224 pel·lícules

Diverses generacions després de Cèsar, els simis dominen la Terra i han subjugat els humans. Però mentre un nou tirà dels primats construeix el seu imperi, un simi jove es rebel·la i emprèn un viatge que el durà a qüestionar-se tot allò que sap del passat i a prendre decisions que determinaran tant el futur dels seus companys d’espècie com el dels humans.

4 r de 2015

Brooklyn explica la història de l'Eilis, una noia irlandesa dels anys 50 del segle XX que, empesa per la seva germana, emigra als Estats Units per tenir una vida millor. A Nova York, hi coneixerà molts compatriotes que, com ella, han deixat enrere una societat tancada i amb poques oportunitats laborals. Tot i que al principi enyora casa seva i la família, de mica en mica, l'Eilis comença a valorar les oportunitats que li dona el fet de viure a Nova York. Llavors, es posa a estudiar per poder tenir una feina que li agradi i s'enamora d'un noi italià. Quan torna a Irlanda de visita, el seu cor es divideix entre el lloc on s'ha criat i el lloc on ha començat a fer-se una vida.

A la Terra Mitjana, el Senyor Fosc Sàuron va crear els Grans Anells del Poder, forjats pels ferrers elfs. Tres per als reis elfs, set per als senyors nans, i nou per als homes mortals. Secretament, en Sàuron també va forjar un anell mestre, l'Anell Únic, que conté dins seu el poder per esclavitzar a tota la Terra Mitjana. Amb l'ajuda d'un grup d'amics i de valents aliats, en Frodo emprèn un perillós viatge amb la missió de destruir l'Anell Únic. Però el Senyor Fosc Sàuron, qui creà l'Anell, envia els seus servidors per perseguir al grup. Si en Sàuron aconseguís recuperar l'Anell, seria la fi de la llibertat a la Terra Mitjana.

Les forces d'en Sàruman han estat destruïdes i la seva fortalesa assetjada. Ha arribat el moment que es decideixi el destí de la Terra Mitjana i, per primera vegada en molt temps, sembla que hi ha una petita esperança. L'atenció del senyor fosc Sàuron es centra ara en Góndor, l'últim reducte dels homes, i del qual l'Àragorn haurà de reclamar el tron per ocupar el seu lloc de Rei. Però les forces d'en Sàuron ja es preparen per llançar l'últim i definitiu atac contra el regne de Góndor, la batalla que decidirà el destí de tots. Mentrestant, en Frodo i en Sam continuen el seu camí cap a Mórdor, a l'espera que en Sàuron no repari en què dos petits hòbbits s'acosten cada dia més al final del seu camí, el Mont del Fat.

La Companyia de l'Anell s'ha dissolt. En Frodo, el portador de l'anell, i el seu fidel amic Sam es dirigeixen cap a Mórdor per tal de destruir l'Anell Únic i acabar amb el poder d'en Sàuron. Mentrestant, i després de la dura batalla contra els orcs on va caure Bóromir, l'home Àragorn, l'elf Légolas i el nan Gimli intenten rescatar els hòbbits Merry i Pippin, segrestats pels ogres de Mórdor. Per la seva banda, Sàuron i el traïdor Sàruman continuen amb els seus plans a Mórdor, en espera de la guerra contra les races lliures de la Terra Mitjana.

En Bilbo Saquet s’embarca en la recuperació del tresor i del regne nan de Erèbor arrabassats pel terrible drac Smaug. Amb en Bilbo hi aniran tretze nans dirigits pel llegendari guerrer Thorin Escut-de-roure i el màgic Gàndalf el Gris. El seu viatge els farà endinsar-se en el bosc creuant terres perilloses, on es trobaran un munt de criatures salvatges, orcs, aranyes gegants i bruixots.

Continua l'aventura d'en Bilbo Saquet i el seu viatge amb el mag Gàndalf i els tretze nans liderats per Thorin Escut-de-roure per reclamar l'antic regne nan perdut d'Erèbor. Després de moltes aventures i molts perills, el grup haurà d'enfrontar-se al terrible drac Smaug, que amaga el tresor dels nans, i que posarà a prova la força de l'expedició.

Suzume, 17, lost her mother as a little girl. On her way to school, she meets a mysterious young man. But her curiosity unleashes a calamity that endangers the entire population of Japan, and so Suzume embarks on a journey to set things right.

Viatge al món dels dinosaures on un Apatosaurus anomenat Arlo es fa amic d'un humà. L'Arlo aprèn a enfrontar-se a les seves pors i descobreix del que es capaç.

31 e de 1978

When the warren belonging to a community of rabbits is threatened, a brave group led by Fiver, Bigwig, Blackberry and Hazel leave their homeland in a search of a safe new haven.

24 i de 2023

A Egipte, a l’interior de la terra, hi ha una ciutat de mòmies amb 3.000 anys d'antiguitat. Per desig dels déus, la princesa Nefer i Thut s’han de casar en set dies, encara que no ho vulguin, i portar al casament l’anell del Faraó. Mentrestant, a la superfície, Lord Carnaby troba un anell de casament reial egipci en una expedició arqueològica. Quan Thut descobreix que l'anell ha estat robat, puja al món dels humans per recuperar-lo, acompanyat del seu germà Sekhem, la Nefer i en Croc, la seva mascota cocodril. Viuran una gran aventura a la moderna Londres i descobriran una cosa que no entrava als seus plans.

17 " de 1999

Richard Martin buys a gift, a new NDR-114 robot. The product is named Andrew by the youngest of the family's children. "Bicentennial Man" follows the life and times of Andrew, a robot purchased as a household appliance programmed to perform menial tasks. As Andrew begins to experience emotions and creative thought, the Martin family soon discovers they don't have an ordinary robot.

A principis dels anys noranta, el jove i idealista Christopher McCandless adopta el nom d'Alexander Supertramp, deixa les seves possessions i els seus estalvis a la beneficència i abandona el món civilitzat amb rumb a la salvatge Alaska per entrar en contacte amb la Natura i descobrir el veritable sentit de la vida. Adaptació del best-seller de Jon Krakauer, basat en les notes del diari de McCandless.

4 r de 2021

Tom Hanks interpreta Finch, un enginyer especialitzat en robòtica i un dels pocs supervivents d'un cataclisme solar que ha convertit el món en un erm. Però Finch, que fa una dècada que viu en un búnquer subterrani, ha construït un món propi que comparteix amb el seu gos, Goodyear, i amb un robot, interpretat per Caleb Landry Jones, que va crear perquè tingui cura de Goodyear quan ell ja no ho pugui fer . Quan el trio s'embarca en un perillós viatge al desolat oest americà, Finch s'esforça per mostrar la seva creació, que es va batejar com a Jeff, i l'alegria i la meravella que representen estar viu. El seu viatge està ple de reptes i d'humor, ja que a Finch li resulta tan difícil aconseguir que Jeff i Goodyear s'emportin bé com ell bregar amb els perills d'aquest nou món.

The Chola kingdom is under threat from forces both internal and external, and with crown prince Aaditha Karikalan, his younger brother Arunmozhi Varman and the emperor, Sundara Cholar separated by situations, it is up to a messenger to ensure the safety of the kingdom. Can he succeed in his mission, especially with Karikalan's former girlfriend, Nandhini, plotting to bring down the entire Chola empire?

10 n de 2019

A non-verbal, autistic girl and a chatty boy are partnered on a canoeing trip. To complete their journey across an urban lake, they must both learn how the other experiences the world.

Un jove aventurer anomenat Milo troba un antic diari que conté pistes de com arribar a Atlantis, el mític regne enfonsat. Al costat d'altres intrèpids personatges Milo decideix embarcar-se en l'Ulisses, un impressionant submarí, en una arriscada expedició al fons del mar.

Adaptació en dibuixos animats de l'extraordinària novel·la de Tolkien, centrada a la primera meitat de la trilogia: "The Fellowship of the Ring" i la primera part de "The Two Towers". A la Terra Mitja, des de les verdes praderies de la Comarca, Frodo Bolsón, nebot de Bilbo Bolsón, s'embarca en una llarga i perillosa aventura per evitar que un anell màgic que va pertànyer al seu oncle caigui ara en poder del malvat Sauron, propietari de Mordor.

Dos malalts terminals, de personalitats i mons completament oposats, fan amistat en compartir la mateixa malaltia, el càncer. L'Edward Cole és un milionari arrogant i en Carter Chambers és un mecànic de classe modesta. Malgrat tot, decideixen fer junts l'últim tros del camí.

El Rex és el corgi de la reina! Va ser un regal del príncep Felip a Sa Majestat. Potser no feia prou bondat quan era un cadell, però, sens dubte, era el favorit de la reina. Era molt popular! Un dia, però, va ficar la pota ben ficada...

No trobeu una pel·lícula o una sèrie? Inicieu la sessió per a crear-la.

Global

s centra la barra de cerca
p obre el menú del perfil
esc tanca una finestra oberta
? obre la finestra de dreceres de teclat

A les pàgines de materials

b torna enrere (o la superior quan sigui aplicable)
e ves a la pàgina d'edició

A les pàgines de temporades

(fletxa dreta) ves a la temporada següent
(fletxa esquerra) ves a la temporada anterior

A les pàgines d'episodis

(fletxa dreta) ves a l'episodi següent
(fletxa esquerra) ves a l'episodi anterior

A totes les pàgines d'imatges

a obre la finestra d'afegir imatges

A totes les pàgines d'edició

t obre el selector de traducció
ctrl+ s envia el formulari

A les pàgines de debat

n crea un debat nou
w canvia l'estat de visualització
p canvia públic/privat
c tanca o obre
a obre activitat
r resposta al debat
l ves a la darrera resposta
ctrl+ enter envieu el vostre missatge
(fletxa dreta) pàgina següent
(fletxa esquerra) pàgina anterior

Configuracions

Desitgeu valorar o afegir aquest element a una llista?

Inicieu la sessió