90 filmů

Španělsko, 1944. Díky úsilí Hnutí odporu a spojeneckých sil skončila nacistická okupace ve Francii. Povzbuzena tímto vítězstvím se španělská skupina partyzánů rozhodne vrátit z exilu v rámci idealistické operace, aby znovu ovládla španělské území a svrhla generála Franca. Cíl skupiny je prostý - zničit infrastrukturu režimu. Ale nečekané setkání se španělskou armádou právě v okamžiku, kdy se snaží vyhodit do povětří jeden most, se stane osudným téměř pro všechny její členy. Ze dvou přeživších je jeden zatčen, zatímco druhému, Anslemovi, se podaří uprchnout, přestože je po výbuchu hluchý. Anselmo, který se rázem ocitne na útěku, bez jídla, teplého oblečení a zbraní, je nemilosrdně pronásledován vojenským kapitánem a ruským odstřelovačem, zatímco svět kolem něj se pomalu noří do ticha.

25.01.2019

After his father's death, a young man searches to find who his dad was only to stumble onto himself.

Poté, co během rutinního převozu uprchne z vyšetřovací vazby MI5 charizmatický terorista Adem Qasim, je z jeho zmizení obviněn legendární šéf protiteroristického oddělení Harry Pearce. Nikoho proto nepřekvapí, když zkompromitovaný Harry, který byl donucen k rezignaci, skočí jedné noci z mostu do Temže... MI5, která je v důsledku debaklu s Qasimem na kolenou a čelí kontroverzní reformě, povolává bývalého agenta Willa Hollowaye zpět z Moskvy, jen aby odhalil šokující pravdu - že Harry je stále naživu. Zdiskreditovaný šéf porušil všechna pravidla a teď potřebuje Willovu pomoc. Zatímco Qasim chystá svůj zničující útok na hlavní sídlo MI5 v Londýně, Will se musí rozhodnout, zda Harryho nahlásí, nebo riskuje všechno tím, že mu bude důvěřovat. Zkažený, nebezpečný mistr špionů ho totiž už v minulosti jednou zradil.

Velkolepé provedení slavného muzikálu Andrew Lloyd Webbera z londýnské Royal Albert Hall k příležitosti 25. výročí prvního veřejného uvedení.

V originále nese třetí díl Transformers podtitul „Temná strana Měsíce“. Právě tady před lety posádka první americké měsíční expedice Apollo 11 objevila mimozemské vesmírné plavidlo a moudře si to nechala pro sebe, respektive pro tajné služby. Podle Autobotů, kteří už dvakrát dokázali ochránit Pozemšťany před ničivou invazí jejich zlých konkurentů Deceptikonů, to ale byla zásadní chyba. Chyba, která by mohla zničit celou naši civilizaci, pokud nám Autoboti znovu nepomůžou. Kromě starých známých plecháčů v čele s Optimem Primem a Bumblebeem se na scénu vrací jejich největší lidský spojenec Sam, životem a bitvami s roboty otřískaný mladý muž, který chce ze všeho nejvíc konečně začít žít normální život.

Two women plot revenge against the woman marrying their friend's ex-boyfriend.

03.11.2009

Poté, co přišel o ženu při ošklivé automobilové nehodě, se Luke Gibbon (Držitel Ceny Akademie Cuba Gooding Jr. – nejlepší herec ve vedlejší roli za film Jerry Maguire, 1996) probouzí v nemocnici a zjišťuje, že jeho kdysi idylický život se ocitl na pokraji zkázy. S implantovaným smrtícím mikročipem a pod pečlivým dohledem ředitele společnosti Hope Industries (Val Kilmer) Gibsona neustále sužují zvláštní vize a pronásledují výjevy z minulosti, na které si nepamatuje. Jedinou jeho nadějí na přežití je skupina hackerů, která by mohla vědět, jak zastavit nebezpečnou korporaci dřív, než bude pozdě.

Když spolužáci ze střední připraví obézní Maggie (Nikki Blonsky – Hairspray), ten krutý žert a přihlásí ji bez jejího vědomí do školní soutěže Královna krásy, změní své zakřiknuté a bázlivé spolužačce život. Není krása jako krása a ta skutečná se nedá měřit na kilogramy váhy. Maggie se z ošklivého káčátka mění v oblíbenou kamarádku a její cesta za zlatou korunkou je lemována poraženými hubenými blondýnami. Jenže žádná cesta za slávou není jednoduchá a stát se skutečnou královnou někdy i bolí…

Aeon Flux je členkou bandy, která se bouří proti režimu, nastoleném po smrtící infekci, terá vyhladila 99 % lidstva. Zbytek přeživších obývá jedno jediné město. Aeon, jako nejschopnejší, má za úkol zavraždit představitele společnosti Trevora. Když se s ním ale setká, není schopna ho zabít. Objevují se jí vzpomínky, jimž nerozumí. Trevoj jí prozrazuje, že již 400 let je celá společnost klonována, protože vedlejším účinkem léku proti infekci byla sterilita. Trevor sice vynalez lék, ale jeho bratr nechce volnou společnost - chce jí dál vládnout a proto ho zničil. Naštěstí nestojí všechno jen na medicíně a tak po 400 letech příroda sama uzdravila nemocné a lidstvo je schopno znovu normální reprodukce a dalšího vývoj

Stacy Holt, asistentku produkce televizní talk show, přivádí k šílenství neochota jejího partnera Dereka mluvit s ní o předchozích vztazích. Když jí kolegyně Barb "doporučí", aby nahlédla do jeho elektronického diáře, Stacy neodolá a vydá se na cestu Derekovou milostnou minulostí. Postupně se seznámí se všemi jeho bývalými partnerkami, jejichž prostřednictvím se snaží poznat jaký Derek ve skutečnosti je. Tento poznávací výzkum se začíná hroutit ve chvíli, kdy se z jednou z Derekových bejvalek spřátelí...

14.05.2004

Příběh malého robota známého jako Pinocchio 3000, jehož největším přáním je stát se skutečným chlapcem. Píše se rok 3000. Geppetto s pomocí svého věrného pomocníka, kybertučňáka Spencera, a pomocí holografické víly Cyberiny vytvoří Pinocchia, prototyp superrobota vybaveného pro emoce. Než však dostane srdce a stane se skutečným chlapcem, trvá Cyberina na tom, aby se Pinocchio naučil rozlišovat mezi dobrem a zlem.

08.05.2004

The gay son of a conservative senator who is also the poster boy for his father's re-election unknowingly befriends a gay activist bent on destroying the hypocritical campaign.

24.11.2003

Nadějná a talentovaná Honey Danielsová pracuje v tanečním středisku Overdrive jako barmanka. Ale vždy, když jí skončí směna, změní se v taneční hiphopovou hvězdu první velikosti. Při jednom vystoupení zaujme režiséra videoklipů a ten jí záhy nabídne angažmá. Její hvězda má rychlý vzestup, klipy se pouští v televizi. Honey začíná zkoušet s partou nadaných mladých černochů, ale vše se začne odvíjet zcela opačným směrem.

Pete Riley is a 17-year-old who lands a part-time job at a multiplex in his neighbourhood. He and his friends are excited when it's announced that the theatre will play host to the premier of a major motion picture, with a number of Hollywood celebrities in attendance. However, when the big night comes, Pete has to contend with disappearing staff, malfunctioning equipment, and a broken popcorn machine.

28.04.2000

A production company begins casting for its next feature, and an up-and-coming actress named Rose tries to manipulate her filmmaker boyfriend, Alex, into giving her a screen test. Alex's wife, Emma, knows about the affair and is considering divorce, while Rose's girlfriend secretly spies on her and attempts to sabotage the relationship. The four storylines in the film were each shot in one take and are shown simultaneously, each taking up a quarter of the screen.

Jake Wilkinson už pred mnoha roky ztratil chuť trávit vánoční svátky se svojí rodinou v New Yorku. Tento rok má však na otravnou oslavu Vánoc velký důvod, jelikož mu jeho otec slíbil jak dárek, pod stromeček, červené Porsche z roku 1957, pokud přijede domů. Cestuje s kolegy z univerzitního fotbalového týmu, kteří ho však "zapomenou" v Kaliforni uprostřed pouště, aby se mu pomstili, za jeho nekorektní chování. Oblečený v Santovskom kostýmu, s přilepenou bílou bradou, bez peněženky, bez peněz, bez karet. Ale co je horší, jeho kolega z mužstva Eddie, dokonce začal flirtovat s Jakovou přítelkyní Allie. Co s tím? Jake sa vydá na nejtěžší cestu svého života, při které poznává nejen sám sebe, ale také pravý význam Vánoc...(oficiální text distributora)

Píše se rok 2050 a planeta Země se kvůli poničenému životnímu prostředí stává neobyvatelnou. NASA vysílá do vesmíru záchránou expedici, jejíž většinu tvoří pětičlená rodina Robinsonů. V neprobádaném vesmíru však nastanou nečekané komplikace a celá rodina musí bojovat o přežití nejen s mechanickými pavouky, ale i se zákeřným doktorem Smithem...

11.07.1997

Ellie Arrowayová zasvětila celý svůj život hledání života na jiných planetách. Stala se z ní vědecká kapacita na kosmické ticho, kterému naslouchá prostřednictvím soustavy gigantických teleskopů. A pak jednoho dne zachytí signál z vesmíru... Musí tvrdě bojovat, aby byla vybrána k prvnímu kontaktu se vzdálenou galaxií. Navíc ji stále pronásleduje minulost v podobě Palmera Josse, jednoho z prezidentových poradců a zároveň jejího přítele, který by ji ve vzdálené galaxii nerad ztratil.

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu ON – Likvidátor – ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy!

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se