6 film

Globo Spor Salonu’nun hem kurucusu hem de sahibi olan White Goodman’ın (Ben Stiller) en büyük isteği Average Joe’s adındaki spor salonunu ele geçirebilmektir. Sahip olduğu salonun Goodman’ın eline geçmesini istemeyen Peter LaFleur’ın (Vince Vaughn) ise başı büyük derttedir: 50 bin doları zamanında bulamazsa korktuğu şey başına gelecek. İhtiyaç duyduğu bu parayı bulmanın en kolay yolunun yakartop turnuvasına katılmak olduğunu düşünen Peter, arkadaşları ile sıkı bir takım kurar ama ne yazık ki açgözlü Goodman da bu turnuvaya katılır ve kıyasıya bir mücadele başlar.

i 26, 1988

'Pleasantly plump' teenager Tracy Turnblad achieves her dream of becoming a regular on the Corny Collins Dance Show. Now a teen hero, she starts using her fame to speak out for the causes she believes in, most of all integration. In doing so, she earns the wrath of the show's former star, Amber Von Tussle, as well as Amber's manipulative, pro-segregation parents. The rivalry comes to a head as Amber and Tracy vie for the title of Miss Auto Show 1963.

Cindy ve Jim Green çok mutlu bir evlilik sürdüren genç bir çifttir ve hayatta en çok istedikleri şeylerden biri çocuk sahibi olmaktır ama tıbbı bütün çareler tükenmiş gibi görünmektedir. Bir gece evlerinin arka bahçesine bütün dileklerini yazdıkları bir kutu gömerler. Yağmurlu ve fırtınalı bu gecenin sonunda birden Timothy adında bir çocuk karton bir kutunun içinde beliriverir! Timothy genç çift adeta bir mucizedir. Fakat Timothy Green gelirken beraberinde de pek çok beklenmedik sürpriz getirecektir... Ahmet Zappa'nın hikayesini senaryolaştıran Peter Hedges aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstleniyor. Romantik komedilerin gediklisi Jennifer Garner'ı ve en son The Thing'de seyrettiğimiz Joel Edgerton'ın başrolleri paylaştığı yapım fantastik öğeler de içeren bir komedi-dram...

When her “midnight gymnasium” program for wayward teens is under the threat of being defunded, social worker Yanki puts together a dodgeball team to save it. With the help of an unemployed, has-been star jock as the coach, the motley crew of teen girls learn that dodging from their problems can work temporarily, but they must learn to eventually stand back up and overcome their challenges.

i 15, 2001

The story of Rose, a new employee at a ruthless company where success is based upon how well you play in the weekly company dodgeball game. It's "team-building" taken to an extreme.

Children's games are without boundaries, even between war and play.

Bir filmi veya diziyi bulamıyor musun? Eklemek için oturum aç.

Küresel

s arama çubuğuna odaklan
p profil menüsünü aç
esc açık bir pencereyi kapat
? klavye kısayol penceresini aç

Medya sayfalarında

b geri git (veya uygulanabilirse ana ekrana)
e sayfayı düzenlemeye git

TV sezonu sayfalarında

(sağa ok) sonraki sezona git
(sol ok) önceki sezona git

TV bölüm sayfalarında

(sağa ok) sonraki bölüme git
(sol ok) önceki bölüme git

Tüm görüntü sayfalarında

a resim ekle penceresini aç

Tüm düzenleme sayfalarında

t çeviri seçiciyi aç
ctrl+ s formu gönder

Tartışma sayfalarında

n yeni tartışma oluştur
w izleme durumunu değiştir
p umumi/hususi değiştir
c kapalı/açık değiştir
a etkinliği aç
r tartışmayı yanıtla
l son yanıta git
ctrl+ enter mesajını gönder
(sağa ok) sonraki sayfa
(sol ok) önceki sayfa

Ayarlar

Bu öğeyi derecelendirmek veya bir listeye eklemek ister misiniz?

Giriş