5 filmek

2011. november 18.

Hawaii a boldogság és a szerelem szigete. A turistáknak. Azok, akik ott élnek ugyanúgy keserűség és öröm között töltik napjaikat, mint bárki más a világon. Matt King eddigi békés hétköznapjait például alaposan összezavarja a sors. Felesége csónakbalesete után magára marad két lányával meg néhány olyan meghökkentő információval, amit addig nem is sejtett élete társáról. Miközben nagyon észnél kellene lennie, hiszen az örökségül rámaradt ősi erdőség eladásáról fog dönteni, kénytelen megküzdenie a szív dolgaival is: a lányaiéval, a rokonaiéval és sajátjával egyaránt.

2019. március 9.

Egy katolikus kórházban találnak rá Darlin’-ra, a mocskos, kegyetlen és vad tinédzserre. A lányt egy püspök vezette, engedelmes apácák által működtetett nevelőotthonba küldik, ahol jó kislányt faragnak majd belőle az egyház csodájának példájaként. Darlin’ azonban sötétebb titkot hordoz magában, mint a bűnök, amivel fenyegetik, és nem utazik egyedül. A benne lévő anyja ugyanolyan erős és vad, és eltökélt szándéka, hogy megakadályozza az egyház szándékát. A The Woman (2011) című film folytatása.

1970. szeptember 11.

1798-ban egy franciaországi erdőben vadászok egy 12 év körüli fiút találnak, aki vadember módjára él az erdőben. Beszélni nem tud, csak artikulátlanul kiáltozik, ruhátlanul járkál, gyökereket és makkot eszik. Miután rátalálnak, a Süketnémák Intézetébe viszik és Dr. Itard (François Truffaut) kezd el foglalkozni vele. A jólelkű orvos kollégáival ellentétben nem hajlandó elfogadni, hogy a gyermek szellemi fogyatékos. És mivel szenvedélyesen érdekli, hogy milyen az az ember, aki saját fajtársaitól elszakítva a civilizáció hatásaitól érintetlenül töltötte el élete első éveit, magához veszi a fiút és személyesen törődik vele. Házvezetőnője segítségével, emberfeletti türelemmel és határtalan szeretettel próbálják védencüket, Victort ránevelni a civilizált viselkedésre.

Algarve, late 90s. Following the death of her grandmother, Milene - a strong young woman full of life despite a slight mental handicap - divides her life between her family of notables and a Cape Verdean family that keeps her going, whom she met when her grandmother died. The wind that whistles in the cranes plunges us into the world of two families against the backdrop of Portugal's recent past.

1976. november 3.

A young boy who had been abandoned as a child and raised by wild dogs is taken to a university where a team attempts to teach him civilized behavior.

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés