείλος της παραφροσύνης από συχνούς εκφοβισμούς των δύο συμμαθητών της στο σχολείο και την θρησκόληπτη και καταπιεστική της μητέρα.

1 Φεβρουάριος 2019

A pair of coworkers gets trapped in an elevator over a long weekend, but what at first promises to be a romantic connection turns nefarious as each party begins to reveal who they truly are.

Ο Ebenezer Scrooge είναι ένας πλούσιος, αλλά σκληρός άνθρωπος, που ζει κατά την βικτωριανή εποχή και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια ανούσια γιορτή μέσα στον χρόνο. Θεωρώντας σημαντικό μόνο το οικονομικό όφελος, αδιαφορεί για τους ανθρώπους γύρω του, ακόμα και για τα συγγενικά του πρόσωπα. Όλα όμως θ' αλλάξουν μια παραμονή Χριστουγέννων, όταν το φάντασμα του νεκρού συνεταίρου του, Jacob Marley, αλλά και τα πνεύματα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, τον επισκεφθούν, κάνοντάς τον ν' αναθεωρήσει τον τρόπο ζωής του.

22 Απρίλιος 1983

Ένας επιχειρηματίας από την Καλιφόρνια, ο Ντέιβιντ Μαν, οδηγεί μέσα στην έρημο. Προσπερνάει μία αργοκίνητη νταλίκα και γρήγορα γίνεται στόχος του παρανοϊκού οδηγού της. Το Duel ήταν στην ουσία η ταινία που άνοιξε το δρόμο του Spielberg προς τον κινηματογράφο και την αναγνώριση της αξίας του. Η μετέπειτα ταινίες με αυτοκίνητα, φορτηγά και κυνηγητά δέχτηκαν φανερά την επιρροή τους, από το Duel και τον τρόπο κινηματογράφησης του Spielberg.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που η Πεντάμορφη (Μπελ) και το Τέρας παντρεύτηκαν. Το Τέρας (που ξαναπήρε την όψη του όμορφου πρίγκιπα) ένωσε όλα τα γύρω βασίλεια σε ένα και εκλέχτηκε βασιλιάς του Όρεντον. Όλοι οι διάσημοι κακοί και οι συνεργάτες τους έχουν εξοριστεί στο Νησί των Χαμένων και ένα μαγικό φράγμα τους κρατά απομονωμένους εκεί. Ο πρίγκιπας Μπεν όμως, ο γιος του Τέρατος και της Μπελ, λίγο πριν την στέψη του αποφασίζει να επιτρέψει στα παιδιά 4 κακών από το Νησί των Χαμένων να ζήσουν στο Όρεντον. Αυτά είναι ο γιος της Κρουέλα ντε Βιλ, ο γιος του Τζαφάρ, η κόρη της Κακιάς Βασίλισσας και η κόρη της πιο κακιάς μάγισσας, της Μαλέφισεντ. Θα μπορέσουν οι 4 απόγονοι να εξιλεωθούν για τα "αμαρτήματα" των γονέων τους ή θα βρουν την ευκαιρία να εκδικηθούν γι' αυτούς;

Όταν η πίεση της βασιλικής ιδιότητας γίνεται υπερβολική για τη Μαλ, επιστρέφει στις ρίζες της στο Νησί των Χαμένων. Εκεί, ανακαλύπτει ότι η παλιά εχθρός της, η Ούμα, κόρη της Ούρσουλα, έχει πάρει τη θέση της ως βασίλισσα της υποβαθμισμένης πόλης. Η Ούμα, που εξακολουθεί να δυσανασχετεί γιατί δεν επιλέχθηκε για να πάει στο Όροντον με τα άλλα παιδιά των κακών, διατάζει την πειρατική συμμορία της, μαζί με τον γιο του Κάπτεν Χουκ, τον Χάρι, και τον γιο του Γκαστόν, τον Τζιλ, να σπάσουν το φράγμα μεταξύ του Νησιού των Χαμένων και του Όροντον, απελευθερώνοντας όλους τους κακούς φυλακισμένους του νησιού, μια για πάντα.

4 Ιούνιος 1992

After escaping a Puget Sound institution, "Stepfather" Gene Clifford alters his appearance with plastic surgery and takes on another new identity: Keith Grant. Moving to Deer View, California, Keith falls for a divorced school principal, arousing the suspicions of her wheelchair-bound, computer-savvy son.

11 Δεκέμβριος 2023

Before he was Craig of the Creek, he was just Craig — a new kid in a new town. All Craig wants is to go back to his old friends at his old home. But when he learns that the nearby creek is hiding a lost treasure that could make his wish come true, Craig sets off on a journey to find it — navigating the perilous suburban wilderness, forging new friendships, all while being pursued by a fearsome band of pirates who are bent on destroying the Creek itself.

Η καλύτερη ομάδα υπερηρώων της Αμερικής αυτή τη φορά κατευθύνεται στο Τόκιο. Εκεί αναλαμβάνουν δράση, όταν μια νέα απειλή εμφανίζεται, ο δίχρωμος νίντζα Σάικο-Τεκ. Μετά από ένα φοβερό κυνηγητό σε όλη την πόλη οι ήρωες μας καταλήγουν στον πύργο των τιτάνων, όπου και καταφέρνουν να πιάσουν τον δίχρωμο νίντζα. Με τη βοήθεια ενός προγράμματος μετάφρασης, ο Ρόμπιν τον ανακρίνει και προσπαθεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του δασκάλου του. Ο νίντζα όμως καταφέρνει και ξεφεύγει, αφήνοντας τους τιτάνες, με μοναδικό στοιχείο για να λύσουν το μυστήριο, μια σκοτεινή φιγούρα γνωστή ως Μπρούσογκαν.

5 Σεπτέμβριος 1998

Roddy McDowall takes you, film by film, from production meetings to make-up sessions, then right onto the movie set to see the actual filming of the science fiction masterpiece. The most comprehensive history of Planet of the Apes ever created, this fascinating 127-minute documentary explores one of the most imaginative and influential series in movie history.

11 Ιούλιος 2015

High School senior Mark Richards has never minded his overprotective widowed mother, Tanya, and is a good son to her as he prepares to go off to Princeton in the fall. However, when he comes under the sexual spell of the rapacious, manipulative older woman Carissa Barrington, he finds himself in the middle of two strong, unreasonable women--one of whom is insane...

6 Απρίλιος 1986

A German woman and a former French prisoner of war live in 1950s Germany. Instead of playing a role in rebuilding her country, the heroine remains preoccupied with her personal affairs.

6 Απρίλιος 1997

A distinguished military leader whose reign was touched by great scandal, shocking betrayals and rousing victories. A simple shepherd boy chosen to be king, under the watchful eyes of prophet Samuel.

Δεν μπορείτε να βρείτε κάποια ταινία ή σειρά; Συνδεθείτε για να τη δημιουργήσετε.

Σε όλες τις σελίδες

s Εστίαση στη μπάρα αναζήτησης
p Άνοιγμα μενού προφίλ
esc Κλείσιμο ανοιχτού παραθύρου
? Άνοιγμα παραθύρου συντομεύσεων πληκτρολογίου

Στις σελίδες μέσων

b Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα(ή στην αρχική σελίδα όταν είναι εφικτό)
e Μετάβαση στη σελίδα επεξεργασίας

Στις σελίδες κύκλων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στον επόμενο κύκλο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στον προηγούμενο κύκλο

Στις σελίδες επεισοδίων σειρών

(Δεξιό βέλος) Μετάβαση στο επόμενο επεισόδιο
(Αριστερό βέλος) Μετάβαση στο προηγούμενο επεισόδιο

Σε όλες τις σελίδες εικόνων

a Άνοιγμα παραθύρου προσθήκης εικόνας

Σε όλες τις σελίδες επεξεργασίας

t Άνοιγμα επιλογέα μετάφρασης
ctrl+ s Υποβολή φόρμας

Στις σελίδες συζήτησης

n Δημιουργία νέας συζήτησης
w Ρύθμιση κατάστασης παρακολούθησης
p Ρύθμιση ως δημόσια/ιδιωτική
c Ρύθμιση ανοίγματος/κλεισίματος
a Άνοιγμα δραστηριότητας
r Απάντηση στη συζήτηση
l Μετάβαση στην τελευταία απάντηση
ctrl+ enter Υποβολή μηνύματος
(Δεξιό βέλος) Επόμενη σελίδα
(Αριστερό βέλος) Προηγούμενη σελίδα

Ρυθμίσεις

Θέλετε να αξιολογήσετε ή να προσθέσετε αυτό το στοιχείο σε μια λίστα;

Σύνδεση