19 filmů

26.10.2007

V Saw 4 jsou Jigsaw i jeho učednice Amanda mrtví. Po vraždě detektiva Kerryho pomáhají vysloužilí agenti FBI detektivu Hoffmanovi rozluštit hádanku poslední Jigsawovy hry. Velitel zásahové jednotky Rigg se sám ocitne uvnitř smrtelné hry a má pouze hodinu a půl, aby se dostal přes vražedné pasti a zachránil svého přítele a sebe před děsivým koncem…

Film se odehrává šest měsíců po tom, co děsivý virus takřka vyhladil obyvatele Velké Británie. Armáda nyní vyhlásila, že boj s virem úspěšně vyhrála, takže uprchlíci se mohou vrátit a začít s obnovou země. Patří k nim i Don Harris se svou ženou Alicí a dvěma dětmi, kteří nákazu přežili. Nikdo ovšem netuší, že virus nebyl zničen úplně a vzal na sebe ještě nebezpečnější podobu.

Už jste slyšeli o videozáznamu, který je lepší nikdy nevidět? Zatím každý, kdo ho zhlédnul, do týdne zemřel v záchvatech hrůzy. Jste v nebezpečí, i když se o něm chcete dopátrat něco víc! Stejně jako odvážná Mai Takano, která se snaží zjistit okolnosti smrti svého přítele Ryuji. Brzy se dozvídá o dívce Sadako, která zemřela před mnoha lety, ale její vražedný duch stále žije a neúnavně hledá další oběti

Vyhlášený playboy a šéf prosperující pojišťovací firmy Bernie pořádá tento víkend party, kterou všichni dlouho nepamatujou. Konečně se usměje štěstí i na dva Bernieho zaměstnance Larryho a Richarda a jsou pozváni. Víkend u Bernieho se rozjíždí na plné obrátky. Jen je tu malý problém. Bernieho někdo zavraždil. Larry a Richard ale nehodlají nejlepší víkend svého života zahodit a tak se postarají o iluzi, že Bernie žije a je navíc v nejlepší formě…

Ve svižné akční komedii plné vypointovaných dialogů a postav, z nichž se jen málokterá dožije závěrečných titulků, vyhrává ten, komu se podaří "sejmout eso". Tím esem je populární lasvegaský varietní umělec Buddy Israel (Jeremy Piven), kterému k jeho skvělé kariéře výrazně dopomohla mafie, za což jí teď hodlá poděkovat tím, že bude u soudu svědčit proti jejím špičkám. Za záchrannou brzdu se rozhodne zatáhnout mafiánský boss Primo Sparazza, který nabídne miliónovou odměnu tomu, kdo Buddyho sprovodí ze světa. Všichni proslulí nájemní vrazi se v tu chvíli vydávají po jeho stopě, aby si vylepšili rozpočet. Na Buddyho život by si v tu chvíli vsadili asi jen dva agenti FBI (Ryan Reynolds a Ray Liotta), kteří ho navzdory přesile nájemných odstřelovačů, agresivních magorů a rafinovaných zločinců v rukavičkách hodlají živého a zdravého dopravit do rukou spravedlnosti.

21.10.2005

Harry je v podstatě slušný chlap. Je sice bezvýznamný zlodějíček, ale chce žít slušný život... pouze neví, jak na to. Jednoho dne se však jeho štěstí obrátí. Ani sám neví jak, dostane se na filmový konkurz a vzápětí již sedí v letadle do Los Angeles. Tam jej dají na starost tvrdému soukromému detektivovi Parrymu van Shriekovi, také přezdívanému "Gay Perry", který ho má co nejlépe připravit na jeho roli ve filmu. Věci se začnou zamotávat ve chvíli, kdy se jim do cesty připlete Harmony, která potřebuje pomoci s vyřešením "sebevraždy" své sestry. Z ničeho nic se objevují (a mizí) mrtvoly, na povrch se dostávají dobře střežené rodinné tajemství a co se začalo jen jako výlet do L.A., se rázem stává hrou o přežití...

Středoškolačka Mandy Lane (Amber Heard) se jedno léto změní z ošklivého děvčete na krásku. Tím se okamžitě zvýší zájem o její osobu u populárních dětí ze školy, které jí nakonec pozvou na víkendovou párty na odlehlém ranči. Jak ale zábava vrcholí, účastníci začnou za nejasných okolností mizet.

Smrt čeká na každého z nás. Má ale jednu obrovskou výhodu. Když člověk leží nastrojený v rakvi a okolo ho oplákávají pozůstalí, zapomene se na vše, v čem nebožtík za života hřešil. V rakvi je už zkrátka každý za dobráka. V jedné britské rodině právě zemřela velká hlava rodiny a jeden z příbuzných se rozhodne, že nebude za pokrytce a vyjeví všem o zesnulém pravdu. A to nepříliš hezkou. Brzy na povrch vyplouvají temná rodinná tajemství, dávné zášti a křivdy, a každému konečně dochází, že členové rodiny k sobě nemají zdaleka tak blízko, jak se snaží předstírat.

Film zachycuje Borise Karloffa, jakožto satanistu, žijícího ve futuristickém domě kdesi uprostřed osamělé krajiny. Nedaleko jeho domu vede silnice, kterou zrovna projíždí autobus, ve kterém sedí Bela Lugosi se svou známou. Autobus má nehodu a v pustině jim nezbývá, než se dostat k domu, který v dálce vidí. Po příchodu do domu se jim dostane vřelého Karloffova přijetí. Situace je však zkomplikována tím, že tato noc je ta pravá pro Luciferův rituál, při kterém je nutno obětovat ženu...

Richard Dees (Miguel Ferrer), reportér bulvárního týdeníku, se setkal už s tolika neuvěřitelnými senzacemi, že ho nemůže téměř nic překvapit. Teď se vydává po stopách sériového vraha, zvaného "noční letec", který v noci pravidelně létá ve svém malém letadle a vyhledává vždy podobná místa, opuštěná venkovská letiště a na nich své nové oběti. Dees se pouští do rutinního vyšetřování, ale ani v těch nejděsivějších snech by ho nenapadlo, že tajemný pilot není jen obyčejný šílenec, ale něco mnohem horšího! Mrazivý horor podle povídky Stephena Kinga.

When Nina and her high school friends receive eerie text messages declaring that they will all die within three days, they dismiss it as a hokey prank - until one by one, the pals start turning up dead in the alpine countryside. With the cops stymied, Nina and her remaining friends must scour their past for clues to identify the madman before he kills them all.

01.10.1989

Detective Jon Louroy Chance investigates a string of murders in Los Angeles and uncovers a ruthless kidnapping scheme.

A hysterical man asks his friends to help him dispose of a stranger's corpse.

After many adventures, a young female switchboard operator starts a love relationship with a serious young man. But while he's away on business, she gets lonely and succumbs to her colleague's passes.

Thomas Haemmerli is about to celebrate his fortieth birthday when he learns of his mother's death. A further shock follows when he and his brother Erik discover her apartment, which is filthy and full to bursting with junk. It takes the brothers an entire month to clean out the place. Among the chaos, they find films going back to the 1930s, photos and other memorabilia.

31.07.1934

A talented American actress enlists the help of the famed Belgian detective, Hercule Poirot, to negotiate a divorce from her husband, Lord Edgware, only to find him the next day stabbed to death in his library. Who would want him dead?

A detective teams up with a young female archaeologist to unravel the mysterious death of a 'bog body' found in a native swamp rumoured to have curative powers. It is the story of two wounded souls searching for healing and redemption

Nemůžete nalézt film nebo seriál? Přihlaste se pro jeho vytvoření.

Globální

s zaměřit panel hledání
p otevřít nabídku profilu
esc zavřít otevřené okno
? otevřít okno klávesových zkratek

Na stránkách médií

b zpět (nebo na nadřazený záznam, pokud to jde)
e na stránku úprav

Na stránkách sezón

(šipka vpravo) na další sezónu
(šipka vlevo) na předchozí sezónu

Na stránkách epizod

(šipka vpravo) na další epizodu
(šipka vlevo) na předchozí epizodu

Na všech stránkách obrázků

a otevřít okno přidání obrázku

Na všech stránkách úprav

t otevřít výběr překladu
ctrl+ s odeslat formulář

Na stránkách diskusí

n vytvořit novou diskusi
w přepnout stav zhlédnutí
p přepnout veřejný a soukromý
c přepnout zavřít a otevřít
a otevřít aktivitu
r odpovědět na diskusi
l na poslední odpověď
ctrl+ enter odeslat zprávu
(šipka vpravo) další stránka
(šipka vlevo) předchozí stránka

Nastavení

Want to rate or add this item to a list?

Přihlásit se