13 film

u 8, 2004

Yetenekli iki genç mühendis, bir garajda yürüttükleri deneyler sırasında kazara müthiş bir keşifte bulunurlar. Üzerinde çalıştıkları proje, onları zamanda geriye doğru yolculuğa çıkarabilmektedir. Sonsuz merakları nedeniyle, yolculuk deneylerini birbirlerinden habersiz yürüten mühendislerin bu deneyi çok ciddi sorunlara yol açacaktır.

Ölümcül bir virüs tüm dünyayı tehdit etmektedir. 1996'da 5 milyar kişinin ölümüne neden olan bu virüs, 2035'te dünya nüfusunun yalnızca %1'ini hayatta bırakmıştır. Bu virüsün etkilerinden korunabilmek için insanlar yer altında koloniler kurarak yaşamaya başlar.Bu virüsün üstesinden gelebilmek için mahkumlardan James Cole, zaman makinesiyle geçmişe gönderilir. Yanlışlıkla 1990 yılına gönderilen Cole, bilimadamları için virüs hakkında araştırma yapar.Daha sonra zaman yolculuğunu sürdüren Cole, 1996'da akıl hastanesine alınır. Burada Dr. Kathryn Railly ile tanışan Cole, onu içinde bulundukları duruma inandırmaya başlar.

a 25, 1989

An investigator seeking the cause of an airline disaster discovers the involvement of an organisation of time travellers from a future Earth irreparably polluted who seek to rejuvenate the human race from those about to die in the past. Based on a novel by John Varley.

r 28, 2021

Bir hikaye anlatıcısı bizi bulutlardan aşağı, cana yakın bir Dük, misafirleri ve bir sihirbazın hikayesine götürüyor. Dük, sihirbazı bir salon büyüsü gecesi için işe alır. Bu, yeğeni Patricia'nın periler ve benzerleriyle bariz bağlantılarına yanıt olarak. Patricia'nın alaycı kardeşi Morris'in gelişiyle, akşam çözülmeye başlar. Diğer konuklar, aile hekimi Dr. Grimthorpe ve yeni Papaz Smith, gerçekten de çok garip bir akşam olmak üzeredir. Kendi iblislerini ortaya çıkarma noktasına gelen bahtsız büyücü, bir numarayı çok ileri götürüyor. Fikirler ortaya atılıyor, tartışmalar tartışmalara dönüşüyor ve gece ilerledikçe her şeyin göründüğü gibi olmadığını - yoksa öyle mi?

Bir dedektif, içinde bulunduğu odadan kaçmak için eski bir düşman tarafından düzenlenen tuhaf bir oyunun bir parçası olarak giderek daha zorlu bulmacaları çözmelidir.

An animated film made without the use of a camera using the technique of drawing and painting directly on a film strip, illustrating a grandfather's ballad, the protagonist of which seeks an explanation for the cruel phenomena of the world around him. Rockets thrown to the ground and bombs exploding, a car falling off a cliff, a driver driving a man on the street or a policeman firing a gun at an opponent - images of this type of catastrophic behavior are intertwined with the recurring image of a man running somewhere.

a 11, 2022

Late for the most important meeting of his life, a toxic executive finds himself trapped in a time paradox within a public restroom.

Bu bir virüs değil, zaman tüneli. Aynı kişi farklı zaman dilimlerinde ?

A brooding businessman reads his own suicide note on a roof. He ponders many questions about time travel.

u 23, 2020

An incompetent time traveler must team up with his unpredictable alternate self, to fix a paradox which is now slowly destroying the universe.

J 9, 2023

A man discovers the true nature of his reality after stumbling on his father's research.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş