98 film

Dr. Splits, a brilliant scientist, creates a time machine, but a critical error results in the fragmentation of his personality into distinct and competing parts. As these divided aspects clash with one another, an internal conflict unfolds. The ultimate question remains: which personality will emerge victorious in the end?

Injectable anti-inflammatories, anticoagulants, anti-infectives, anticancer drugs and even cotton wools are in short supply. Like many others in France, the pharmacy at Rennes hospital is constantly on the edge. Over the past two decades, shortages of medicines and health products have increased twentyfold in Europe. With almost all laboratories affected, practitioners and health establishments are forced to juggle with quotas to make up for shortages. Some even have to prioritise patients in terms of access to treatments, according to scales established by the laboratories. In the Netherlands, hospital pharmacies have resigned themselves to manufacturing the molecules they lack.

A Mexican biologist living in New York returns to his hometown, nestled in the majestic butterfly forests of Michoacán. The journey forces him to confront past traumas and reflect on his hybrid identity, sparking a personal metamorphosis.

Industrial food production has provided the public with an abundance of food at very low prices. But with obesity and diabetes at record levels in Europe, there is clearly a problem with the food we eat. This documentary puts the spotlight on the agri-food industry and reveals how low-cost ultra-processed foods are really made.

Laura is a scientist who carries out illegal experiments in a secret laboratory. One of these experiments doesn't go as planned and she and others acquire special powers. One of this people is Barnabas, a highly wanted criminal who is momentarily in prison. Meanwhile, the New York Government makes a decision on what to do with the new meta-humans in order to end the new threat that is the powers of the criminals.

r 31, 2018
a 28, 2018

Biosludged reveals how the EPA is committing science fraud to allow the ongoing poisoning of our world with toxic sewage sludge that's being spread on food crops. Features former top government scientist and EPA whistleblower Dr. David Lewis.

CERN, the world's largest physics laboratory, is also a society in itself. A mythological microcosm and science's answer to the Tower of Babel, with its many thousand employees as an indispensable element among cables and computers. The researchers speak the same esoteric and nerdy language. But their physical trials are not the only experiments in the human anthill. CERN is also a utopian experiment in collaboration across cultures, where the world's most advanced technology meets the world's sharpest—and some of the quirkiest—minds.

İkinci dünya savaşında, müttefik güçlerin Normandiya'ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başarısı için önemli bir görevi gerçekleştirmektir. Fakat askerler hedeflerine yaklaşırken beklenmedik bir şeyle karşılaşırlar. Nazi işgali altındaki köyde, sadece bir askeri operasyondan fazlasının olduğunu fark ederler.

Bir insan zihnini başarılı bir şekilde bilgisayara aktarabilmenin eşiğindeki adamın dünyası, ailesinin hayatını kaybettiği bir trafik kazası ile altüst olur. Onları diriltmek için çaresizce uğraşan Foster, ailesinin klonlarını yaratmak için meslektaşı Ed Whittle ile çalışmaya başlar. Ancak kaybettiği 4 kişilik ailesinden yalnızca 3 kişiyi geri getirebilme şansı olduğunu anladığında büyük bir karar vermek zorunda kalacaktır...

Scott Lang, baba ve süper kahraman olarak seçimlerinin sonucuyla uğraşmaktadır. Bir yandan ev yaşamıyla Ant-Man olarak sorumluluklarını dengede tutmaya çalışırken, acil bir görevle birlikte Hope Van Dyk ve Dr. Hank Pym ile karşı karşıya kalır. Scott bir kez daha kostümünü giymek ve geçmişin sırlarını ortaya çıkarmak için Wasp ile omuz omuz savaşmayı öğrenmelidir.

r 8, 2017

When Chris and Andy order a model from an escort service, they find that something is unnaturally wrong with Natasha, something deadly wrong.

Soğuk Savaş Dönemi’nde Amerika’nın zirvesine karşı 1963 yılında kurulmuş olan dünyevi bir peri masalı. Dilsiz, bir o kadar da yalnız bir kadın olan Elisa Esposito (Sally Hawkins), temizlikçi olarak çalıştığı gizli ve yüksek güvenlikli devlet laboratuvarında sessizlik içinde bir tecrit hayatına kapatılmış gibidir. Elisa’nın hayatı, meslektaşı Zelda (Octavia Spencer) ile birlikte gizli olarak sınıflandırılmış bir "deneyi" keşfettikleri zaman sonsuza dek değişecektir.

1990'ların başlarıdır, AIDS yıllardır öldürmektedir. Act Up-Paris de AIDS ile mücadele için kurulan sivil örgütlerden biridir. Nathan’da toplumun bilgisizliği ve duyarsızlığı ile mücadele veren, ilaç şirketlerinin çıkarcılığına karşı savaşan bu gruba katılmıştır. Şiddetli tartışmalar, eylemler ve coşkulu dans partilerinin kendisine yeni yer edinen Nathan, grubun radikal gücü Sean’a aşık olur. Yaşadığı tutkulu aşk ve AIDS karşı verdiği mücadele kendisini yeniden inşa etmesine neden olacaktır.

13 yaşındaki Adam çok uzun süredir kayıp olan gizemli babasının peşinden bir yolculuğa çıkar. Bir süre sonra Adam babasının ünlü Kocaayak efsanesinden başkası olmadığını anlar. Babası yıllardır ormanda saklanmaktadır, böylece kendisini ve ailesini DNA'sının peşinde olan Hair Co. Adındaki şirketten koruyacaktır. Baba oğul kaybettikleri zamanı telafi etmeye çalışırlarken, Adam kendisinde de gizli güçler olduğunu keşfeder. Ancak babasını ararken Hair Co. yetkililerinin de peşinde olduğunu fark ettiğinde çok geç olacaktır.

Bir grup üniversite öğrencisi klinik bir ilaç denemesinde yer alır. Deney beklenmedik bir yan etkisi ortaya çıkar ve kendilerine ölenlerin vahşi görüntülerini gösterir. Beklenmedik yan etki dolayısıyla nasıl öldürüleceklerini görmeleri de cabasıdır. Sonra ise bunlar gerçekleşmeye başlar. Kaderden kaçmak için zekice hamleler yapmaları gerekmektedir. Ancak bu süreçte katilin aralarında olduğunu keşfederler... Katilin de tıpkı onlar gibi geleceği görebildiğini fark eden grup, hayatta kalabilmek için bir adım önde olmak zorundadır...

i 9, 2016

Coming in all shapes and sizes, bacteria are present in every corner of the Earth. Their purposes and types are even more diverse, with only 1% being truly harmful. Dive into the world of Bacteria to experience the latest discoveries and scientific knowledge surrounding these plentiful and necessary microbes.

J 10, 2015

Milyarder sanayici Damian, ölümcül bir hastalığa yakalanır. Bilincin başka bir bedene nakledilme işlemi olan “Deri Değiştirme" adındaki, onun için zamanı geriye döndürecek, radikal bir tıbbi müdahaleyi uygulamaya kararlıdır. Dünya artık onun öldüğünü düşünürken, hâlbuki o aslında "deri değiştirmek"tedir. Bilinci, kendisinden yaşça epey genç, sağlıklı bir adamın bedenine nakledilmektedir. Ölümsüzlüğün bazı yan etkileri olduğunu fark ettiğinde zihninde görmeye başladığı rahatsız edici görüntüler, gizemli bir hal alıp ve onu rahatsız etmeye başlar.

Londra'daki ABD Büyükelçiliği'ne kısa bir süre önce tayin edilen Kate Abbott adlı bir gizli servis görevlisi (Milla Jovovich) bombalı bir saldırıdan son anda kurtulduktan sonra saldırının sorumluluğunun üzerine yıkıldığına şahit olur. Aynı zamanda New York'ta Times Mydanı'nda yapılması planlanan bir saldırıdan haberdar olur. Kate onu yakalamak isteyen görevlilerden kaçmak, bir yandan da adını aklayıp terörist saldırıyı durdurmak için zamanla yarışmak zorundadır.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş