85 films

24 juli 1998

Tijdens de invasie van de Geallieerden in Normandië sterven twee broers. Een derde broer sterft gelijktijdig in Nieuw Guinea, bij het vechten tegen de Japanners. Als bekend wordt dat een vierde broer vermist is geraakt op het Franse platteland, wordt een missie gestart om hem veilig thuis te krijgen.

Luke Skywalker werkt op het land bij z'n oom en tante op de planeet Tatooine. Als zij door Keizerlijke troepen worden vermoord, sluit Luke zich aan bij de groep rebellen die vecht tegen de tirannie van de Keizer en de slechte Darth Vader. Luke, Princess Leia, Han Solo en de andere rebellen doen een poging de Death Star, het nieuwe wapen van de Keizer, te vernietigen.

Nahuel lives with his father in a fishing town, yet he has a deep fear of the sea. One day, he finds a magical book that seems to be the solution to this problem, but a dark sorcerer is after it and captures Nahuel's father. This is where his journey to rescue his father and overcome his fears begins.

29 juli 2022

"5000 people, 17 countries, 1 miracle that united the world." Thirteen Lives vertelt het waargebeurde verhaal van de wereldwijde reddingsactie van een Thais voetbalteam dat tijdens een onverwachte regenbui vast kwam te zitten in de Tham Luang grot. Geconfronteerd met onoverkomelijke problemen, zal een team van ‘s werelds meest ervaren en ervaren duikers – bij uitstek ervaren in het navigeren door het wirwar van ondergelopen, smalle grot tunnels – samen met Thaise troepen en meer dan 10.000 vrijwilligers een benauwende redding van de twaalf jongens en hun coach uitvoeren.

"The World's Loneliest Elephant" Kaavan will finally experience freedom, thanks to his biggest champion, the one & only Cher. We'll follow Cher, Free The Wild, Four Paws International, and Kaavan on every step of the trip.

21 juni 2019

Woody en Bo Peep zijn stapelverliefd op elkaar en leven gelukkig samen. Dit maakt het des te meer pijnlijk wanneer zij plotseling wordt weggegeven. Hierop start Woody samen met zijn kameraad Buzz Lightyear een zoektocht om haar terug te krijgen.

Eli is een Israëlische soldaat die weet te ontsnappen uit een beruchte Arabische gevangenis. Hij keert terug naar Israël, waar hij Beno aantreft, een andere soldaat die twee jaar vol afschuw in dezelfde gevangenis heeft doorgebracht. Ze organiseren een reddingsoperatie. De soldaten moeten zowel sluwheid als durf gebruiken als ze hun mede-Israëli's willen helpen hun vrijheid terug te winnen.

9 juni 2023

Nadat hij ternauwernood zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie. Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden.

19 juli 2017

De film vertelt het verhaal van de evacuatie van geallieerde troepen uit Duinkerken in 1940. Tijdens de Slag om Frankrijk werden Belgische, Britse en Franse soldaten door het Duitse leger vastgehouden op het strand en in de haven.

At the end of the 22nd century Alisa Seleznyova, her father Professor Seleznyov and pilot Zelyony go on a space expedition to find rare animals for Moscow Zoo. On the way they seem to encounter a mysterious conspiracy led by Doctor Verhovtsev against legendary Two Captains Kim and Buran. The only clue is a talking bird Сhatterer [Govorun] that our heroes accidentally took possession of.

24 april 2020

Een Indiaas jongetje, de zoon van een internationale crimineel die vastzit, wordt ontvoerd in de hoofdstad van Bangladesh en vastgehouden in één van de meest ondoordringbare steden van de wereld. Een bedreven huurmoordenaar, Tyler Rake genaamd, wordt vervolgens ingehuurd om het jongetje te bevrijden en terug te brengen naar zijn familie. Tijdens zijn reddingsmissie is Tyler ook op zoek naar verlossing.

A group of Malayali nurses stranded in Iraq, must survive their capture by the extremists and reach out to the rescue team headed by the Indian government.

23 maart 1956

Een expeditie gaat naar een afgelegen planeet, waar zij ontdekken dat de kolonie bedreigd werd door een monster, en slechts twee mensen het overleefd hebben, die angstvallig proberen een geheim te bewaren.

De film gaat over Asuna, een meisje dat haar eenzame dagen doorbrengt met het luisteren naar de mysterieuze muziek die uit de kristallen radio komt die ze van haar vader als aandenken kreeg. Uiteindelijk vertrekt ze op een avontuurlijke reis om een jongen te ontmoeten en op die manier zal ze zowel de wreedheid als de schoonheid van de wereld ontdekken, alsook de betekenis van verlies.

30 juni 2023

Bij het uitvoeren van een reddingsmissie om een groep missionarissen uit een dorp in Afghanistan te evacueren tijdens de Amerikaanse militaire terugtrekking van 2021, wordt een helikopter van een Seal team neergeschoten door een groep opstandelingen. Hoofdcommandant Richard Mirko wordt uit het wrak geslingerd en blijft als enige overlevende over. Mirko zet zijn zoektocht naar de missionarissen voort, en vindt een 5-jarige meisje en belooft haar te redden.

Hans en Grietje, bekend van het sprookje, werken nu als geheim agent. Hun missie: met magie, vernuft en samenwerking een vermiste koning opsporen.

2 augustus 2023

In Beiroet 1986, tijdens de Libanese burgeroorlog, wordt een Koreaanse diplomaat spoorloos gegijzeld. Twee jaar gaan voorbij en al lang vergeten, krijgt een jonge diplomaat Min-jun een telefoontje waaruit blijkt dat de gijzelaar nog leeft. Met de gegeven missie wordt Min-jun naar Beiroet gestuurd om de gijzelaar te redden met een zak losgeld.

26 juni 1981

In 1997 is New York omgevormd tot een maximum security gevangenis. Nadat het presidentiële vliegtuig boven de stad door criminelen is neergehaald, krijgt de cynische bankrover Snake Plissken een aanbod. De president redden uit handen van de bendes in ruil voor zijn vrijheid.

Originally, AlchemyII Inc. had hoped to create a live-action series using animatronic characters, as Ken Forsse had helped Disney do with Welcome to Pooh Corner and Dumbo's Circus. However, due to production costs and difficulties in this format, Forsse, AlchemyII and Worlds of Wonder decided animation would be a better route and the 65 episode animated series was created. The pilot episode of what would have been the animatronic series was instead released as a stand-alone ABC Movie of the week in 1986 and also aired in syndication as a 2-part episode.The show can be found on videocassette. The "animatronic movie", as it's called by Teddy Ruxpin fans, used primarily the same voice talent as the Teddy Ruxpin toy software had, most of which (with the exception of Phil Baron and Will Ryan) were replaced in the later animated TV series by Canadian voice talent.

Tommy en Annika blijven alleen thuis wanneer hun ouders op reis gaan. Pippi belooft plechtig goed op ze te passen. Wanneer Pippi bij het opruimen van de zolder een glazen bol vindt, vraagt ze waar haar pappa is. De glazen bol laat zien dat haar vader gevangen is genomen door gemene piraten en dat hij op water en brood moet leven in een land dat Taka-Tuka-Land heet. Pippi besluit natuurlijk dat ze haar vader moet redden en, omdat ze belooft heeft op Tommy en Annika te passen gaan zij ook mee. Zal het Pippi lukken om de piraten te verslaan en haar pappa mee te nemen naar Villa Kakelbont…?

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen