165 films

Laura en Massimo zijn getrouwd en sterker dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde koppel wordt bemoeilijkt door Massimo's familiebanden en de mysterieuze Nacho die voor hem werkt. Hij lijkt Laura's hart en vertrouwen te willen winnen, koste wat het kost. Een leven weg van de georganiseerde misdaad lijkt Laura meer aan te spreken dan haar nieuwe echtgenoot. Zal ze hem verlaten of is er geen ontsnappen aan haar nieuwe leven?

Laura en Massimo proberen hun vertrouwensproblemen op te lossen, maar Nacho is vastbesloten om hen uit elkaar te drijven. Hun relatie staat op het spel.

13 februari 2015

Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.

9 februari 2018

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.

10 februari 2017

Wanneer Christian Grey probeert Anastasia Steele over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

20 maart 2014

Afsluitend deel in dit erotische tweeluik van Lars van Trier. Het verhaal begint als Joe op een koude winteravond in een steegje in elkaar geslagen wordt. De oude, charmante vrijgezel Seligman vindt haar daar en neemt haar mee naar huis.

De familie Walsh trekt in het huis aan Elm Street en het duurt niet lang voor hun zoon Jesse nachtmerries krijgt over de overleden kindermoordenaar Freddy Krueger. Dit keer probeert Freddy om het lichaam van Jesse over te nemen, om zo ellende te kunnen veroorzaken in de echte wereld.

9 juni 2020

Om te voorkomen dat haar relatie uit elkaar valt gaat Laura naar Sicilië, waar ze Massimo ontmoet. Een gevaarlijke man die aan het hoofd staat van een maffiafamilie. Hij ontvoert haar en geeft haar 365 dagen om van hem te houden.

Een emotioneel afstandelijke jonge Brooklynite zwerft door onopvallende dagen en nachten. Noch haar aan-uit-af-weer-BDSM-relatie met een enigszins ongeïnteresseerde oudere heer, noch haar onopvallende baan in het bedrijfsleven, lijken haar enige voldoening te schenken, en haar relatie met haar onaangename New Yorker-ouders maakt de vermoeiende cyclus van haar routine alleen maar ingewikkelder.

23 februari 2023

Een jongeman die geplaagd wordt door zijn verleden probeert zich in zijn eigen levensonderhoud te voorzien door als callboy te gaan werken, met als clientèle hoofdzakelijk vrouwen van middelbare leeftijd die hun verborgen seksuele fantasieën werkelijkheid willen laten worden. De bijzondere seksuele uitspattingen helpen zowel zijn clientèle als hem zichzelf weer terug te vinden.

15 februari 1980

Steve Burns (Al Pacino) gaat undercover - geheel gekleed in leather outfit - in de gayscene van New York op zoek naar een seriemoordenaar van homo's.

20 september 2002

Lee Holloway is net ontslagen uit een psychiatrische instelling, waar ze in behandeling was voor haar neiging tot zelfverminking. Omdat ze nog nooit een echte job heeft gehad, besluit ze op zoek te gaan naar werk. Al snel wordt ze aangenomen als secretaresse in het advocatenbureau van de bizarre Mr. E. Edward Grey. Haar taken lijken op het eerste zicht normaal, zelfs saai: typen, koffie serveren, klasseren... Maar langzamerhand raken Lee en Mr. Grey in een sadomasochistische relatie verwikkeld.

14 november 1975

De mooie O wordt door haar vriend Rene meegenomen naar een bizar buitenverblijf, waar zij ingewijd wordt in de wereld van bondage en sexuele perversie. Daarna doet hij afstand van O om daarmee een persoonlijke schuld in te lossen bij zijn stiefbroer, Sir Stephen...

The "Torture Club" is an official after-school activity at the private school Saint Honesty Gakuen. Yuzuki has no idea about the club when she enrolls, and gets abducted by the club members and hauled off the club-room. There, she finds out that upper-class student Aoi, her secret idol, is in the club, and decides to join, but…

14 augustus 2014

Het is een lange, hete zomer voor Charlie Boyd. Hij is zestien jaar en de hormonen gieren door zijn lijf. Tot overmaat van ramp heeft hij net ontdekt dat zijn moeder een affaire heeft met de beste vriend van zijn vader. Om zijn zinnen te verzetten concentreert hij zich op de mysterieuze vrouw die aan het einde van de straat leeft. Zij krijgt dag en nacht bezoek, hetgeen Charlie intrigeert.

Misaki Amemiya is an assistant inspector for the Metropolitan Police Department's Community Safety Bureau who becomes ensnared in a trap while investigating a mysterious illegal video website called "Babylon". Soon, she's bound and tortured along with Shizuko and an oversexed housewife named Ruri.

4 oktober 2006

Shortbus volgt een groep New Yorkers die balanceren op de tragikomische grenzen van seks en liefde. Alle karakters en hun problemen komen samen in een erotische nachtclub. Een film vol filosofische vragen, vleselijke lusten en onstuimige liefde.

Mia

17 december 2017

Mia recounts her most intimate confessions, uncensored, in her first approach to a totally new world of domination and submission.

The beautiful Shizuko and her husband Toyama Takayoshi have a loving relationship, But Takayoshi is getting older and isn't always able to perform. His primary source of gratification involves observing his wife in sadomasochistic scenarios so he commissions a painter, skilled in the arts of bondage to bring these fantasies to life. Soon, Shiziko becomes a willing and submissive participant in fulfilling the S&M fantasies of not only her husband but a slew of rich lecherous men.

A submissive hooker goes about her trade, suffering abuse at the hands of Japanese salarymen and Yakuza types. She's unhappy about her work, and is apparently trying to find some sort of appeasement for the fact that her lover has married.

Film of tv-serie niet gevonden? Log dan in om deze te creëren.

Wereldwijd

s focus op zoekbalk
p open profielmenu
esc sluit een open venster
? open sneltoetsen venster

Op media pagina's

b ga terug (of ga naar bovenliggend item)
e ga naar beweken

Op TV seizoenspagina's

(rechter pijl) ga naar volgende seizoen
(linker pijl) ga naar vorig seizoen

Op pagina's met TV-programma's

(rechter pijl) ga naar volgende aflevering
(linker pijl) ga naar vorige aflevering

Op alle afbeeldingspagina's

a open venster afbeelding toevoegen

Op alle bewerkte pagina's

t open vertaalmenu
ctrl+ s verstuur formulier

Op discussiepagina's

n start nieuwe discussie
w Verander kijk status
p privé of openbaar
c gesloten of open
a open activiteit
r beantwoord discussie
l ga naar laatste antwoord
ctrl+ enter verstuur uw bericht
(rechter pijl) volgende pagina
(linker pijl) vorige pagina

Instellingen

Want to rate or add this item to a list?

Inloggen