214 filmek

Egy titokzatos globális békefenntartó ügynökség titkosszolgálati munkatársa azon ténykedik, hogy megakadályozza a hackert abban, hogy ellopja legértékesebb és legveszélyesebb fegyverét.

Egy amerikai utazásszervezőt a munkája Vietnámba szólít, ahol egy szabad szellemű idegenvezető rádöbbenti, hogy milyen gyönyörű kalandokkal teli életet is élhetne.

2022. december 20.

The boss of a company infiltrates in the workplace and discovers that things are not as she expects.

2022. augusztus 19.

Miután drogbirtoklásért lekapcsolják Aident, a rendőrök arra kényszerítik a bajba jutott tinédzsert, hogy beépülve, és ezzel az életét kockáztatva segítsen elkapni egy veszélyes drogterjesztőt.

A kreatívan beteljesületlen és pénzügyi tönkremenetel előtt álló Nick Cage el kell fogadjon egy 1 millió dolláros ajánlatot, hogy részt vegyen egy veszélyes rajongó születésnapján. A dolgok váratlan fordulatot vesznek, amikor beszervezi egy CIA-alkalmazott, és arra kényszeríti, hogy saját legendájának megfelelően éljen, a legikonikusabb és legkedveltebb képernyőn megjelenő karaktereit irányítva, hogy megmentse magát és szeretteit.

The blood-soaked land of Kolar Gold Fields (KGF) has a new overlord now - Rocky, whose name strikes fear in the heart of his foes. His allies look up to Rocky as their Savior, the government sees him as a threat to law and order; enemies are clamoring for revenge and conspiring for his downfall. Bloodier battles and darker days await as Rocky continues on his quest for unchallenged supremacy.

Iconic actress Jean Yu returns to Japanese-occupied China to star in a play directed by her former lover. However, her undercover work for the Allies soon places her life in grave danger.

2021. május 14.

Mielőtt drogbirodalmat épít, Ferry Bouman bosszútól fűtve visszatér a szülővárosába, ahol megkérdőjeleződik a lojalitása, és rátalál a szerelemre.

A government aided college, RK University, is on the verge of completing its golden jubilee but a bizarre event shuts it down indefinitely. Will RK University restore its lost glory?

2020. november 13.

Jack egy japán bűnszövetkezet felszámolásán dolgozik. Egy este rosszul mennek a dolgok, s reggel arra ébred, hogy az elmúlt három napból semmire sem emlékszik, a felesége pedig eltűnt.

2021. március 19.

A valós eseményeken alapuló film történetének főhőse egy brit üzletember, aki segítséget nyújtott abban, hogy a CIA a hidegháború idején figyelemmel követhesse a szovjet atomprogram részleteit. Wynne és orosz forrása, Oleg Penkovsky olyan információkkal látták el az amerikai hírszerzést, melyek segítségével véget vethettek a kubai rakétaválságnak. Dominic Cooke (Az a nap a tengerparton) a FilmNation Entertainment égisze alatt forgatott kémfilmje hihetetlen, de valós eseményeket dolgoz fel olyan sztárokkal a főbb szerepekben, mint Benedict Cumberbatch, Greville Wynne, Rachel Brosnahan, Jessie Buckley és Merab Ninidze.

Erin egy nagy csokicég marketing igazgatója. A csökkenő eladások miatt úgy dönt, álruhát öltve próbálja kideríteni annak okát. Veronicának kiadva magát találkozik a csokoládé-készítő Bryannel, aki elmondja, hogy az automatizáció megöli a kreativitást, és emiatt fordulnak el tőlük az ügyfelek. A nő izgatott lesz a férfinak a húsvéti termékekről alkotott elképzelése miatt. A munkamegbeszéléseik egyre bensőségesebbé válnak, és miközben próbálnak új dolgokat kitalálni, közel kerülnek egymáshoz.

A period drama set in the 1970s, KGF follows the story of a fierce rebel who rises against the brutal oppression in Kolar Gold Fields and becomes the symbol of hope to legions of downtrodden people.

2018. december 2.

Detective Mackenzie Bennett is hot on the trail of Carson, a suspected diamond thief, and goes undercover to catch him in the act. While undercover, Mack not only falls for Carson, but begins to suspect that he's been framed. Are feelings clouding Mack's judgment or are they focusing on the wrong suspect?

2018. szeptember 21.

Before the T.I.C and the Clappers crew were formed, the members worked for a ruthless Yardie boss, Beverly. One of the boys, Jay has ambitions to set up on his own. He has no money, his car keeps getting towed away, every move he makes to get money and lift himself out of the everyday struggle is unsuccessful. Inspired by his high-flying girlfriend, Selene, he sets about laying the foundations for his own organised crime ring. Things are going seemingly well until he is arrested and Beverley discovers his hidden ambition. An ill-fated robbery after a stint in jail and a trip to Jamaica tears the crew apart. All their actions are being monitored by an undercover police officer who goes by the street name ‘Gunz’, who has been deployed by the Met Police to ingratiate himself with the crew. With the same grit, humour and action sequences as its’ predecessor, ‘THE COME UP’ promises to follow ‘THE INTENT’ in becoming an instant cult classic but with international reach.

2019. január 11.

Lukas a volt testőr, felesége halála után kénytelen elmenekülni Dél-Afrikából. Most a lányával, Sarah-val él szülőhazájában, Belgiumban, és egy éjszakai klubban kidobóként dolgozik. Egyik éjjel kénytelen megregulázni egy illetőt mert molesztálta a bár pincérnőjét, aki súlyosan megsérül. Lukast elbocsátják az éjszakai klubban végzett munkájából, de korábbi kidobó munkatársa Omar, új állást ajánl neki egy sztriptíz klubban. A munka megszerzése érdekében azonban sok más pályázót kell legyőznie, és közben valahogy vigyáznia a nyolcéves kislányára is.

2018. május 18.

Mit tehet egy kemény zsaru, ha a párja hozzá képest nyafogó puhány? Elviseli, vagy néha belemar. Ez a rendőrpáros mindkét változatra vevő, mert a keményebbikük egy jó szimatú rottweiler, a gyávább és izgulósabb kétlábú pedig a gazdája (Will Arnett). A feladat: be kell épülniük a világ legnagyobb, legpuccosabb kutya-szépségversenyének döntőjébe, ahol egy veszélyeztetett állatokkal üzletelő csempészbanda éppen egy pandakölyköt próbál továbbadni a dílerének. Max, aki eddig vad bevetésekhez szokott, kénytelen úgy tenni, mintha a bundájára kényes, gondosan manikűrözött ebek közé tartozna. Még szerencse, hogy a kutyamanökenek között is talál néhány jó fej, segítőkész négylábút, akikkel együtt próbálja megoldani élete legbonyolultabb ügyét.

2018. március 2.

Three officers are assigned to go undercover and join a mission to capture Den Donovan.

2017. október 11.

Due to the fairness in disabilities act the Van Nuys PD is forced to hire four handicapped undercover detectives and their training officer happens to be the worst cop in L.A.

2017. augusztus 3.

Accused of the ritualistic murder of his best friend, a vice detective bent on finding the truth is plunged into Hell when he goes undercover and discovers that demons might be real.

Nem találsz egy filmet vagy egy sorozatot? Jelentkezz be és hozd létre.

Globális

s focus the search bar
p profil menü megnyitása
esc close an open window
? billentyűparancsok ablak megnyitása

Minden média oldalon

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(jobbra nyíl) ugrás a következő évadra
(balra nyíl) vissza az előző évadra

Tévéepizód oldalakon

(jobbra nyíl) ugrás a következő részre
(balra nyíl) vissza az előző részre

Minden kép oldalon

a kép hozzáadása ablak megnyitása

Minden szerkesztő oldalon

t fordítás választó megnyitása
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l ugrás az utolsó válaszhoz
ctrl+ enter submit your message
(jobbra nyíl) következő oldal
(balra nyíl) előző oldal

Beállítások

Want to rate or add this item to a list?

Bejelentkezés