33 filmek

2005. március 18.

A történet fél évvel azután folytatódik, hogy Rachellel és kisfiával, Aidannel (David Dorfman) megmagyarázhatatlan és rettenetes események történtek Seattle-ben. Rachel mindent el akar felejteni, ezért Aidennel egy oregoni városkába, Astoriába költözik, és megpróbál új életet kezdeni. Rachel tervei azonban rögtön szertefoszlanak, mert egy helybéli bűntény színhelyén talált bizonyítékok - köztük egy titokzatos videokazetta - ijesztõen ismerõsnek tűnnek. Rachelnek rá kell döbbennie, hogy a gonosz Samara visszatért, és még elszántabban folytatja halálos bosszúhadjáratát

2019. augusztus 21.

Rie is a PR-coordinator visiting a tunnel boring machine to portray the well-oiled European cooperation in the Metro construction when an accident suddenly occurs. Unable to escape, she takes refuge in an airlock with Croatian miner Ivo and Bharan, a worker from Eritrea.

1961. december 27.

Newspaper editor Arthur Sherwood is on a hunting trip when he accidentally stumbles upon a nudist camp in the woods. He is very much shocked by this and decides to send reporter Stacy Taylor to the camp so she can write an expose on the camp and have it shut down. However, much to her surprise, Stacy finds that she enjoys the nudist lifestyle and writes some very positive articles on her experiences, which doesn't sit well with Arthur. Arthur then decides to join the camp himself and write his own story.

Francisco (Antonio Banderas) egy munka miatt érkezik Chilébe. A megbízója Irene (Jennifer Connelly), aki egy magazin szerkesztőjeként az ellenállással szimpatizáló fotóst keres, hogy segítségére legyen a diktatúra elleni harcban.

2008. augusztus 8.

Az idős, visszavonultan élő Avery Ludlow egyetlen igazi barátja Red névre hallgató kutyája. A tizennégy éves négylábú jelenti az élete értelmét. Amikor három "problémás" tinédzser minden ok nélkül elpusztítja az állatot, a bánattól sújtott férfi azt szeretné, ha a kölykök a törvény előtt felelnének tettükért, őt pedig kárpótolnák kedvence elvesztéséért. Mindez azonban egyre késik, mígnem a férfi elindul, hogy kiharcolja az igazát és a jóvátételt, ha lehet törvényes eszközökkel, ha nem, akkor pedig más módon.

2008. március 24.

Amerika a múlt század húszas éveinek elején, amikor még gyerekcipőben járt a profi amerikai futball. A veterán Jimmy "Dodge" Connelly csapata az összeomlás szélére kerül, miután elveszíti szponzorát, sőt, a liga léte is veszélybe kerül. Dodge nagy reményeket fűz Carter Rutherfordhoz. A fickó nemcsak háborús hős, aki egymaga ejtett foglyul egy rakás németet, de az egyetemi csapat csillaga is volt. Sikerül meggyőznie, hogy ígéretes jövő vár rá a profi ligában. Ugyanakkor feltűnik a színen a csinos és szemtelen Lexie Littleton. Az újságírónő Carter hősiességének bizonyítékai után nyomoz. A nő mindkét férfit elbűvöli.

Egy őrült, nőgyűlölő gyilkos megtámadja otthonában Deborah Ballint, a feminista tévés műsorvezetőt. A nő túléli a traumatikus élményt, de amikor a gyilkos erről tudomást szerez, felkeresi a kórházat, ahol lábadozik, hogy bevégezze a munkáját.

Egyre ijesztőbb pletykák övezik a város szélén álló hátborzongató villát, melynek tulajdonosa, dr. Eric Vornoff (Lugosi Béla, Drakula) állítólag azzal kísérletezik, hogy atomenergia segítségével természetfeletti lényeket kreáljon. Janet Lawton, a feltörekvő riportenő úgy dönt, hogy közelebbről is megvizsgálja az ügyet, hátha kapcsolatba hozható a környéket sújtó sorozatos eltűnésekkel. A nő rémületes felfedezést tesz, ám mielőtt elmenekülhetne, Vornoff csapdába ejti őt, és már tudja is, hogy mihez kezdjen új foglyával... A trashfilmek eme legjobban szeretett példányáról Tim Burton is megemlékezett Ed Wood című Oscar-díjas filmjében.

2003. december 14.

Rebecca Chandler egyetlen álma, hogy híres tudósító legyen, ezért elvállalja, hogy élete legszörnyűbb szentestéjén Hamdenbe utazik kideríteni a Titkos Télapó kilétét, aki nagy értékű ajándékokkal lepi meg a rászorulókat. A városkába érve azonban meglepetés várja, a lakók egy emberként fognak össze jótevőjük érdekében, aki nem lehet más, mint Mr. Carter, a város leggazdagabb polgára. Rebecca nem tágít szándékától, hamarosan azonban őt is magával ragadja a város és Mr. Carter vonzereje.

1939. június 20.

Brit prototípus repülőgépek, fedélzetükön titkos berendezésekkel, a legénységükkel együtt tűnnek el a próbarepülésük során. Mindenki tanácstalan, a probléma megoldásra vár. Hammond Őrnagyot (Ralph Richardson) nem szívesen látja a gyárban a tulajdonos, de hamarosan egy sztárpilótában, Tony McVane-ben (Laurence Olivier), talál egy barátot, aki megpróbál segíteni az ügy megfejtésében…

1949. június 8.

Prof. Millard pretends to be dead and helps Jeff King ferret out Vulcan, the evil traitor at the science academy. Donning his Rocket Man costume King goes from one hair raising rescue to the next in order to keep the newly invented Decimator out of the clutches of Vulcan and his minions.

1948. július 24.

A golddigging femme fatale leaves a trail of men behind her, rich and poor, alive and dead.

1988. május 16.

Ambitious reporter, Liz Bartlett, secretly wishes that Jerry Caper, her business associate were dead. Yet her hidden desire soon becomes a reality when he is brutally murdered. Investigative reporter, Dan Walker is assigned to the murder case and becomes intrigued by the pretty reporter. they begin a passionate affair but Dan can't dispel his suspicion of Liz's guilt. When a second murder is commited, Dan probes deeper, looking for clues in Liz's past. But just as the pieces of the puzzle begin to fall into place, Dan follows a lead, bringing him face to face with the killer in a shocking ending, filled with suspense.

A terroristák kezébe jut egy távvezérléssel működő repülőgép-eltérítő rendszer, amelyet rögtön ki is próbálnak. Daniel-re és a csapatára hárul hát a feladat, hogy megakadályozzák a katasztrófát. Vajon sikerül-e Daniel csapatának megakadályozni egy közelgő világháborút...

1957. június 28.

An attractive reporter investigating the mysterious destruction of an Illinois town stumbles upon a secret government laboratory conducting radiation experiments on vegetables. The lead scientist is eager to help find out what happened. Together they discover that giant grasshoppers are behind the devastation. Worse yet, thousands of them are headed toward Chicago! Can they be stopped... or is this the BEGINNING OF THE END?

1982. január 20.

A respectable businessman becomes the prime suspect in the abduction and murder of several young girls. He is hounded by the media and disowned by his friends and neighbours.

Paula egy riporter, akinek egy sor fénykép van a birtokában, amelyek egy ismert üzletemberek és kábítószer-csempésznek találkozója látható. A drogszindikátus célkeresztjében lévő Ben a CIA-tól mindent megtesz, hogy megvédje a riportert és megoldja az ügyet.

1947. december 6.

Soon after a Chinese princess comes to the US to buy planes for her people, she is murdered by a poison dart fired by an air rifle.

1946. április 4.

A former reporter comes back home after serving in the army during World War I and finds that it's much more difficult to find work than he expected. Desperate, one day he crashes a wedding attended by many of the city's rich and powerful, meets a beautiful girl named Kay who turns out to be his ticket to meeting those rich and powerful people, and he soon manages to land a job on a newspaper. He gets caught up in the "make money at all costs" game but receives a rude awakening when the stock market crashes in 1929.

1935. július 11.

Ace reporter Curt Devlin and fellow reporter Ellen Garfield love one another, but Curt believes women are "bum newspapermen". When a murder investigation ensues, the two compete every step of the way, determined to not be scooped by the other.

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés